sobota 31. srpna 2013

Laky na rty Rimmel Apocalips!

Dneska mám pro Vás menší recenzi na laky na rty od Rimmelu. Na tyhle krasavce už jsem viděla spoustu recenzí, takže se nechci moc rozepisovat, abych moc neopakovala to, co už bylo napsáno. Ovšem nikde jsem moc neviděla žádnou na stejné odstíny, jako mám já, takže se alespoň můžete podívat, jak vypadají jiné odstíny na fotkách:)
 Moc nechápu, proč se jim říká LAKY na rty. Jako vím, že jsou něco mezi rtěnkou a leskem na rty, s čímž naprosto souhlasím, ale ten výraz LAK na rty mi prostě přijde zvláštní a odmítám jim tak říkat, takže jim říkám normálně lesky:)
Jinak balení je podle mě krásné. Kombinace černé barvy, které přechází tak trochu do ,,ombré“ daného odstínu mi přijde fakt vydařená. To samé aplikátor. Skvěle se s ním dá pracovat, dostanete na něj přesně tak akorát barvy, takže se s ním lesk moc dobře nanáší.
Jsou krásně krémové, neuvěřitelně hodně pigmentované a rty vůbec nevysušují. 
Voní tak nějak zvláštně. Tváří se, že voní hezky, protože z nich cítím květinovou vůni, na druhou stranu je ta vůně ale i dost chemická, takže podle mě zas tak hezky nevoní.
Výdrž je velice dobrá. Podle mě tak 4-6 hodiny v pohodě vydrží, s tím, že klidně pít můžete bez problému, aniž by jste si musely rty znovu přetřít. Jídlo pochopitelně nezvládá. Ale z vlastní zkušenosti potvrzuju, že mi vydržely na rtech párty v Nebi a to jsem je na rtech měla asi od 9 večer do 3 do rána a rty jsem si přetřela jen jednou, a to bylo spíš tak, aby se neřeklo, než že bych to vyloženě potřebovala. 

Mám dva odstíny a to odstín 303 Apocaliptic a odstín 401 Aurora. Oba odstíny jsou dost výrazné, takže určitě nejsou pro každého, ale já přesně takovéhle odstíny v pohodě unosím:) Kupovala jsem si jeden sama a jeden jsem dostala darem, takže mě omlouvá to, že jsou si fakt hodně podobné:) Třeba  v tom balení vypadají na fotkách skoro identicky, ale doufám, že alespoň na fotkách na mně uvidíte, že se od sebe odlišují. 

Odstín 303 Apocaliptic je hodně výrazná až křiklavá růžová barvička. Je opravdu hodně sytá. Pro někoho možná až moc, ale já jí měla už několikrát na sobě a přesně takovýhle odstín nosím momentálně nejraději hlavně na večer ven:) 




Odstín 401 Aurora má takovou světlejší červenou až malinko do oranžova barvu. Je taky poměrně sytá, ale né zas tak moc jako odstín303. Myslím, že přesně takováhle barva vypadá skvěle na opálené pokožce, kterou já naštěstí ještě trochu mám. Snad se mi na mně bude líbit i až vyblednu:)



Za mě tyhle lesko laky díky výdrži, pigmentaci a ceně určitě ANO! Myslím, že jen u dvou odstínů nezůstanu:)
Máte s nimi někdo zkušenosti?:)

čtvrtek 29. srpna 2013

Product I Regret Buying! # 2


Protože byl tenhle článek minule docela populární a protože mám doma pár produktů, se kterými nejsem až tak spokojená, dáme si dneska článek na produkty, které lituji, že jsem si pořídila. Myslím, že takové články nejsou úplně od věci:)

Syoss kůra pro okamžitý lesk
Já nevím, proč si vůbec kupuju tyhle přípravky, které mají dodat vlasům ,,lesk“. Na mně absolutně nefungují a myslím, že nikdy ani nebudou. Žádný lesk jsem ve vlasech po tomto produktu nezaznamenala a jsem prostě odsouzená k tomu, že se mi vlasy tak jako v reklamách nikdy lesknou nebudou!

Maybelline Dream Satin Liquid makeup
Všimla jsem si, že tu mám hodně produktů od Maybelline, což je divný, protože tu značku mám z drogérie skoro nejraději!:-D Ale tak budiž. Tenhle makeup není vůbec špatný, akorát s mojí pletí prostě není kamarád. Určitě se ale najde někdo, komu vyhovuje. Je poměrně hutný, ale dobře se roztírá. Přijde mi, že ale moc dlouho na pleti nevydrží. Navíc mě z neznámého důvodu vysušuje. Po dlouhodobějším užíváním mám vždycky na čele mezi očima hrozně vysušenou pleť tak, že tam mám dokonce šupinky, takže já jsem s ním rozhodně nespokojená.

Lush Celebrate tónovací balzám na rty
Tenhle balzámek je jeden velkej omyl! Dostala jsem ho v nějakém vánočním balíčku a měla jsem z něho tenkrát radost, ovšem ta mě přešla, když jsem si ho napatlala na pusu. Smrdí hrozně uměle. Je hrozně lepivej a na puse nepříjemnej. Nehydratuje a nedělá prostě vůbec nic dobrýho! Navíc má tu nejhorší barvu, která na mně vypadá úplně příšerně!:-D

Maybelline tužka na oči
Bez pigmentace! Takhle tužka není na vnitřní lince vůbec, ale vůbec, vidět! Ještě když se jí dáte těsně pod řasy, tak z ní malinko něco dostanete, ale jinak je fakt debilní! 

Maybelline Rocket Volum Express řasenka  
Já jsem si hrozně přála mít tuhle řasenku moc ráda, protože vím, jak moc je oblíbená, ale mě prostě štve! Jako ona není tak špatná, krásně řasy zahustí a výsledný efekt vypadá moc hezky. Co mi ale malinko vadí,  je její tlustější štěteček, kvůli kterému se mi špatně malují spodní řasy, což bych ale ještě přehlédla. Nedokážu ale pochopit, proč se mi vždycky minutku po nanesení rozmaže?! Přísahám, že pokaždý! Jiné řasenky mi to nedělají, jen tahle. Samozřejmě si to můžu pod očima setřít , ale občas mi to nedojde a ráno vyběhnu z domu a pak vypadám jak panda!:-D


Fleur de Santé  Fleuroseme čistící pleťová pěna
Tady trošku podvádím, protože jsem si pěnu nekoupila úplně sama, byla totiž jako příloha v jednom časopise. Ale koupila jsem si ten časopis, takže jí jsem zařazuju prostě.  Zkoušela jsem jí jen jednou a zapřísáhla jsem se, že už jí na obličej nikdy nedám. Pěnová konzistence je příjemná, vůně hezká, ale úplně neuvěřitelně vysušuje! Teda alespoň mě. Po jejím smytí jsem měla obličej tak napnutý, že jsem si připadala jak po botoxu!:-D Navíc se mi při umývání dostala do očí a pálilo to tak, že jsem si myslela, že přijdu o oko! Jako OK, to byla moje vinna, ale i tak to umocnilo nepříjemný zážitek. I přes to všechno ale přiznávám, že jsem jí zkoušela jen jednou, což není úplně fér, abych jí hned takhle odsoudila. Takže když mi někdo řeknete, že jí milujete, jsem ochotná jí vyzkoušet teda ještě jednou no:)

Odličovací ubrousky Yves Rocher
 O těchto ubrouskách už jsem psala tady a jsou to jednoznačně ty nejhorší ubrousky, které jsem kdy měla. Mají nepříjemnou vůni a hrozně na obličeji pálí a štípou. Zarudlý obličej jsem po nich měla ještě jakou dobu. Chtěla jsem je hned vyhodit, ale řekla jsem si, že si je uschovám ještě na tenhle článek. Teď už ale opravdu letí do koše!


Zkoušely jste nějaký zde zmíněný produkt?

pondělí 26. srpna 2013

Things That Made My Monday!

Ahoojky:) Teprve před chvílí jsem dorazila domů od táty, bratříčka a taky od Adélky, s kterou jsme krásně probraly, co všechno budeme v Anglii dělat a jak to prostě určitě bude skvělý, takže jsem teď z toho taková nabytá a začínám se tam opravdu moc těšit:) Už máme plány na první víkend:) A bude hrozně dobrej!:) To je tak hrozně super, že tam jedeme spolu, takže se tam ani nebudeme cítit opuštěné a snad si tam budeme o ty víkendy užívat:) Celé to má to sice i smutné stránky a to hlavně loučení s rodinou, na které se hrozně netěším:((, ale jinak už jsem fakt připravená odjet a zažít něco nového:) Jinak už mám zase něco naplánované na skoro každý den v tomto týdnu, tak snad to bude super týden:) Mějte se krásně a užívejte poslední týden prázdnin!:)
Zdroj: weheartit.com, tumrl.com
Tohle roztomilé spící štěňátko:)
Tohle vyvrácení z omylu:-D
Tohle:)
Tyhle taneční pohyby Monicy a Rachel:-D
Tenhle úsměv s plnou pusou:-D
Tahle nejlepší scéna z filmu Sexbomba od vedle:)
Tahle pravda:)
Tenhle srandovní obrázek:-D
To, jak se ta kočička prostě nechce políbit!:-D
To, jak se zarazí:-D
Hrozně chytrý a hezký Ben Stiller, který našel smysl života v Zoolanderovi:)
To, jak se ten chlapeček raduje i přes tu způsobenou bolest:)
Tohle:-D


´Tohle, protože mě to hrozně pobavilo a někoho mi to připomíná:-D
Tenhle hrozně vtipnej týpek z Pařby:-D
To, jak se tam snaží nacpat:-D
tahle skvělá reakce:-D
Tenhle citát:)
Pusa od Harryho!<3

neděle 25. srpna 2013

My Weekly Diary!

Ahoj:) Vůbec jsem neplánovala se týden neozvat a nepřidat žádný článek, ale vůbec jsem na blogísek neměla čas, protože jsem celý týden někde lítala:) Zařizovala jsem si ještě pár věcí do Anglie, byla u kadeřnice a hlavně se sházela s rodinou a kamarády:) Mám přesně 10 posledních dní v Čechách, než odjedu na rok do Anglie...takže si to tu snažím užít, jak nejvíc to jde a myslím, že ten zbytek dní tady strávím nějak podobně jako jsem strávila i tenhle týden:)
A copak jsem dělala?:)

S Adélkou jsme obědvaly a koukly se po obchodech, kde jsme si v C&A koupily každá tyhle dvě stylové čapky:)

S Adélkou jsme taky měly posezeníčko s kamarády z práce, kteří jsou nejvíc fajn, protože naprosto upřímně respektují naší blížící se budoucnost , kterou strávíme s Harrym a Zejným a akceptují to, že do tý Anglie vlastně jedeme za nima, že?:-D Naše nejvíc talentovaná a kreativní kamarádka Verča nám dokonce nakreslila ten nejhezčí dárek na rozloučenou!:-D Do té doby jsem ani nevěděla, že má Verča takový umělecký talent a myslím, že by takové obrázky měla dělat častěji! Jako vážně jsem v životě neviděla nic hezčího a srandovnějšího a nejvíc mě to potěšilo!<3

Měla jsem rendez-vous s mojí spřízněnou duší v blogovém světě Terezkou z blogu stringsofmybreath.blogspot.cz:)  Už delší dobu jsme si s Terezkou dopisovaly a podle našich blogů a zpráv jsme zjistily, že si rozumíme a že jsme si v hodně věcech podobné, takže jsme se tenhle týden konečně sešly a udělaly si hrozně hezký den:) Měly jsme vynikající oběd v restauraci, zašly na výstavu Marylin Monroe na Pražském hradě, kde jsme obdivovaly hlavně ty její nádherné šaty a boty, hezky si popovídaly, prošly se Prahou a daly si kafíčko a čaj ve Starbucku. Bylo to prostě úžasně strávené odpoledne a já zjistila jsem, že je Terezka ještě krásnější a milejší ve skutečnosti než na fotkách!<3 A doufám, že jí nebude vadit, že jsme si od ní půjčila fotečky, které mi poslalaJ








 I s Martininkou jsme si ve středu daly výborný obídek a asi 4 hodiny jsme seděly v kfc na bezedném kelímku a krásně si popovídaly jako vždy:)

Byla jsem u kadeřnice a jsem ostříhaná a dobarvená a na fotce mám po 150 letech rovný vlasy!

V pátek jsme opět vyrazily s Adélkou, Renatkou, Kačenkou a Pájou na menší párty do Prahy do nebíčka a skvěle se bavily až do rána:)



Byly jsme na chatě u Janinky, kde jsme jedly jeden chod za druhým celý den, hrály nejlepší hry, povídaly si, smály se Jance, která usla jako vajíčko na dece, popíjely, bavily jsme se, hrály jsme si s pejskem Kejsynkou, která je hrozně hyperaktivní a ráda skáče lidem do klína a měly se prostě fajn:)


snaha o společnou fotku se moc nevydařila:-D
Mejdlenka na prostřední fotce kuje pikle!:-D

A jak jste se měli Vy?:)