neděle 2. února 2014

Lazy Weekend!

Zažívám hrozný žal tenhle víkend! Nemohly jsme být s Adél spolu, protože Áďa musela celý víkend hlídat, takže jsme byly vůbec první víkend bez sebe od tý doby, co jsme v Anglii a já z toho fakt umírám! Normálně bych byla šťastná, kdybych se mohla celý víkend válet v posteli a nic nedělat, ale tady mě to zas tak nebaví a mnohem radši bych byla s Adél na výletě a na párty jako každý jiný víkend, co si budeme povídat… Takže trpím..Já totiž bez Ádi nemám žádný život a kamarády a odmítám někam jet s ostatníma aupair bez ní, tak jsem celý víkend prostě ve svým pokoji a nedělám vůbec ale vůbec nic!  Fakt se jenom válím, čtu si, hraju si s malým chlupatým Ánrym, dělám úkoly, piju čajíčky, jím a koukám na seriály. Včera jsem zkoukla celou dvacátou sérii Amerika hledá topmodelku a úplně to miluju tuhle show! A když na ní začnu koukat, tak nutně co nejdřív potřebuju vědět, kdo to vyhraje a prostě dám vždycky celou sérii za den a nemůžu dělat nic jinýho, dokud to nedokoukám:-D A dneska pro změnu koukám na Sex ve městě, neboť jsem doteď žila zahrabaná pod nějakým kamenem a Sex ve městě šel úplně mimo mě, takže to teprve teď všechno doháním a nechápu, jak jsem bez tohohle seriálu mohla vůbec žít!



 


Ještě jsem teda byla schopná na tři hodinky vstát z postele a zajet si do Gildfordu pro nový legíny, protože na všech deseti, který tu mám, se mi udělaly díry, takže jsem nutně potřebovala nový. A při té příležitosti jsem se zastavila v drogérce a vyhlídla si tam několik věcí, co nutně chci a koupila si zbytečně drahej scrub od Soap and Glory, protože jsem si potřebovala udělat radost:) A zastavila jsem se v Costě na čajíček a hodinu si tam četla na gauči a bylo to super:) A taky jsem si koupila hrozně prasácký jídlo na večer, aby se mi na ty seriály dobře koukalo že:)




A příští víkend už bude normální a konečně se s Adélkou uvidíme a já už teď odpočítávám dny a nemůžu se dočkat!
 Jaký jste měli víkend Vy?:)

27 komentářů:

  1. To je docela špatný být na někoho takhle fixovaný :D Je to sice hezký, že máte tak silné kamarádství to jo, ale pak nemáš co dělat :) Přežij další pracovní týden, víkend je za dveřmi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to špatný jenom když se nemůžeme vidět, jinak je to vynikající:-D Naštěstí to byl první a snad poslední víkend, co jsme se neviděly. Od teď už to bude snad dobrý:-D

      Vymazat
  2. ano, seriály jsou zlo Markétko...ale některé velmi příjemné ;) je krásný, jak žijete jedna pro druhou. no ale zase to vypadá na hezký den strávený sama pro sebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to zase byl na druhou stranu:) Děkuju Terezko:)

      Vymazat
  3. Kde jsou ty časy, kdy jsme s mamkou po každém víkendovém obědě usedly k topmodelkám :), také jsem tu show milovala a Tara Banks je taková kočka, mohla jsem na ní úplně oči nechat :D!

    OdpovědětVymazat
  4. Směju se tvýmu "OH HONEY" a "COOL KITTY" na notebooku :-D You're welcome! :-D..nemůžu se dočkat dalšího víkendu <3

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, prosím vás, přes jakou agenturu tam jste? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně mě bere tenhle život jak si v cizině lidi sedí v kavárničce nebo čajovně, dělají úkoly, nebo si čtou :)) to mě hrozně fascinuje, tady v Čechách to je přeci jen "trošku" jiný. Hlavně ty lidi jsou některý dost divný :D ! Ten peeling jé :) já bych se tam asi zbláznila v tý drogérii :D ! :) Amerika hledá topmodelku jsem koukala taky ale nedokoukala jsem všechny díly, v té době jsem pracovala :( :D! Ale je to moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  7. kde sa da pozerat sex v meste online? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš to zkusit tady http://itelka.com/serialy/ ale mě nešlo se tam přihlásit, ale třeba Ti to půjde:), tam by to mělo být zadarmo..jinak jsem to nikde jinde zadarmo online nenašla..ale na ulozto.cz je ke stažení celá první, čtvrtá, pátá a šestá série:) na druhou a třetí se koukám na www.befun.cz kde jsem si zaplatila 50 kč na týden:)

      Vymazat
    2. já na to vždycky zadarmo koukala tady: http://serialy.kinotip.in/serial/sex-ve-meste :) ale je to tam jenom s dabingem..

      Vymazat
  8. Náhodou ses neměla zas tak špatně, lenošení v Anglii, podle fotek, vypadá dobře :D Ale chápu, že výletování a řádění s Adél je lepší :) Ánryho bych spapala, kouká tak roztomile a určitě musí být hrozně hodnej. Btw: Se Sexem ve městě jsem to měla donedávna stejně, vlastně jsem žila v tom, že existují jen ty dva filmy, ne žádný seriál, přitom je tak super! :)
    xx

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Marki :), chtěla jsem se tě zeptat, kde ses dívala na ty série Amerika hledá topmodelku :). Koukala jsem na to o letních prázdninách a taky jsem to zbožňovala :D, ale nemůžu to nikde najít teď na internetu další série :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru:) na ulozto.cz je momentálně ta dvacátá řada celá ke stažení:) jinak na netu jsem to taky nikde moc nenašla..já na to dřív koukala na youtube, kde byly dostupné celé díly, ale teď už to tam taky není..takže jenom na tom uložto bývá vždycky ta nejnovější řada nějakou dobu ke stažení:)

      Vymazat
  10. Markétko, já Ti tu Anglii krapítek závidím se přiznám :-D To musí být úplně jiný svět než tady .. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nice post ;D

    http://closertotheedgeblog.blogspot.com/
    http://shinestarminex.tumblr.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Myslím, že sis udělala krásný odpočinkový víkend. Navíc jsem dostala chuť na ty pendreky.

    OdpovědětVymazat
  13. Aspoň sis odpočinula a uvolnila se :)
    A ten díl sexu ve městě který máš vyfocený je BOŽÍ :DD

    OdpovědětVymazat
  14. I've always wanted to try soap and glory products! Nice photos! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Lazy víkendy jsou někdy prostě nutné, alespoň jsi načerpala síly na příští víkend :))

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem měla náročný víkend, měla jsem totiž brigádu. :D

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, tady tvoje pochlebovačka :-D až mě trochu mrzí, že jsem si přečetla tvůj konfliktní článek s rodinou pozdě, bylo mi už blbý ti tam na to něco psát...ale prostě,já ti tak fandim! :-D Žeru tyhle články o tom, jak se tam protloukáš, myslím, že to baví více holek...a taky ti trochu závidím..ale jenom trochu :-) tvůj blog mám hrozně ráda, cejtím se tu snad i jako doma,když to tak můžu říct, děkuji! A já ti tu Adél přeju, není nic víc, než dobrý přítel, o tom vím své :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. Marki úplně jsem zapomněla jak jsou ty tvoje aupair super a jak si vždy skvěle počtu. Během zkouškového jsem nějak vypadla z tempa, do kterého se teď pomalu vracím. Ánry je hrozně krásný, miluju tyhle mazly. Můžu se zeptat kde se díváš na tu Amerika hledá topmodelku?? :)) Měj se krásně! :))*
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat