čtvrtek 3. ledna 2013

Lush Haul!



Jak jsem slíbila mám pro Vás ukázku toho, co jsem dostala ve svém vánočním balíčku z Lushe, který jsem dostala k Vánocům. Balíček obsahoval celkem 4 výrobky - Slečnu ručičku, Mandlovník mýdlo, Twillight sprchový gel a Ro´s Argan tělový kondicionér. Plus jsem k němu navíc dostala tuhý kondicionér Jungle a ještě před Vánoci mi dorazila výhra v Giveaway u Lucy, která mimo jiné obsahovala i tělový kondicionér Aqua Mirabillis. Takže mám nových celkem 6 výrobků, z čehož mám velkou radost, protože  jsem na Lush úplně vysazená a většinou z něho můžu všechno a úplně miluju zkoušet nové výrobky. Takže jsem všechny nové výrobky poctivě vyzkoušela a Vy se můžete podívat, jaký dojem na mě udělaly:)



Sprchový gel Stmívání
Tento sprchový gel mi v obchodě vůbec nevoněl, proto jsem neměla moc velkou radost, když jsem ho v balíčku našla. Co ho mám ale doma, úplně jsem na něj změnila názor a úplně jsem si tu vůni zamilovala! Navíc má skvělou krémovou konzistenci, úžasnou tmavě fialovou barvu a vůně vydrží na pokožce opravdu dlouho. Takže za mě palec nahoru:)




Slečna ručička
Slečna ručička je krémem v tuhé podobě, který se chvilku drží v rukách, než se uvolní olej, který se pak vmasírujete. Mám ke slečně ručičce 2 plusy a 2 mínusy. Co se týče těch plusů tak musím vyzdvihnou, že má to nejvíc roztomilé jméno na světě a taky nechává ruce krásně zvláčněné a hydratované po celý den. A co se týče mínusů, tak mi za prvé moc nevonní a za druhé trvá věčnost než se vsákne! Ale fakt třeba takových 15-20 minut, než je olej úplně vstřebán. Nevím, jestli to třeba nepoužívám špatně a nedržím to v těch rukách moc dlouho, ale prostě čekat 20 minut na to,než se mi vstřebá krém na ruce odmítám! 



Jungle tuhý kondicionér
Tohle je vůbec první tuhý kondicionér, který jsem vyzkoušela. Malinko jsem tedy nevěděla, jak ho nanášet. Nanáší se blbě! Ale možná jenom mě, protože to neumím. Musím tu aplikaci natrénovat. Vůně je hodně intenzivní, je cítit po ovoci a moc se mi líbí:) Vlasy jsem po něm měla hebké a snadněji upravitelné, takže spokojenost:)



Ro´s Argan tělový kondicionér
Tento kondicionér mě příjemně překvapil. Moc hezky vonní po růžích a řekla bych, že účinky má o něco lepší než Aqua Mirabillis. Zanechává pokožku opravdu neuvěřitelně jemnou a hydratovanou. Akorát je pokožka malinko ulepená hned po vykoupání, ale za pár minut se vše vstřebá a je to OK. Četla jsem, že se dá vyzkoušet i jako kondicionér na vlasy, ale to jsem zatím nezkoušela, ale určitě ho při dalším mytí hlavy vyzkouším i na vlasy:)



Aqua Mirabillis
Tento tělový kondicionér jsem vyhrála ještě před Vánoci u Lucy v Giveaway, za což jí moc děkuju, protože jsem z výhry měla velkou radost a nemohla jsem se dočkat až ho vyzkouším. Spíš než tělovým kondicionérem bych ho nazvala masážní peelingovou kostkou, protože má v sobě malinké zrníčka, která se uvolňují, když s ním přejíždíte po těle, takže účinkuje jako masáž a je to neuvěřitelně příjemné:) Musím se přiznat, že mi moc nevonní, ale není to nic hrozného, snesu ji. Jen z té vůně nejsem unešena, jako bývám u většiny Lush výrobků. Co se týče účinků, je skvělý. Zanechává pokožku vyhlazenou a jemnou na dotek. Jediné, co mi na něm vadí je to, že ubývá hrozně rychle! Ale jinak jsem velký fanda tohoto výrobku.


Mandlovník mýdlo
Toto mýdlo jsem měla i minulý rok. Je to taková každoroční vánoční klasika v Lush. Minulý rok jsem ho ale neměla takhle hezky vykrojené do tvaru hvězdičky:) Vonní po mandlích a marcipánu a má úžasnou krémovou konzistenci, která vůbec nevysušuje. Myslím, že si ho budu muset kupovat každé Vánoce, protože je naprosto úžasné.

37 komentářů:

  1. Strašně ráda si čtu jakékoliv články o kosmetice Lush protože ji chci už delší dobu vyzkoušet. Povedený článek! :)

    OdpovědětVymazat
  2. tyjo takových věciček od Lushe... Já jsem od téhle značky pod stromečkem bohužel nic nenašla, tak si pořídím sama :) strašně mě to láká

    OdpovědětVymazat
  3. musím ten Lush zkusit, už se na to chystám asi rok sakra:D:/

    OdpovědětVymazat
  4. Minulý týden jsem poprvé v životě viděla Lush v Palladiu v Praze. Nevím, jak dlouho tam už je, ale já ho začala poprvé registrovat tady na blogách a teď tam :-) A čím víc o něm čtu, tím víc přemýšlím, že něco pořídím. Jen vím, že ručička to nebude :D 20 minut čekat na vsáknutí? Ooouk :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych také hrozně ráda od Lush něco vyzkoušela, ale nebydlím blízko Prahy a pokaždé, když je poštovné zdarma tak jsem bez peněz :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky bych ho chtěla vyzkoušet, pořád v obchodě chodím okolo, ale zatím mě dost odrazují ceny.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Musím už aj ja veru niečo vyskúšať od Lush :) veľmi ma láka si od nich niečo kúpiť :)

    www.spwfashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujal mě ten tuhý kondicionér, ale vůbec si neumím představit, jak bych ho nanášela :D Protože jestli tobě to moc nejde, neumím si představit sebe :D Ale možná někdy neodolám a podlehnu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky moc ráda čtu články o Lushi :-) Hezký věci jsi dostala. Zkoušela jsem všechny věci, o kterých se zmiňuješ, a kromě Jungle jsem byla spokojená se vším. Já jsem objednávala až po Vánocích ve slevách, ale stejně jsem tam zas nechala přes 2000 :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Strašně dlouho sním o tom, tuto kosmetiku vyzkoušet... Všichni si ji vychvalujete a já jsem ji ještě nikde v životě neviděla! :d

    OdpovědětVymazat
  11. zaujímavé veci :)

    budem veľmi,veľmi rada keby ste si pozreli môj blog. každý nový komentár či člen ma naozaj veľmi poteší..najnovší článok: náhodný outfit a keď má niekto tumblr,dajte mi vedieť.
    somethinginthelife

    OdpovědětVymazat
  12. beautiful!!!!

    I’m your new follower!!
    If you like mine, do the same!!
    Freaky Friday

    Freaky Friday Facebook Fan Page

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezká recenze. Od lushe jsem ještě nic nevyzkoušela, přijde mi to drahé:)

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělý článek! Ten výrobce musí být asi genius, kdo jiný by mohly vymyslet "slečnu ručičku"!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Super článke.Lush chci už delší dobu vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahhhhh, love them all! I love Lush, here in Italy isn't so famous, but there's one in my city, Turin. I love its products! I follow you and your interesting blog!

    Love, Serena - The Chic Way

    OdpovědětVymazat
  17. jooj chcem niečo od Lushu ♥♥

    OdpovědětVymazat
  18. strašne by som si niečo chcela od Lush kúpiť, dúfam, že mi to vyjde :)

    OdpovědětVymazat
  19. můžu se zeptat na ceny? a kde se to dá koupit? je někde v ČR Lush obchod, nebo to jde jen přes internet? nemám s Lush vůbec zkušenosti, jen jsem o tom slyšela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že ceny jsou celkem vysoké, ale zase odpovídají kvalitě:) můžeš se juknout tady
      http://www.lushcz.cz/ zrovna teď mají 50% slevy, tak toho můžeš využít:) Jinak obchod je myslím, že jediný v Praze v Palladiu, jinak můžeš samozřejmě objednávat přes internet:)

      Vymazat
  20. Mandlovník jsem měla taky, krásná vůně ;)

    OdpovědětVymazat
  21. http://michalkacz.blogspot.cz/ STANTE SE I VY PRAVIDELNÝMI ČTENÁŘI ;) DĚKUJIIIIII

    OdpovědětVymazat
  22. http://michalkacz.blogspot.cz/ STANTE SE I VY PRAVIDELNÝMI ČTENÁŘI ;) DĚKUJIIIIII

    OdpovědětVymazat
  23. Asi jsem poslední blogerka na světě, která Lush ještě nevlastní :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Vyzerá to zaujímavo:)) Ten twilight sprchový gél vyzerá skvelo:))
    galaxy-with-bee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Mandlovník, jungle a slečnu ručičku mám taky! Z toho všeho mi jenom ten mandlovník moc nevoněl.. Naopak ta ručička mi i celkem voní :D Každému vyhovuje něco jiného :-). A s tím kondicionérem jsem to dělala tak, že jsem si ukrojila kousek, dala do mističky a smíchala spolu s vodou dokud se nerozpustil. ;-) Tak si myslím že ho ušetříš a navíc se to líp nanáší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme rády asi opačné vůně:-D a díky za tip s tím kondicionérem:) Určitě vyzkouším:)

      Vymazat
  26. Ked sem to videla prvý krát myslela sme si že je to na jedení :D snád to je teda tak dobér ajk to vypadá :DDD

    OdpovědětVymazat
  27. Jůů to jsou parádní mýdla!:')

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, super novinka od LUSHe http://www.facebook.com/media/set/?set=a.441965232523171.114964.441934872526207&type=1

    OdpovědětVymazat
  29. I love Lush products! :)


    www.ofbeautyandnothingness.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat