pátek 16. srpna 2013

July Favourite!

Pozdě, ale přece!
Yves Rocher vyživující tělový krém – Můj momentální tělový krém. Je hrozně lehounký, působí až takovým osvěžujícím dojmem, což je na léto skvělé. Dobře se roztírá a má takovou rostlinnou vůni, která je docela příjemná, ovšem moc dlouho na pokožce nevydrží. Ale i tak jsem s ním spokojená.
Dermacol 24 Control Makeup +Satin Makeup Base – Tenhle makeup používám teď proto, že je na mě za normálních okolností tmavý. Při opálení je ovšem akorát. Je docela fajn, v pohodě kryje. Na mě je teda trošku hutnější, já mám raději tekutější makeupy, ale někomu tohle může naopak vyhovovat, takže to nepokládám za mínus. Nicméně si ho znovu kupovat asi nebudu. Zas tak moc mě neuchvátil. Jo a tu bázi ani nepoužívám.
Dermacol Invisible Fixing Powder- Pudr, který opět teď používám, protože je na mě normálně dost tmavý. Je ovšem skvělý. Krásně pleť zmatní a dlouho na ni vydrží. Jenom to balení je trochu nepraktické, protože když se ho snažím vyklepat ven, vždycky se mi vysype trochu okolo a na ruce. Dělá prostě bordel!:-D
Rtěnka Maybelline Shocking Coral 910 – hodně výrazná zářivá barvička, která vypadá skvěle k opálené pokožce!
MUA The Artiste Collection Palette– Tuhle skvělou multifunkční paletku jsem vyhrála u Sabči a měla jsem jí s sebou na dovolené, protože je nejlepší a obsahuje 6 krásných stínů, 2 tvářenky, bronzer a rozjasňovač, takže se vyloženě hodí na cestování. Stíny se nepráší a pigmentace je taková různorodá. Třeba modrý a fialový stín je pigmentovaný hrozně špatně a je potřeba nanést hodně vrstev, aby byla barva dobře vidět. U ostatních stínů je to pak v pořádku. S bronzerem jsem moc spokojená a rozjasňovač je dost slabounký, ale stejně vypadá na tvářích hezky. Tvářenka víc nalevo je skvělá, ta napravo je zas špatně  pigmentovaná, ale jinak mám s paletky velkou radost:)
Avon zpevňující noční regenerační emulze - krém na ruce, který je určen na noční regeneraci rukou používám v pohodě i přes den a jsem s ním moc spokojená. Rychle se vstřebává a ruce jsem po něm hlaďoučké.

Favourite movie – Lone Ranger/ Osamělý jezdec
Určitě to není ten nejlepší film, co jsem kdy viděla, ale rozhodně to byl nejlepší film, co jsem viděla v červenci:) Viděly jsme ho s Adél dokonce ve 4D, takže jsme to měly i s efektama. Sranda byla hlavně když tam jezdili na koních a my tím pádem hopsaly s nimi:) Jinak mi film přišel skvělej na odreagování, dost zábavnej, bavil mě i přesto, že byl westernskej a hudba u závěrečné honičky mě celkem pobavila:) Možná byl až moc dlouhej, ale stejně děj odsýpal. A ten Johny je prostě šťastnej za takovýhle role podivínů a miluju ho stejně, i když už mu je 50!

Favourite Tv Show – Game Of Thrones/ Hra o trůny
Podlehla jsem a začala jsem se koukat na Game of Thornes. Musela jsem prostě zjistit, co na tom všichni tak vidí a proč je to jeden z nejlépe hodnocených seriálů! Sice historické filmy normálně nesnáším, ale po shlédnutí první série musím uznat, že joo je to skvělý seriál, díky všem těm intrikám a zradám, které tam neustále probíhají, je napínavý a stoprocentně ho dokoukám do konce. Mužské publikum ho ale určitě ocení víc, než já:) 

Favourite Album – Rudimental Home
Přesto, že jsem nikdy nebyla fanoušek tohohle žánru hudby, cédéčko Rudimental jsem si zamilovala a poslouchám ho pořád dokola doteď!:)

Favourite song – One Direction Best Song Ever

Jinej oblíbenej song  jsem ani mít nemohla!<3 A ten klip? Je miluju!:)

Máte (znáte) nějakého mého zmíněného oblíbence?:)

19 komentářů:

  1. Přesně tak to mám s balením pudru od Dermacolu i já... hrozně mě rozčiluje, že je vždycky všude kolem... :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež Johnyho môžem. Milujem ho už asi celý život a aj keď má 50,stále je fešák.
    Game of thrones som si zamilovala už po prvej časti a teraz nešťastná čakám na 4.seriu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, můj komentář se neodeslal :(

    Psala jsem jenom, že tenhle pudr používám v transparentní verzi a miluju ho :)

    A jsem ráda, že paletku využiješ :)

    Takže Game Of Thrones stojí za to? Taky se na ně chystám!

    OdpovědětVymazat
  4. Baze pod Make-up od Dermacolu zboznuji uz delsi dobu. Jsou uzasne a nadherne zahladi vsechny nesrovnalosti atp. Prestoze nenosim make-up bych si je klidne koupila, fakt stoji za to :) Mimochodem, skoda te paletky, na obrazku vypada moc dobre!

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé věci, ani se nedivím, že sis tu paletku MUA tolik oblíbila Markét, vypadá úžasně :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ty věci od Dermacolu vypadají báječně. Furt si říkám jak si koupím pudr od DC a vždycky ho vynechám. Jinak z make-upů jsem byla z DC hrozně spokojená s tím 24H control :).

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkní oblíbenci :) Paletku od Mua mám také ne přímo tuhle, ale jsem spokojená :) Na Rudimental ujíždím poslední dobou taky :D

    OdpovědětVymazat
  8. Best song ever je prostě best song ever :) Fakt boží, ten klip <3 :D

    OdpovědětVymazat
  9. nad Johnyho není viď Markétko :)

    film se mi taky moc líbil, ale viděla jsem ho jen ve 2D...

    OdpovědětVymazat
  10. ahoj máš pekný blog, ja pracujem teraz na mojom novom môžete si ho pozrieť http://mischell7.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Tu písničku miluju <3
    http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý článek! MUA paletku mám, sice jinou, ale jsem spokojená, a pudr už chci dlouho vyzkoušet! Hned co jsem viděla trailer na ten film, řekla jsem si že to asi bude blbost, ale určitě zas sranda a Johnnyho už miluju strašně dlouho, takže se na něj hodlám v nejbližší době podívat :) A Best song ever je skvělý! docela mě překvapilo že se mi tak líbí, i když nejsem nějaká fanynka :)

    OdpovědětVymazat
  13. Great blog! Maybe you want to visit my blog. i'm new to this http://ffrreedom.blogspot.com.ar

    OdpovědětVymazat
  14. Ten make-up je zajímavý! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Best Song Ever, jsem si naprosto zamilovala, přitom jsem si myslela, že to bude taková pecka, že zrovna mně se určitě líbit nebude a je to přesně naopak :). Do kluků vůbec se zamilovávám čím dál tím víc :D :).

    OdpovědětVymazat
  16. osamělý jezdce a hra o trůny! ♥ uááá :D

    OdpovědětVymazat