čtvrtek 12. června 2014

Koncert One Direction!

Trošku mi přišlo, že co jsme tady v Anglii a máme tady docela i život, jsme se s Adél od těch 1D malinko vyléčily. Přesně od roku 2010, co jsem je poprvé viděla v X faktoru až prostě po minulý podzim jsem jimi byla mírně řečeno posedlá. DENNĚ jsem je poslouchala, koukala na jejich fotky na tumrlu a na jejich videa na youtube a fakt jsem je měla pořád v hlavě. (Blááázen!) A musela jsem tím nakazit i Adél, protože mě to samotnou nebavilo a navíc spolu máme heslo: Skočíš ty, skončím taky. Takže je Adél začala milovat taky a byly jsme spolu blázni prostě:) Načež jsem přijela do Anglie a najedou jsem měla jiný starosti a jinou zábavu a všimla jsem si, že venku taky existujou lidi a je fajn se s nima čas od času bavit. A je to asi pár týdnů zpátky, co si s Adél říkáme: ,,hej už jsme asi vyléčený, nejsme? Jakože 1D milujeme pořád nejvíc na světe, ale už si ani nejsme tak posedlý ne?:-D Už nečekujeme každý jejich video na youtube a už posloucháme i jinou hudbu! Heeeeeeej!“ Jenže pak jsme prostě udělaly osudovou chybu a šly jsme minulý týden na jejich koncert, kde jsme viděly, jak jsou krásní, šikovní a talentovaní naživo a všechny ty vzpomínky se začaly vracet:-D Takže těší mě, jsme posedlý znova!









Koncert byl ve Wembley stadionu, což je druhý největší stadion v Evropě a je vážně ale vážně obří! Až moc na koncert, řekla bych! Lístky jsme měly jedny z těch lepších, ale tím, jak byl ten stadion obří, tak jsme stejně skoro nic neviděly:-D 1D jsme viděli na jevišti jen hrozně z dálky, takže pro nás byli nejvíc miniaturní a  musely jsme koukat hlavně na obrazovky. Ale jinak show to byla vynikající a i přesto, že jsem měla angínu a den předtím mi bylo na chcípnutí, tak jsme si to hrozně moc užily a nejvíc jsme na ně zapařily a už se těším na koncert příští rok!:) Fotky jsou nejhorší, protože 1D v klidu nepostojej!















25 komentářů:

  1. Jééj, na tenhle článek jsem se těšila strašně moc dlouho a dočkala jsem se. :) Ten úvod si napsala hezky, ano je strašně lehké jim zas a znovu podlehnout. Navíc, když oni rostou do krásy. Já udělala zase tu osudovou chybu, že jsem si před tím půl rokem ty lístky na ně nekoupila a teď na poslední chvíli taky ne. Nejspíš toho budu ještě dlouho litovat. Ale tak můj Londýn se blíží a takové to slabé doufání, že by možná byla šance je potkat nebo aspoň někoho z nich, ve mě je, já vim naivka, ale co, je to hezký pocit. :D No asi takhle, budu se hodně snažit. :) Fotky jsou skvělý, já jsem spokojená, každou jsem si detailně prohlédla. Tentokrát jste netočily nějaké video, jako tehdy, když jste na nich byly v Berlíně? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, tak to je super :) Harry s banánem vypadá skoro, jako bys ho fotila zpod videa :D

    Musím říct, že jsem se od nich taky celkem vyléčila, ale třeba Story of my life jsem nedávno opět začala omílat dokolečka :D Kdoví, třeba někdy do Čech zavítají ... ;)

    OdpovědětVymazat
  3. ježiš ty jsi zlatíčko markétko :)) kluci jsou fešáci!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky,je super,že jsem si to užily! :)

    OdpovědětVymazat
  5. No jo, zážitek to teda musel být úžasný :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Na té poslední fotce vypadáte jako sestry, sluší! To musel být užasný zážitek! 1D mám taky ráda, ale posedlá naštěsti nejsem, na to mám zase jiný..za měsíc se chystám do Milána na koncert jedný italský skupiny a už se strašně těšim:)... Jinak koukám, že Harry má teď slušnou máničku:D a nevím proč jí na pódiu banán :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem byla ve Wembley, akorát na nedělním koncertu a mám to podobně jako vy, od té doby se mi vrátila moje posedlost :D Byl to úžasnej zážitek, měly jsme s kamarádkou lístky do Red Zone a stály jsme asi 10m od kluků, no prostě luxus! Harry celé 2 hodiny při koncertu něco jedl :D ...Jste si strašně moc podobné s kamarádkou :) ...Jinak tvůj blog jsem četla před mým odjezdem do Londýna (jsem tu nějaké 4 měsíce) a mrzelo mě, že nepřispíváš tak často, ale co jsem tady, tak to chápu :D Hrozně to utíká, strašně moc :) Kdybyste někdy měly chuť, můžeme dát sraz v Londýně a pokecat, probrat 1D atd :D Jen kdyby náhodou ;)
    Měj se krásně!
    Paaa Luca

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky, jako vždy :). 1D mají některé písničky moc pěkné, ale že bych do nich byla nějak zblázněná se tedy říci nedá :D, ale miluju koncerty a v září vyrážím na Kabáty a taky se nemůžu dočkat :).

    OdpovědětVymazat
  9. I am a Big Big fan of 1D
    I wish i could be there <3 <3
    I am your follower , I hope you will follow back
    xOxO

    arbbeautyblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Wau, takových lidí!:) Poslední fotka je opravdu úžasná!:)


    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svojí první giveaway!:)
    http://lovies47.blogspot.cz/2014/06/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat
  11. great views ! sustain you. follow you
    http://fashioneasily.blogspot.ru/

    OdpovědětVymazat
  12. Máš veľmi pekný blog.Aj ja mám rada One Direction a bola som na ňom....♥♥Budem rada ak si pozreš môj blog.Ďakujem..♥

    http://petushbeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. proboha, strašně moc neuvěřitelně mega hrozně závidím♥ :D!!

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, pozývam ťa na giveaway na mojom blogu- http://michelleeskingdom.blogspot.sk/2014/07/giveaway-flip-up-sunglasses.html
    :)

    OdpovědětVymazat
  15. Boží! :D

    http://suninscotlandplease.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. omg I'm jealous !!
    follow for follow? http://fashionnmix.blogspot.com/ :D

    OdpovědětVymazat
  17. Fotka Harryho s banánem nemá chybu..Krásné fotky :)
    http://the-original-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. aaaa bloguj dál, chybí mi tvé články!♥

    OdpovědětVymazat
  19. Zvu tě na mou giveaway: http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/08/tights-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
  20. Omggg to sú mega fotky,určite sisi to užila...závidím :)
    -Berry z blogu featherlets.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  21. Jejich písničky mě nijak neberou, ale koncert musel být skvělý, většina kouncertů má jedinečnou atmosféru.

    OdpovědětVymazat