středa 5. prosince 2012

November Favourites!


Soap and Glory Clean, Girls Body Wash -  Produkty Soap and Glory se u nás bohužel neprodávají. Já jsem si tyhle přivezla z Anglie. Dostali mě svým nejvíc roztomilým a holčičím balením a krásnými vůněmi. Tenhle sprchový gel vonní jinak, než to tělové máslo, které mi vonní víc. Tahle vůni mi připomíná spíš trošku nějakou pánskou vůni, i když taky vonní moc hezky.  Má hodně hustou a krémovou konzistenci a zanechává pokožku krásně jemnou.
Soap and Glory The Righteous Butter Body Lotion – Tohle tělové mléko je úžasné. Zanechává pokožku krásně hydratovanou a  jemnou. Navíc se rychle vstřebává. Já nemám ráda tělová mléka, která dlouho zasychají a já pak musím dlouho čekat, než se můžu obléct. S tímhle ale takový problém nemám. Nejlepší na něm je samozřejmě ta vůně! Ta je neuvěřitelná! Kdybych si měla vybrat nejoblíbenější vůni na světě, tak to bude tahle!
Maybelline Color Tattoo – Krémové oční stíny. Tyhle stíny používám hlavně do školy, protože mají jemnou zlatovou barvu, navíc se pomocí prstu snadno a rychle nanáší. Slibují 24 hodinovou výdrž, což sice potvrdit nemůžu, ale můžu potvrdit 13-ti hodinovou. Když jsme byly s Adél v Berlíně a vracely se po celém dni chození asi v 11 hodin večer na hotel, jediné, co nám na obličeji z makeupu zbylo, byly tyhle stíny!:-D   
Rimmel Match Perfection korektor a rozjasňovač – Tenhle korektor zakryje kruhy pod očima přímo skvěle. Má krémovou konzistenci a jemný štěteček, takže se dobře roztírá. Krytí bych hodnotila nadprůměrně, opravdu zakryje tmavé kruhy pod očima skvěle. Jediné, co mi na něm malinko vadí je to, že se celkem těžko z té tuby vymačkává a nejde moc ovlivnit kolik toho vymáčknete, ale to je asi tak jediná negativní věc. Jinak co se týče krytí, je to pro mě zatím nejlepší korektor, jaký jsem kdy vyzkoušela.
Maybelline Master Smoky Shadow Pencil – Už několik měsíců používám na dolní linky místo černé tužky na oči hnědou, protože černá mi na mě přijde moc tvrdá. Tuhle jsem si pořídila asi před měsícem a od té doby nepoužívám nic jiného. Jsou to vlastně dva produkty v jednom, protože kromě tužky, obsahuje také pěnový aplikátor, kterým vždy linku malinku rozmažu, aby působila přirozeněji. Dřív jsem místo toho používala normální stíny, takže tohle mi dost ušetří čas. Ze všech mých oblíbených produktů je tenhle můj nejoblíbenější:)
Rimmel Stay Matte pudr – Od té doby, co ho mám, nepoužívám žádný jiný a už asi nikdy v životě nebudu!:-D Pro mastnou pleť je tenhle pudr ideální! Příjemně vonní a po nanesení okamžitě zbaví pleť lesku a vytvoří matný efekt. Sice nevydrží celý den a je třeba se v průběhu dne přepudrovat, ale já jsem s ním nadmíru spokojená.
Vaseline Lip TherapyCocoa Butter balzám na rty. Tento balzám používám hlavně na podzim a v zimě, protože vonní úplně neuvěřitelně po karamelu a já mám vůni karamelu spojenou s Vánocemi. Skvěle hydratuje a rty jsou po něm krásně lesklé a hebké na dotek.
Tvářenka Fleur de Santé – Tato tvářenka byla součástí listopadového LadyBoxu a pro mě je to určitě nejoblíbenější produkt, který tam byl. Má moc hezké elegantní balení, navíc obsahuje zrcátko, což je vždycky plus. Barva je moc hezká, krásně rozjasní tváře. Sice malinko práší,  ale není to tak hrozné. 


Filmy

                                  
Rozbřesk - Jsem velký fanda všech dílů stmívání jak v knižní podobě, tak v té filmové. Poslední díl jsem si proto nemohla nechat ujít. A musím říct, že mě nezklamal. Ta závěrečná bitva byla skvělá, akorát tam mohl být Jackob více bez trička no:-D


Katy Perry Part of Me - Vím, že tenhle film vyšel už v létě, ale já se k němu dostala teprve teď. Myslím, že nemusíte být nějací extra fanoušci, abyste film mohli vidět. Já měla vždycky ráda písničky od Katy, ale jinak jsem si ji nějak extra nevšímala. Nicméně po shlédnutí tohohle filmu jsem na ní úplně změnila názor. Úplně mě dostalo, co všechno dokázala a čím vším musela projít. Vůbec jsem třeba netušila, že se snažila prorazit už od 18 let a povedlo se jí to až když jí bylo 22. Do té doby ji všichni neustále odmítali a ona to přesto nevzdala. Hrozně se mi líbily její autentická videa z mládí, kde se natáčela a mluvila o tom, jak jednou chce být slavná a co všechno chce dokázat. Co mě ale dostalo asi nejvíc, byla scéna, kdy už byla asi 120 den na turné a ona se totálně zhroutila psychickým a fyzickým vyčerpáním a přesto koncert nedokázala zrušit, protože nechtěla zklamat fanoušky. A to jsem si myslela, že se prostě nedokáže sebrat, protože měla takový ten stav, kdy na Vás všechno to vyčerpání dolehne a Vy nemůžete přestat brečet a ona se přesto vzchopila a předvedla skvělou show. Na to můžu říct jenom jediné - RESPEKT!

Tv Shows
X Factor -  Je snad moje nejoblíbenější show na světě!:-D Momentálně sleduji americký, britský a sledovala jsem i australský, ale ten bohužel nedávno skončil. Začala jsem na to koukat teprve dva roky zpátky. Byl to zrovna ten ročník, kde byli 1D<3 a tak jsem vlastně objevila je a oblíbila si celou tuhle show. 


Trosečník - Je snad moje druhá nejoblíbenější show na světě!:-D Momentálně běží už 25. řada! A já je viděla všechny! Neznám nikoho kdo by na to taky koukal a pravděpodobně si všichni myslíte, že je to blbost. Ale není! Fakt ne, přísahám! Trosečník je strategická hra, kde jde o to všechny přelstít, přechytrač a přehrát. Já mám zmáknutou celou strategii téhle hry a už na začátku si dokážu tipnou, kteří hráči se dostanou do finále. A věřte mi, že kdybych tam hrála, tak vyhraji!:-D Moje nejoblíbenější scéna je pak vyhlášení vítěze a setkání soutěžících ve studiu asi po dvou měsících, co jsou doma z ostrova. Hrozně se mi líbí, jak se soutěží změnili, kdo si udržel váhu, kterou shodil na ostrově ( po 30 dnech, kdy jedí vesměs jenom rýži někteří zhubnou i 10- 20 kilo), kdo přibral, případně jestli vydržely páry, které na ostrově vznikly. Prostě mě to baví od začátku do konce.  A prosím řekněte mi někdo, že na to taky koukáte!:-D

Hudba
Celé cd One Direction - Už dva a půl roku moje absolutní posedlost! Miluji je!<3 A mám už doma normální i delux cd a jedu ho víceméně nonstop:) Věřte nebo ne, ale mám zkouknuté snad každé video, které s nimi na youtube je. Viděla jsem každé jejich interview, každý koncert, každé focení, každý klip a vím o nich prostě všechno!:-D Sledovala jsem je úplně od začátku, když se dali v X Factoru dohromady, takže pro mě bylo celkem neuvěřitelné sledovat jejich cestu a vidět kam až to dotáhli:)

Celé cd Little Mix - Little Mix je dívčí skupina, která minulý rok vyhrála britský X Factor. Už jsem říkala, že miluji X Factor?:-D Já kdybych neměla ten X Factor, tak nemám, co poslouchat, fakt:-D Každopádně slečny mě zaujaly už v soutěži a celou dobu jsem jim fandila, proto jsem byla ráda, když vyhrály a staly se vůbec první skupinou v historii, která soutěž vyhrála. Líbí se mi jejich styl hudby i to jak se oblékají a jak se prezentují. A když náhodou neposlouchám 1D, tak poslouchám je. Jejich cd je naprosto úžasné! Akorát ta blonďatá slečna dole chodí se Zejným, což je ten chlapech úplně nalevo v klobouku a já s tímhle vztahem zásadně nesouhlasím!:-D

Oblíbená píseň!



54 komentářů:

  1. Vidím, že na rozbřesku i 1D si ujíždíme stejně :D tu tužku Master Smoky Pencil chci vyzkoušet, ale pořád na to nemám odvahu :D bojím se, že bych si to rozmazala moc a vypadala bych jako mura :(:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Né neboj! To se dá rozmazat jenom trochu!:) A jsem ráda, že někdo ujíždí na 1D stejně jako já:-D

      Vymazat
    2. Dobře, ještě řeknu rychle Ježíškovi :D foťák Olympus SP 620-UZ, já jsem na to začala koukat nedávno a už jsem skončila, je to parádní, muzikálový seriál s různými lidmi a charaktery, určitě se podivej, a pozor první díly mě moc nebraly, ale jak řikám už jsem u 4. sérky :D a recept tedy někdy přidám :) až bude ten foťáček a všechno hezky vyfotím :)

      Vymazat
  2. nad tím korektorem jsem pořád váhala, ale kyž ho tak vychvaluješ, tak ho taky zkusím, obecně mám rimmel ráda, tak se snad nezklamu :) A rozbřesk :) to byla paráda, nejlepší film :) miluju celou twilight sagu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej, je fakt super!:) A vůbec by mi nevadilo vidět twilight ještě několikrát!:-D

      Vymazat
  3. Korektor jsem měla jako vzorek k makeupu a moc mi nevyhovoval ale to bylo nejspíš špatným odstíem. Na rozbresk jsem se divala se řegrou a libilo se mi moc. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I mě:) Škoda, že už to skončilo:) A mě ten korektor právě vyhovuje moc:)

      Vymazat
  4. Pekný zoznam..X faktor pozerám aj ja.. Komu fandíš? Som tvoj nový sledovateľ. A pozývam ťa na môj blog. prosím sleduj aj ty mňa dik

    http://anahjalliyah.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš v tom britským? Nejvíc Jamesovi:) A ty?:) A díky za pozvání!:)

      Vymazat
  5. Celkovo suprové vjecičky, cd 1D si už musím kúpit :D a tá pieseň wáá dokonalá

    OdpovědětVymazat
  6. Používám stejný pudr. Jsem s ním nadmíru spokojená. :)
    Taky jsem velký fanda Twilight ságy. Knížky mám všechny doma a poslední díl byl super. Nechápu, proč ho všichni tak kritizovali. :D
    O Little mix slyším (nebo spíš čtu) poprvé. Zkusím si od nich pustit nějaké písničky. :))
    Měj se hezky a přeju bohatou Mikulášskou nadílku! :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Twilight je nejlepší!:) Ty knížky teda lepší než film, ale stejně se mi film líbil:) a little mix si pusť, třeba tě zaujmou!:) A tobě taky hezkého Mikuláše!:)

      Vymazat
  7. Taky používám pudr stay matte a nemůžu si ho vynachválit ! :))
    Na Stmívání jsem taky byla a s tim Jackobem bez trička naprosto souhlasim !!! :DDD

    OdpovědětVymazat
  8. Katy Perry's movie was SO fantastic! I didn't think I could fl in live with her more till I watched that:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tvářenka, pudr, korektor, naprosto souhlasím, jsou to jedničky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nice post!
    <3

    Christiane
    http://bikelovin.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  11. Ten korektor si plánuju koupit, tak snad mě nezklame ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Pudr a tvářenku máme stejný!! :))

    OdpovědětVymazat
  13. Se STay Matt pudrem naprosto souhlasím, taky ho používám a moc jsem si ho oblíbila. Tvářenku Fleur de sante z Ladyboxu mám taky a nemužu si ji vynachválit! Survivor miluju! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neřikej mi, že taky sleduješ survivor! Tak to jsem ráda, že nejsem jediná:-D A komu fandíš Pandičko?:)

      Vymazat
  14. Ten sprcháš má úžasné balení. Hned jsem si říkala, že takový obal u nás asi nenajdu, škoda.

    OdpovědětVymazat
  15. moc pěkný článek, dala jsi si s ním určitě práci :)
    chtěla bych vyzkoušet nějaké produkty od Soap & Glory a One Direction taky miluju ♥


    PS: Zvu tě k sobě na giveaway :)
    http://bloggerandbeautifullife.blogspot.cz/2012/12/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) A zas tak pracné to nebylo:) a 1D jsou nejlepší<3 a jestli budeš někdy v zahraničí, tak je určitě vyzkoušej:)

      Vymazat
  16. na x factor taky koukám, ted mi vypadla page :/

    OdpovědětVymazat
  17. Super článek, moc mě bavil :) Jen škoda že se tu ta kosmetika neprodává, vypadá skvěle! Ten pudr aji ty stíny už mám v plánu si strašně dlouho koupit a furt jsem se k tomu nedostala .. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) Tak snad při příští návštěvě drogérie!:-D

      Vymazat
  18. Pěknej článek :) Maybelline stíny jsou hezký,už jsem je taky musela vyzkoušet :D
    A jinak taky jsem fanoušek Stmívání ;)

    OdpovědětVymazat
  19. soap and glory by som niekedy rada vyskusala:)

    OdpovědětVymazat
  20. Jé, ty mi úplně mluvíš z duše! :)

    Soap&Glory-platonická zamilovanost do vůní, Rimmel stay matte pudr už mám potřetí a korektor jsem nedávno pořídila a jsem moc spokojená :) Hnědá Vaselina...k tomu nemám co dodat :)
    Super výběr, i Rozbřesk dvojka se mi moc líbila :)

    http://maplecupcake.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Miluju Survivor! Několikrát jsem jela nonstop a v noci nespala, jen abych dokoukala celou jednu sérii :D :-))

    OdpovědětVymazat
  22. Mám ráda články tohoto typu :) Tvůj blog se mi líbí, takže ode dneška budeš pod mým drobnohledem ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Tento pudr také používám, je parádní :) Mám světlý odstín a momentálně mi moc nesedí, ale určitě si zase koupím nový :) V.

    OdpovědětVymazat
  24. Hey u have cool blog...how abt we follow each ther....just let me know if u do sothat I can follow u back
    Xoxo

    OdpovědětVymazat
  25. Soap and glory má super balení, škoda, že se tahle kosmetika u nás nedá sehnat:(

    OdpovědětVymazat
  26. Přiznám se, že na Survivora koukám taky:) Teda jen na ty díly, které byly v televizi, stahování se snažím vyhnout, protože bych u toho pak seděla pořád:) Z kosmetiky mě zaujal ten balzám na rty, protože je mám furt suché. Ale zase nerada šahám do kelímků. Ach jo.:( Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To děláš dobře!:) Já stahuji a sedím u toho pořád:-D A mám taky raději balzámy v tubě:) Je to snadnější nanášení:)

      Vymazat
  27. Moc hezký článek :)
    Rozbřesk byl dokonalý, hned bych šla do kina znovu :D

    OdpovědětVymazat
  28. Twilight ♥ najlepší diel to bol!!
    Kde si si stiahla ten film s Katy Perry ? :)
    A Little Mix som si v poslednej dobre strašne obľúbila ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normálně na ulozto.cz je ke stažení:) A Little Mix jsou úžasné!:)

      Vymazat
  29. Mám stejný korektor a už musím vyzkoušet ten pudr :). S Rozbřeskem jedině souhlasím :).

    OdpovědětVymazat
  30. Kosmetika vypadá fantasticky, škoda, že u nás není taková! ;)
    Také jsem viděla poslední díl a byl fantastický. Sice nečtu knihy, ale filmy byly skvostné! :)
    Pěkně ses nám rozepsala, moc hezky se to čte! :)
    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za pochvalu!:) A souhlasím, všechny filmy byli skvělé!:) Ale nejvíc se mi stejně líbila jednička:)

      Vymazat
  31. O Soap and Glory slyším prvně, mají moc hezké balení :)
    Na Trosečníka občas koukám, když nic moc nejde, občas mě to baví, hlavně ta část když soutěží :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky musím poznamenat, že Tě obdivuji za délku článku, já bych něco podobně dlouhého (a navíc takhle čtivého) nikdy nesepsala :D :)

      Vymazat
    2. Jé děkuju moc za pochvalu:) Jsem ráda, že se článek líbí:) a část, kde soutěží mám taky nejraději!:-D

      Vymazat
  32. One Direction taky zbožňuju! Jedu je pořád dokola a z alba Take me home se mi nejvíc líbí They don't know about us, přesně jako tobě! :) Kdo se ti nejvíc líbí? Mě Niall♥
    (Právě teď ho poslouchám :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je nejlepší písnička totiž!<3 Ještě miluju I would a Over Again a pak ještě všechny ostatní no:-D A já jako miluju všechny, ale nejvíc Harryho<3

      Vymazat
  33. A ja som si myslela, že som divná že v mojom veku som posadnutá One Direction tiež :D aaa X Factor to ani nehovorím. Súhlasím s tým názorom, že bez X Factoru by som nemala čo počúvať + teraz čítam komentáre nado mnou a musím dodať ešte ROCK ME! ...omg :D a Liam je aj tak naj :P (každá svoje :D )

    OdpovědětVymazat