sobota 8. prosince 2012

Vypotřebováno (Říjen, Listopad)



Satin Care Gel na Holení – Pravděpodobně můj nejoblíbenější gel na holení. Kupuji si ho stále dokola. Vyhovuje mi, protože vytváří hodně pěny a po holení nemám nohy nijak podrážděné. Kromě tohohle používám také ten od Belei, ale tenhle mi přijde lepší.
Garnier minerál Deodorant Action Control Spray a Action Control RollOn – tyto antiperspiranty  jsem používala několik let. Minulý měsíc jsem se po jejich spotřebování rozhodla, že už vyzkouším nové. Koupila jsem si od Dove a musím říct, že to byla chyba. Tyhle od Garnier jsou mnohem lepší! Líbí se mi, že krásně vonní. Navíc opravdu fungují. Zabraňují pocení a přísahám, že když si ho nestříkám ráno, ještě večer ho na sobě znatelně cítím. Až spotřebuji ty od Dove, určitě se vrátím zpět k těmto.

Dove Body Silk – Zkrášlující tělový krém. Mám hrozně ráda Dove, zejména pak jejich mýdla a tělové krémy. Vždycky se mi i líbila vůně, jakou Dove produkty mají. U tohohle krému je ale nějaká jiná. Nevím, možná jsem divná a cítím to jenom já a všem ostatním bude připadat normální:-D Ale mě na té vůni prostě něco vadilo. Ne že by to vonělo úplně špatně, ale rozhodně nemůžu říct, že bych byla z vůně nějak unešena. Každopádně když opomenu vůni, tak je tento krém skvělý. Opravdu zanechává pokožku hydratovanou a jemnou na dotek.
Oriflame Essentials Nutri-Rich CreamVyživující pleťový krém.Tento krém jsem dostala od kamarádky už před pár lety, ale dostala jsem se k němu teprve teď. Má krásné balení, které mi prostě říkalo, že ho musím používat jenom na podzim:-D Krásně vonní, pleť zanechával hydratovanou a vůbec mojí citlivou pokožku nedráždil.
Dermacol Aroma Time – exkluzivní krém na ruce a nehty. Nevím jak Vám, ale mě trvá neuvěřitelně dlouho vypotřebovat krém na ruce. Většinou několik měsíců. Navíc jich mám doma spousty a nestíhám je spotřebovávat,. Takže jsem hrozně šťastná, když se mi to s nějakým konečně povede:-D  S tímto krémem jsem byla moc spokojená. Já netrpím na suché ruce, takže na krémy na ruce nejsem vůbec náročná. Stačí mi, že krásně vonní a rychle se vstřebávají, což tenhle určitě splňoval.

Syoss Suchý Šampon – Suchý šampon je skvělý, když nemáte čas umýt si vlasy. Tenhle mi ale nepřišel nějak zvlášť dobrý. Sice se dobře nanáší, má praktické balení a nezanechává bílé stopy, ale přišlo mi, že vlasy zas tak dobře neumyl “. Možná jsem ovlivněná tím, že spíše používám suchý šampon od Lushe, o kterém jsem psala zde . Ten mi totiž přijde mnohem lepší.
 Schwarzkopf Gliss Kur Total Repair Balzám – Tento kondicionér na suché a poškozené vlasy používám hlavně proto, že miluji tu vůni a také se po něm vlasy snadno rozčesávají.
Lush Vlasová Maska Jasmin and henna Fluff–Eaze – Tahle maska je skvělá, co se efektu týče. Vlasy jsou po ní lesklé a přijde mi, že jim i dodá na objemu. Já ale na této masce nemůžu snést její silnou jasmínovou vůni, kterou ať se snažím sebevíc prostě nedokážu snést.  Vůně je tak intenzivní, že vydrží na vlasech dokonce až dva celé dny! A mě prostě hrozně nevonní a nevonní mi tak moc, že si ji kvůli tomu už znovu nekoupím.

Bonjour Volumizer Mascara – Myslím, že tohle je jedna z nejlepších řasenek, co jsem kdy vyzkoušela. Je specifická tím, že obsahuje dva kartáčky. Prvním řasy oddělíte a zvýrazníte a druhým dodáte na objemu. A musím říct, že jsou po ní opravdu krásné řasy. Úžasně dlouhé a husté. Doporučuji vyzkoušet!:)
 Maybelline Korektor Affinitone – Tenhle korektor byl pro mě nejlepším korektor až do doby, kdy jsem objevila korektor Match Perfection od Rimellu, který je podle mě o chlup lepší. Tenhle je ale také úžasný. Kryje skvěle a za tu cenu ( myslím, že stojí 99 Kč) je opravdu výborný.

Neutrogena Visible Clear 2 v 1 čistící emulze a maska – o této masce jsem již psala zdeA jak jsem řekla, vyhovuje mi pouze jako maska, jako čistící emulze zas tolik ne. Hodně pleť vysušuje, takže není ideální pro suchou pleť a na denní čistění je to podle mě trochu moc. Já osobně jsem jí používala jednou za čas jako maska, když jsem potřebovala hloubkovější čistění a to mi přišla dobrá.
Essence Čistící Proužky Na Nos - Ne! Zklamání. Nefunguje. Nekupovat.
Sephora Dvoufázový odličovač Voděodolného Make-upu – O tomto odličovači jsem již také psala zde Pro citlivé oči, tudíž pro moje oči je skvělý. Vůbec v očích neštípe, navíc díky tomu, že je mastný, nemusíte oči nějak dřít, abyste vše dostali pryč. Pro mě je ideální:)
Nivea Visage Hloubkově čistící peelingové ubrousky 3 v 1 –  tyto ubrousky jsou z jedné strany hladké a z druhé hrubé, protože nejenom, že hloubkově čistí a odstraňují make-up, ale umí i odstraňují odumřelé kožní buňky a zjemňovat pleť. Přišlo mi, že make-up opravdu odstranily dostatečně i pleť mi přišla hezky vyčištěná a jemná, ale za tu cenu (99Kč) se dají sehnat lepší produkty, které mnohem déle vydrží, protože tyhle obsahují pouze 20 ubrousků.




31 komentářů:

  1. tenhle deodorant od Garnier jsem taky používala docela dlouho a co se týče značky LUSH, tak chci vyzkoušet cokoliv od téhle značky :)

    OdpovědětVymazat
  2. nice post i love lush a kiss from perlitalizardo.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Garnier sem používala delší dobu teď dám přednost cthr-u :)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, seš rychlík, když si toho stihla tolik. U mě na blogu právě probíhá giveaway o voucher na nákup libovolného sortimentu značky Triola. Budu ráda, když se zúčastníš. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Řasenku asi vyzkouším..mám od nich tužku na oči a úžasný! Jsem hrozně spokojená..A ještě se mi docela zamlouvají antiperspiranty..já teda používám ten od Dove, nastříkám ráno, cítím ještě večer. Miluji tu čistou vůni:-))
    M.

    OdpovědětVymazat
  6. páni, ty jsi toho v vypotřebovala! :-)) Ten krém na ruce Dermacol jsem milovala, teď už jsem ho dlouho nikde neviděla...
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  7. Tu vlasovou masku bych ráda vyzkoušla :)

    OdpovědětVymazat
  8. lovely blog, let's follow each other! x

    OdpovědětVymazat
  9. koukám, pěkná spotřeba!
    mohu se zeeptat kde jsi koupila: Lush Vlasová Maska Jasmin and henna Fluff–Eaze?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho kupovala normálně v obchodě Lush v Praze v Palladiu. Nevím jestli si z Prahy a okolí, ale v Praze je obchod Lush:)

      Vymazat
  10. Ten krém od Dermacolu na ruce, právě používám a je moc fajn :) Navíc z něj já cítím Vánoce :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný článek! Ta řasenka vypadá dobře budu muset vyzkoušet! Co se týče antiperspirantu Garnier mi taky vyhovují asi nejvíce :)

    OdpovědětVymazat
  12. strašně se mi líbí články typu "vypotřebováno" :) tu řasenku Bonjour chci :)


    PS: Zvu tě k sobě na giveaway.
    http://bloggerandbeautifullife.blogspot.cz/2012/12/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  13. I love the lush product!

    xoxo:LittleMucli
    littlemucli.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. great stuff <3 love your blog dear! Check out mine?

    http://itziarfagoaga.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  15. Mám ráda články tohoto typu :)
    Koukám, že jsi toho vypotřebovala docela dost :D
    Ten suchý šampon mám taky, ale mě celkem vyhovuje :) Je pravda, že vlasy moc dobře neumyje, ale já ho používám jen o víkendu, když jsem líná umýt si hlavu, takže mi to ani moc nevadí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě se toho zrovna nashromáždilo trochu víc:-D A takhle na víkend, kdy je člověk doma, to úplně stačí:-)

      Vymazat
  16. Jsem ráda, že ten dove je dobrý, protože po něm pokukuji a tento článek mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  17. Ten gel na holení jsem měla taky. je dobrý,ale většinou spíše používám pěnu. Pak jsem ještě měla ten krém od dove,ale byla jsem z něj docela zklamaná musím říct.

    OdpovědětVymazat
  18. Ty jsi ta největší konzumentka kosmetiky, jakou znám :-))

    Velká Vánoční GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  19. Garnier Mineral je fakt neskutečně super antiperspirant - jiný už nechci :-) JInak já vůni lushovského jasmínu zbožňuju, takže ta maska je pro mě vážně ideální :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to souhlasím:) A jí tu vůni právě vůbec nemůžu:-D

      Vymazat
  20. skvělý článek! takovýhle mám ráda ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak ten gel na holení mám taky, a je úplně skvělý:)
    Jinak toho za tak krátkou dobu spotřebuješ dost teda:D

    OdpovědětVymazat
  22. I love Syoss products!! They have really great shampoos and also lush products are great!
    Have a lovely day! :)


    Much love,
    The Cabinet Of Fashion blog

    OdpovědětVymazat