sobota 22. prosince 2012

Winterlicious TAG!


1) Oblíbený zimní lak na nehty?
Přiznám se, že laky nemám vyloženě rozdělené podle ročního období. I když je fakt, že na jaře a v létě si nehty lakuji více světlejšími, barvenými odstíny a na podzim a v zimě pak tmavšími a sytějšími odstíny. Takže to vlastně rozlišuju, co?:-D Dobrý :-D V zimě mám prostě náladu  na tmavší barvy a v létě pak na světlejší no:) Kdybych si tedy měla vybrat nejoblíbenější lak teď v zimě, tak jsou to laky různě červené a taky tmavě modré.

2) Oblíbený zimní produkt na rty?
Já mám doma asi tak 300 různých balzámu na rty, takže se to snažím často střídat. Na zimu jsem si ale nejvíc oblíbila karamelovou vazelínu, krém na rty s bambuckým máslem od Avonu a poslední dobou taky jelenní lůj Labello s příchutí Fruity Shine, protože nejenom, že hydratuje rty, ale taky jim dodá trochu červené barvy, takže ho teď používám místo rtěnky.

3) Nejčastěji nošený zimní kousek oblečení?
Svetry! Jedna z mých oblíbenější věcí na zimě je to, že se můžu zachumlat do teplých pohodlných svetrů!:)

4) Nejoblíbenější doplněk na zimu?
Čepice. Nosím jí i když už není sníh a ani na ní není taková zima a vůbec mi to nevadí! Naopak! Já jsem za ní hrozně šťastná:) Dávno jsou podle mě doby, kdy bylo nošení čepice považováno za trapné. Teď se dá podle mě nosit čepice se stylem!

5) Oblíbená zimní svíčka?
V zimě pálím jednu svíčku za druhou, protože mám hrozně ráda tu vůni vánočně provoněného pokoje<3 Ta skořicová je z Ikei a je hrozně fajn. Stojí 99 Kč a vydrží opravdu dloooouho:) A ta druhá? Nechtějte, abych o ní začala mluvit!:-D Protože to, jak vonní tahle svíčka to jste nezažili!:-D Né opravdu, to je tak neuvěřitelně krásná a sladká vůně, že to snad není možný:-D  Předtím, než jsem jí zapálila, jsem jí měla asi 3 dny na stole ( nechtěla jsem jí tím pálením zničit, že jo)  a čuchala jsem k ní asi tak každých 10 minut! (blázen!)  A teď když jsem jí zapálila je to snad ještě lepší, protože mi takhle vonní celý pokoj a já už z něho tím pádem nechci nikdy vycházet. Jediný problém, který má, je to, že je hrozně drahá. Stojí 369 Kč?! (Proč, bože proč?) Z toho důvodu si myslím, že je tohle moje první a zároveň poslední svíčka Yenkee:-D Takže doufám, že mi vydrží, co nejdýl, protože jí miluju!<3

6) Oblíbené zimní pití?
Byla by to vůbec zima bez horké čokolády a čajíčků? Néééééééé!

7) Nejoblíbenější vánoční film?
Sám doma a Grinch! Sáma doma je pro mě klasika! Viděla jsem to asi tak pěttisíckrát a vždycky se hrozně těším na to, až ho budou dávat v televizi. Mám ho i doma v počítači a už jsem na něj letos dokonce dvakrát koukala! A mám moc ráda i ten druhý díl. Ale že by ti zloději museli být asi už tak pěttisíckrát mrtví, podle toho, co jim dělá?:-D Když dostanou žehličkou a několika kilovou činkou  do hlavy z druhého patra, plamenometem jim spálí hlavu a v tom druhým díle na ně pak hází na hlavu cihly asi ze 13 patra:-D Nevadí:-D Ale tak alespoň je to tím pádem srandovní:)
A Griche mám taky hrozně ráda! Hrozně se mi líbí, jak on je na všechny největší bručoun a všechno a všechny nesnáší, hlavně Vánoce že jo!:-D A ten konec je pak hrozně krásnej a dojemnej a typicky americkej:-D Prostě úžasný film!:) Bez těchto dvou filmů by to pro mě ani nebyly Vánoce! A jestli je tu někdo, kdo tyhle dva filmy neviděl, tak se mnou bohužel nemůže kamarádit.

8) Nejoblíbenější vánoční song?
Přiznám se bez mučení. Miluju celé vánoční cd Justina Biebera. Jako fakt, miluju!:) A vůbec mě nezajímají lidi, co se mu smějou a říkají o něm, že zpívá, nebo vypadá jako holka. Podle mě to za prvé není pravda a za druhé má podle mě má talent a jeho vánoční cd to dokazuje!

+ bonusy:)








9) Oblíbené vánoční sladkost?
Tak u mě vede čokoláda z kolekce! Mám ráda hlavně ty různě plněný čokoládky, které už jsem Vám už nemohla vyfotit, protože je někdo snědl!:-D (nevim, kdo)

 10) Oblíbená letošní vánoční dekorace?
Hrozně se mi líbí tradice zapalovat svíčky na každou adventní neděli. Takže adventní věnec u nás nemůže na Vánoce chybět!

11) Co bys nejradši viděla pod stromkem?
Kdybych měla říct, co si nejvíc přeji pro sebe, tak je to Ipad Mini. Protože v ten moment, kdy mi mamka řekla, že bych ho možná mohla dostat, jsem ho začala úplně hrozně chtít!:-D (potřebovat). A taky bych hrozně chtěla vidět, jak je moje maminka šťastná z věcí, které dostala. Moje maminka si totiž pro sebe zas tak často věci nekupuje( spíš se snaží, abychom si mohly já s mým milovaným bratrem cokoliv koupit). Takže se vždycky snažím, aby měla o Vánoce tu největší radost. Tak doufám, že se mi to letos povede:)


12) Jaké jsou tvoje vánoční plány na Vánoce?
Na Vánoce budu hrozně moc zaneprázdněná. Budu ležet, koukat na pohádky a vánoční filmy, jíst cukroví a čokoládu, pít čajíčky a čokoládu, užívat chvíle s rodinu a tak celkově se budu hlavně válet a hlavně nebudu dělat nic do školy!! A už se na to neuvěřitelně moc těším:)


42 komentářů:

  1. se vším souhlasím, až na sedmičku, devítku, desítku, dvanáctku a třináctku :D a to.. chybí ti osmička :D
    bonusy si jistě poslechnu!
    a přeji krásné prožití svátků :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký tag:)
    Máš naprosto úžasné svetry a svíčky taky miluju :) A Yankee voní hezky jo? Já jsem do svíček blázen ale 370kč bych za ní nedala .. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tu yankéé candle Red Velvet mám taky, dostala jsem jí od přítele, a neustále k ní čuchám, je fakt dokonalá!! Ale taky si je sama nekupuju, moc peněz :(

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem se zamilovala do tvého norského svetru! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Svíčky taky zapaluju jednu za druhou, strašně ráda bych ale yankee vyzkoušela, bohužel ta cena :/ Musím se přiznat že Grinche jsem neviděla, ale moc mě to ani neláká :D každopádně bez sám doma a ještě Lásky Nebeské by pro mě prostě nebyli vánoce :D A jinak se vším souhlasím, taky mám teďka ráda barvící balzám na rty, ale používám ten červený od balei. :) A čaje piju denně ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásnej článek :) Jinak Sám doma a Grinch, to je klasika, bez který by to nebyli Vánoce! :)

    OdpovědětVymazat
  7. děkuji !:)
    taky miluju čaje, svíčky a svetry ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju oversize svetry, v zimě naprosto nepřekonatelné! :-) A.

    OdpovědětVymazat
  9. tzakú podobnú čiapku som chcela, ale nikde som ju nevedela zohnať -_- :D a bez Sám doma by to hádam ani neboli správne Vianoce, zbožňujem ten film! :)
    Sima

    OdpovědětVymazat
  10. Tak přeji ať ten ipad pod stromečkem najdeš :) Jinak teď v zimě mám také nejraději červené nehty a nebo ve vínové barvě:)

    OdpovědětVymazat
  11. Grinch a cervene laky na nehty!! Mrkni na nas blog❤

    OdpovědětVymazat
  12. Ty svetříky a čapky jsou úžasný, nemají chybu ! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ipada už mám hore krkem :D sním mám furt doam nervy, JB proste naj <3 ty svetríky úplne úžastné aj s čepkama, Sám doma,proste najlepší klasika a kozmetika úplne super :)
    Strašne mco s ateším na Vánoce, dneska sme došla z Talianska konečne a možem začat péct :) Nedela plná pohádek a filmú a Pondelí ešte lepší :)

    OdpovědětVymazat
  14. V mnoha věcech se s tebou ztotožňuji :) Připomnělo mi to, že by se mi zase hodil nějaký nový svetřík :D

    OdpovědětVymazat
  15. Moc hezký tag, v hodně věcech to máme stejně :) Například s JB :) To je můj miláček^^

    OdpovědětVymazat
  16. ach,ty svetry! skvělý blog:)

    leilarosee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. OPI laky na nehty mám moc ráda. Mám je spíše ve tlumených odstínech :) Vůně skořice je o Vánocích má oblíbená. Koupila jsem si jí i do briese, takže už mi provoněla pokojíček :) V.

    OdpovědětVymazat
  18. Haha Sám doma :D Harry jdu do baráku :D

    OdpovědětVymazat
  19. love ur blog! u have some amazing posts! i follow ! <3
    if u want check out my blog too:

    pocketful of dreams

    OdpovědětVymazat
  20. Teď v zimě taky pálím jednu svíčku za druhou:) Zimu nemám ráda, jediné co se mi na ní líbí je to, že se můžu bez výčitek zavrtat s horkým čajem pod peřinu a třeba celý víkend nevylézt ven:-)

    OdpovědětVymazat
  21. Tablety mě zatím moc neberou, ale takovým červeným iPodem Nano bych nepohrdla =D

    OdpovědětVymazat
  22. Skvělý článek Markétko! Myslím, že tvůj Vánoční/zimní výběr je boží! Grinch <3! Svíčky, čaje to je moje. Krásně Vánoce ti přeji.

    OdpovědětVymazat
  23. skvelý článok:) Sám doma tak to je klasika, to už som tiež videla neviem koľkokrát a stále ma to baví:D A yankee candle milujem! :D mám 3 malé a 1 veľkú:) túto čo máš ty tak tú som nevidela, ja milujem z vianočných konkrétne Christmas Cupcake a Christmas Eve:) a horúca čokoláda mňamkaa. :)

    lifemafia :)

    OdpovědětVymazat
  24. Yankee som akurát obdivovala včera, ale 10€ je na sviečku proste veľa nech vonia akokoľvek dobre.
    amethyst-fatale.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  25. love this stuff. kinda love hauls anyway.

    xx m

    thisishowwerule.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. Málem jsem zapomněla na svoje svíčky, tak to je hned musím jít zapálit :D.

    OdpovědětVymazat
  27. Voňavou svíčku mám od briese (nebo jak se to píše :D) svetry máš moc krásné
    přeji Ti příjemné prožití Vánoc! :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Buďto jsem blbá, nebo jsem tě ted viděla na fotkách jedný holky od nás ze školy ! :D Neznáš Kačku Švédovou? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Kačenku znám moc dobře!:-D Neřikej, že s ní chodíš do školy!?:-D

      Vymazat
  29. Já si jedu taky Mistletoe ;) Ať si ostatní říkají co chtějí.
    Ty čepičky a svetříky jsou krásný! ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Krásný článek Markétko :) Laky na první fotce jsou úžasné a svíčky také. Maminky máme asi úplně stejné. Užívej si krásně Vánoce :) :-*

    OdpovědětVymazat
  31. krasne barvy laku a super svetry :XX

    PS: Zvu te na svoji giveaway na svem blogu:
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2012/11/1st-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  32. Pěkný blog, asi budu chodit častěji.:-) Prosím tě, kde se dá koupit ta karamelová vazelína? Loni jsem někde na blogu zahlédla kokosovou, ale pořád jsem na ně nikde nenarazila. Taky miluju svíčky. Moje nejoblíbenější je také ta z Ikei, akorát růžová. A nestojí 99 Kč, ale 39 Kč. Tedy alespoň doufám, že je nezdražili.:-P Ty čepiče jsou super a nejlepší je svetr s medvědy.:-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) a fakt stojí jen 39Kč?:-D já měla takový pocit, že jsem je kupovala za 99Kč, já je totiž mám ještě z minulého roku:) jinak já tu vazelínu kupovala v anglii, ale u nás jí můžeš sehnat na různých e-shopech:) Našla jsem jí třeba tady http://www.replay-eshop.cz/67-vaseline-lip-therapy

      Vymazat
    2. Mockrát děkuji za odpověď.:-* Teď ty svíčky dokonce stojí jen 29 Kč. Taky už se na ně chystám.:-D

      Vymazat
  33. tiež doma pálime jednu od druhej. :D
    Milujem ikea sviečky,ale niekedy mi príde,že málo prevoňajú izbu.Akurát mám doma lesnú zmes z Ikeii a už sa teším,keď ju zapálim.Pravidelne k nej privoniavam. :D

    http://lifelovezaza.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat