sobota 9. února 2013

January Favourites!

Beauty Favourites

Yves Rocher tělové mléko Fleur de Noel – Toto tělové mléko bylo tuším v listopadovém Ladyboxu? A i když je podle obalu a vůně určeno spíše na vánoční období, já jsem ho začala používat až v lednu a byla jsem s ním moc spokojená. Popravdě na tělová mléka nejsem vůbec vybíravá a namažu se v podstatě čímkoliv, co hezky voní a dobře se vstřebává, což tohle mléko splňuje, takže chválím!:)
O.P.I lak na nehty v odstínu Every Month is Octoberfest – Tento lak jsem dostala od mojí milované Martininky k Vánocům:-*  A přísahám, že jsem se od té doby nelakovala nehty ničím jiným! Je to naprosto dokonalá tmavě vínovo – hnědá barva, která ještě na světle chytá růžové odlesky. Prostě dokonalá barva na toto období<3
Paletka Naked Urban Decoy – Paletku jsem dostala k Vánocům a od té doby jsem ji používala pokaždé, když už jsem si nějaké stíny dávala. Myslím, že ji asi představovat nemusím. Její pověst ji předchází:) Tahle paletka je populární všude ve světě a KAŽDÝ, kdo ji vyzkouší si ji zamiluje! Kombinace neutrálních odstínů je perfektní a hodí se na každou příležitost. Navíc kvalita je tady opravdu znát. Stíny jsou krásně pigmentové a dlouho vydrží. Prostě bezkonkurenční!
Štětce Real Technique – Další z mých vánočních dárků, ze kterého jsem měla velkou radost. Za těmi štětci stojí vizážistka Samantha Chapman z pixiwoo .Štětce jsou kvalitní, jemné a nanášet s nimi makeup a oční linku je jedna velká radost.
Maybelline False Lashes řasenka – Jedna z mých nejoblíbenějších řasenek vůbec. Kupovala jsem si ji již po několikáté a vždycky se k ní budu ráda vracet. Má štěteček, který mi naprosto vyhovuje, nerozmazává se a řasy nádherně prodlouží.
Krém na rty s bambuckým máslem od Avonu – Tento balzám jsem již malinko zmiňovala a v podstatě jsem od prosince nepoužívala žádný jiný. Krásně voní, skvěle rty hydratuje a nanášet na rty mě prostě baví:) Akorát po nafocení tohohle článku jsem si ho někam založila a ať dělám, co dělám, nemůžu ho nikde už asi 4 dny najít! Takže sbohem balzámku:-(

Favourite movie - Perks of Being Wallflower
 Leden byl pro mě trochu zvláštní měsíc, protože tohle byl jediný film, který jsem za ten měsíc viděla. Normálně za ten měsíc vidím spoustu filmů, už jen proto, že pracuju v kině, takže hodně filmů vidím tam, ale do kina taky často jezdím a koukám se na filmy i doma. Takže to, že jsem za leden viděla jenom jeden film, je pro mě celkem neobvyklé. Viním zkouškové. Každopádně o filmu Perks of Being Wallflower jste již možná slyšeli, protože sbírá jednu kladnou recenzi za druhou. A má k tomu důvod! Je to naprosto kouzelný film. Je vkusný, dojemný a silný. A je to jeden z těch filmů, o kterém po jeho shlédnutí budete ještě dlouho přemýšlet. Navíc mi přijde, že do hlavních rolí snad nemohli vybrat lepší herce! Moc doporučuji!

Favourites TV Shows - Walking Dead / Pretty Little Liars
Walking Dead
Walking Dead musí být snad nejlepší seriál, co jsem, kdy viděla! Určitě není pro každého a jestli máte rádi spíše holčičí seriály, tenhle se Vám nejspíš líbit nebude. Je to příběh o následcích apokalypsy, která změnila lidi v zombie a o skupině přeživších, kteří se snaží najít bezpečné místo, kde by přežili. Že už jste to někde slyšeli? Ano, filmů na toto téma již byl několik, ale seriál zatím žádný! Musím říct, že první díl mě moc nebavil a ani jsem ho nechtěla dokoukat, ale donutila jsem se a poslední tři minuty jsem koukala s otevřenou pusou! Všechny tři série jsem pak shlédla za týden! Je to opravdu hrozně napínavé, chvilkami i strašidelné a v každém díle se stane něco, co Vás donutí si zapnout hned následující díl. Jak říkám, není to pro každého, ale jestli máte rádi i trochu akčnější seriály, tak tenhle určitě zkoukněte!
Pretty Little Liars
Na Pretty Little Liars jsem koukávala s Adélkou v době, kdy se začal seriál vysílat a první série se nám hrozně moc líbila, ale druhá už tolik ne a nikdy jsme u ní nevnímali a celou jsme jí prokecaly, takže jsme na ní přestali koukat úplně. Někdy na začátku ledna jsem si ale řekla, že dám holkám ještě jednu šanci a vůbec nechápu, jak se mi to mohlo přestat líbit! PPL jsem si opět zamilovala, dokoukala celou druhou sérií, začala s třetí a na nový díl vždy s napětím čekám celý týden!

Favourites Albums - The Skript – 3 / Bruno Mars – Unorthodox Jukebox
V lednu vždycky objevím spoustu nových skvělých písniček i celých cédeček. Je to hlavně z toho důvodu, že mám zkouškové a já u učení musím něco poslouchat, ale musí to být něco, co neznám, abych si nemohla zpívat, protože jinak bych se vůbec nesoustředila. Takže si většinou nastahuji spoustu nových cd, které nedávno vyšly a ty pak poslouchám. Tyhle dvě jsou určitě moje nově objevené nejoblíbenější. The Scrip je irská skupina, kterou miluju od té doby, co jsem asi před dvěma lety objevila jejich písničku Breakeven. A Bruna asi všichni znáte. Měla jsem to štěstí, že jsem ho viděla minulý rok na živo na jeho vídeňském koncertě, kde jsme byly s Adél na výletě. Byl to pro nás velký zážitek a moc jsme si to užily. Mám pro Bruna prostě slabost. Líbí se mi všechny jeho písničky!

Favourite ApsPlants vs. Zombies
Tohle byla úplně první hra, kterou jsem si do Ipadu stáhla. Hra spočívá v podstatě v tom, že se snažíte uchránit svoje rostlinky, před hnusnýma zákeřnýma zombíka, kteří Vám je chtějí sníst. Zní to jako blbost? Je to BLBOST!:-D Ale hrozně dobrá blbost. Asi první dva týdny jsem na ní byla úplně závislá a musela jsem jí hrát denně několik hodin!:-D Dokonce se mi o ní zdávalo! A to jsem přitom na hraní her nikdy moc nebyla, ale tuhle jsem prostě nemohla přestat hrát! DÍKY BOHU už jsem jí celou dohrála a i když jí hraju znovu od začátku, nebaví mě už tolik a hraju ji teď už jen výjimečně. Takže bych řekla, že jsem ze závislosti naštěstí vyléčená.  A i když jsem jí milovala, stahovat jí přesto NEDOPORUČUJU! Je silně návyková!:-D

Favourite YoutuberMarcusButlerTV

Marcuse miluju<3 Nevím, jestli je tady někdo, kdo ho zná, ale pokud ho neznáte, určitě na něj jukněte. Na jeho kanál se můžete podívat  zde. Marcus natáčí vtipná videa o svých příhodách a názorech, které doplňuje vtipnými scénkami, které mě pokaždé rozesmějí. Je to podle mě jeden z nejvtipnějších lidí na youtube. Je mi sympatický úplně vším – vzhledem, stylem, humorem i názorama. Jeho stará videa projíždím až moc často a pátku, kdy přidává nové video se vždycky nemůžu dočkat. Určitě se na některá jeho videa podívejte!

45 komentářů:

  1. Markétko tu paletko hrozně chci :) vždycky když jí má někdo na blogu, tak ji obdivuji : Jinak ti přeji krásný víkend :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky přeji krásný víkend! :))

      Vymazat
    2. Tiez sa neviem na nu vynadivat , srdce mi pri pohlade na nu pisti ako o zivot : D

      Vymazat
    3. Děkuju! já tpo tý paletce taky dlouho toužila:) Vám taky krásný víkend!:)

      Vymazat
  2. Suhlasim, naked tiene su super, az na to neprakticke balenie, na ktorom je vidiet vsetok prach... ;o)

    OdpovědětVymazat
  3. Toho tělového mléka od Yves Rocher jsem se po několika použití hrozně převoněla. Mám radši méně vtíravé vůně. Lak OPI vypadá skvěle! Mám ráda tyhle barvy. Seriál The Walking Dead mě strašně zklamal. Začalo to skvěle, byla jsem nadšená z toho, že se objevil originální seriál, který nemá nic společného se seriály, které jsem do té doby sledovala. Postupem času mě ale začal hrozně rozčilovat. Pořád se tam řeší blbosti, občas jsem si připadala jako v telenovele. Co mě rozčilovalo nejvíc bylo, že každá ta postava vždycky udělala pravý opak toho, co měla a díky tomu úplně nesmyslně zkomplikovala už tak dost obtížnou situaci. Nakonec jsem to už ani nedokoukala a asi se k němu jen tak nevrátím.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě naštěstí pořád voní:) A vidíš, mě se to zase hrozně moc líbilo a fakt jsem dala všechny série za týden, jak mi to přišlo dobrý:) Ale tak chápu, že se to každému líbit nemusí:)

      Vymazat
  4. The Script a jejich CD jsem si také velice oblíbila :) jedu je stále dokola.
    Inhotblog.blogspot.cz
    kkiss

    OdpovědětVymazat
  5. Naked paletu jsem objednala, ve středu bych ji měla mít doma, už se nemůžu dočkat.

    OdpovědětVymazat
  6. Tu paletku Naked bych si strašně přála!:)

    OdpovědětVymazat
  7. to mlieko z Y.R. som mala aj ja a bola som s niiiim spokojna, skoda ze to bola limitka :/

    OdpovědětVymazat
  8. joo naked! :) ♥
    a môj obľúbený film

    OdpovědětVymazat
  9. ta paletka mě hrozně láká :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tu Naked paletku chválí fakt všichni, asi je na čase jí taky vyzkoušet :D

    OdpovědětVymazat
  11. To mě mléko od Yves Rocher moc nevoní, ale ta hydratace je fantastická.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  12. To mlké mám také,ale ještě jsem ho nevyzkoušela,takže to vypadá až na jaro. :D
    A Walking dead je super seriál,uplně jsem si ho zamilovala.

    OdpovědětVymazat
  13. Voní se píše s jedním n :-) Jinak hezký článek. Mám to tělové mléko YR a jsem s ním taky spokojená.

    OdpovědětVymazat
  14. o tom tělovém mléku mi ani nemluv, to je něco neskutečného.. ta vůně je naprosto nepřekonatelná. miluju jí! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ach, Naked paletka od UD, doufám, že si na ní někdy alespoň reálně sáhnu <3 :D M.
    Can't stop

    OdpovědětVymazat
  16. O.P.I lak chci taky někdy vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  17. OPI lak chcem tiež vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  18. To mléko jsem měla taky v ladyboxu a je super :) Lak O.P.I mám taky a je nejlepší! Pěkní favoriti Markétko ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Hezký článek :) Dneska jsem Markétko viděla jednu slečnu, co ti byla hrozně podobná, tak jsem si hned na tebe vzpomněla :D :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ježiši! Moje milovaný plants vs. zombies...tu hru zbožňuju...a momentálně jí hraju už asi potřetí :D

    OdpovědětVymazat
  21. Ten lak mě zajímá :). Krásný víkend!!

    OdpovědětVymazat
  22. To tělové mléko vypadá dobře:))

    OdpovědětVymazat
  23. Můžu ti říct že me to zaclo fakt bavit! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Neee, ty máš Naked!! Sakra, já ji chci :D

    OdpovědětVymazat
  25. Ja som si tiež objednala štetce od RT a neviem sa dočkať kedy prídu . Tie na oči mám už dlhšie a sú super, ale linkový štetec používam na pery lebo si linku neviem nakresliť ani ním :( .

    OdpovědětVymazat
  26. The Perks of Being Wallflower byla má první knížka přečtená v originále, takže už jenom kvůli tomu se mi film nemůžu nelíbit :).

    OdpovědětVymazat
  27. TU paletku naked bych si jednou chtěla pořídit !:)
    Jinak the perks of being a wallflower je jeden z mých nejoblíbenějších filmů :)

    OdpovědětVymazat
  28. Tělové mléko.. PLL.. také miluju!:)

    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svojí první giveaway!:)

    OdpovědětVymazat
  29. To tělové mléko vypadá hodně dobře! :) jinak PLL taky miluju ale nebaví mě to čekání a poslední díl jsem měla strašné nervy :D

    OdpovědětVymazat
  30. The perks of being a wallflower a Unorthodox jukebox, na tom fičím teraz aj ja!:)
    Vanes

    thebloggerina.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  31. Tyto paletky stínů mi přijdou všechny naprosto dokonalé. Mít oblíbené odstíny pohromadě je jak výhodné, praktické, tak estetické :) tělového mléka vůni si dokážu představit, máme doma v podobné limitce krém na ruce. A voní moc hezky. Lak má krásný odstín a na tyto štětce si mě docela nalákala, hned se po nich dívám :) The Script mám taky ráda :) tento článek je super Markétko :)

    OdpovědětVymazat
  32. filmiky musim juknut :)

    independent fashion blog by she.is.the.one

    OdpovědětVymazat
  33. S tímhletím typem šťetce se bojím nanášet linky, jak to s ním funguje? Já radši eyliner angled brush :)

    OdpovědětVymazat