sobota 16. února 2013

Vypotřebováno ( Prosinec, Leden)

Vím, že tenhle typ článku by se měl objevit spíše na začátku měsíce, ale já se k němu nějak dostala až dneska. Doufám, že to neva:) A ano, vím, že jsem hrozně velký spotřebitel kosmetiky:-D


Goldwell Winter Care šampon pro vlasy i tělo – Tenhle šampon slibuje nejen účinnou hydrataci, ale i ochranu proti chladu, což nedokážu posoudit, jestli opravdu splňoval, ale tak doufám:-D Dostala jsem ho společně s maskou jako dárek od maminky a bylo fajn ho jednou vyzkoušet. Malinko mi vadilo, že málo pění , ale ta neuvěřitelná vůni skořice připomínající Vánoce to zastínila:)
L´oreal Elseve noční elixír s mateří kašičkou – Elseve nabízí (nebo nabízelo) celou řadu s mateří kašičkou, která má zaručovat hebčí a lesklejší vlasy. Řekla bych, že tenhle produkt není žádný zázrak, ale jeho cena byla velice přívětivá a vlasy jsem po něm malinko hebčí měla a snad i více vyživené. Osobně jsem si však teď více oblíbila různé olejíčky do vlasů, takže kupovat si ho znovu nemusím.
Syoss Heat Protect Styling Sprey – Stylingový sprej pro ochranu před teplem. Tenhle sprej jsem měla ráda. Přišel mi opravdu dobrý. Cítila jsem, že mám po něm vlasy hebčí a chráněné před teplem. Je cenově dostupný a díky sprejovému rozprašovači se dobře nanáší po celé délce vlasů.
Avon Advance Techniques – posilující kůra pro lámavé a vyčerpané vlasy bez lesku. Podle zkušeností jsem zjistila, že téměř žádný produkt na vlasy od Avonu nedělá to, co slibuje. Tenhle není výjimkou. Že by se mi vlasy méně lámaly, jsem nezaznamenala. Znovu si ho tedy nekoupím.
Godwell Winter Care maska na vlasy – Maska byla v sadě s šamponem a voní snad ještě lépe, než šampon:) Opět slibuje ochranu před mrazem a zimním sluncem a výživu pro suché vlasy. Určitě to nebyla ta nejlepší maska, jakou jsem kdy měla a znovu si jí koupit nepotřebuji, ale bylo fajn jí vyzkoušet:)

Lush Curly Wurry šampon – Jsem velký fanda produktů Lush, zejména pak těch vlasových. A tenhle netvoří výjimku. Úplně jsem si ho zamilovala. Pro vlnité a suché vlasy je tenhle šampon opravdu skvělý! Vonní po kokosu. Vlasy jsou po něm jemné, vyživené a vůně intenzivně vydrží na vlasech až tři dny. Ani ta vyšší cena mi nezabrání, abych si ho v budoucnu ještě někdy pořídila:)
Ro´s Argan tělový kondicionér – tenhle tělový kondicionér jsem dostala k Vánocům a měla jsem z něj radost, navíc mě mile potěšil. Voní po růžích a pokožku zanechává jemnou a hydratovanou.  Sice je pokožka po vykoupání malinko ulepená, ale za chvíli se krásně vstřebá a pocit ulepení zmizí.

Balea Body tělový krém s vůní kokosu –Mám hrozně ráda vůni kokosu, proto jsem si ho kupovala hlavně kvůli té vůni. Voní opravdu úžasně. Navíc i hydratuje, je levný a obří. Takže si určitě ještě nějaký takový tělový krém od Belei pořídím.
 Odlakovač Lilian – regenerační odlakovač na nehty -  Tento odlakovač se v mých vypotřebovaných produktech objevuje už podruhé. Nehty odlakuje vcelku rychle a nepříjde mi, že by je nějak extra vysušoval. Mám ho asi nejraději a zatím ho nehodlám měnit za žádný jiný.

L´oreal Matte Morphose makeup – tenhle make-up byl po dlouho dobu můj nejoblíbenější. Má pěnovou konzistenci, pleť vyhladí a zmatní a lehce se roztírá. Na mastnou pleť je perfektní. Měla jsem ho hrozně ráda, právě pro tu matnou konzistenci, ale přišlo mi, že krytí má slabší a já na svojí pleť potřebuji silnější krytí, takže jsem ho postupem času vyměnila za jiný.  Každopádně je tohle skvělý make-up a věřím, že se k němu zase někdy vrátím.
L´oreal Volume Milion Lashes řasenka – Jedna z mých nejoblíbenějších řasenek vůbec. Řasy jsou po ní neuvěřitelně dlouhé a husté. Akorát tý ceně vůbec nefandím a řekla bych, že na řasenku z drogérie je přehnaně vysoká. 
Max Factor MasterCouch korektor – Tenhle korektor jsem měla několik let a objevila jsem ho zastrčený a dlouho nepoužívaný v mé taštičce, proto vypadá tak jak vypadá:-D A konečně jsem ho tenhle měsíc dopotřebovala. Nebyl špatný, ale podle mě jsou na trhu lepší.

Zkoušeli jste některé z těchto produktů?:)  Mějte hezký zbytek víkendu!:)





33 komentářů:

  1. Korektor MF mám doma spolu s makeupem a vyhovuje mi :) ale měla jsem jen od Sephory a ten byl hrozný tak moc nemuzu srovnavat. hezky clanek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle řasenku používám taky a jsem s ní moc spokojená! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se vážně nestačím divit kolik toho zvládáš spotřebovat :) Jsem ve srovnání s tebou žabař, ale tyhle články mě baví :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lush produkty miluju, hlavně krémy na ruce, náádherně voní:)

    OdpovědětVymazat
  5. Minulý měsíc jsem toho taky hodně vypotřebovala. Miluju ten pocit, když se něčemu podívám na dno, nemám pak výčitky, že jen nakupuju a nespotřebovávám:-)

    OdpovědětVymazat
  6. zaujal ma ten Lush, ale kedze moje vlasy su rovne tak to nebude nic pre mna :)
    a tu riasenku od L´oreal som mala, ale uz si nepamätam ci som s nou bola spokojna alebo nie :D ale asi ano. :D

    OdpovědětVymazat
  7. thank you dear :) i would love to follow each other.. do so, now its your turn :)
    again a lovely post!

    http://same-but-diffrent.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  8. Kvůli vůni kokosu jsem si koupila tělový krém od Baley, ale jak je obří, tak mě jeho vůně v půce začala odpuzovat, letěl do koše vypotřebovaný napůl :D
    Věci od Avonu si již zásadně nekupuji, protože jednou jsem dostala šampon proti elektrizování vlasů a takovou elektrizaci jsem již nikdy v životě nezažila !! Letěl do koše i s kondicionérem po prvním použití.
    S mateři kašičkou jsem měla z téhle řady masku a leží mi jí třičtvrtě ve skříni, protože jsem hned poté objevila býčí koule a už neměním:-))
    M.

    OdpovědětVymazat
  9. ten noční balzám od Loreálu mám taky a je skvělý, mám ho ráda :)

    OdpovědětVymazat
  10. Od Lush bych také chtěla neco vyzkoušet...jinak také mám ráda zmatňovací make-upy..hlavně v zimě:)

    OdpovědětVymazat
  11. Nejvíc mě zaujal šampon od Lush, vůni kokosu fakt můžu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Taky budu muset článek psát až po dvou měsících, protože v lednu jsem toho moc nezvládla, tak ho přidám k únoru :). S žádnou věcí zkušenost nemám, jenom s podobnými :).

    OdpovědětVymazat
  13. Značku Elseve a Syoss mam moc rada, a lush kozmetiku by som chcela strašne moc vyskúšať žiaľ u nás na sr ju nemajú a poštovné je zas mega drahé :/

    OdpovědětVymazat
  14. já si brousím zuby na pár výrobků od Lush, tak snad si je co nejdřív pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Syoss sprej na vlasy mam taky a kdyz si zehlim jednou za cas vlasy, tak ho pouzivam. A jsem spokojena :))

    a jinak od balei krem vyzkousim, takove mam rada:))

    OdpovědětVymazat
  16. Avon vždycky slibuje hory doly a pak nic. Ale mají tam hezkou kabelku! :DD

    OdpovědětVymazat
  17. great blog Dear I really enjoy it - would you like to follow each other? Let me know! I would love to!wait for you on my blog xo xo xo

    OdpovědětVymazat
  18. Tedy dokážeš toho docela dost spotřebovat :)Ten Syoss heat protect mám taky a jsem s ním vcelku spokojená :) Odlakovač lilien je u mě taky jako doma a jiný jsem si už dlouho nekoupila. Měj se krásně Markétko.

    OdpovědětVymazat
  19. Dobrá spotřeba :) jinak tyto řasenky jsou vážně drahé, ale z drogérky nejlepšííí :)

    Jinak Tě zvu k sobě: http://janescolours.blogspot.cz budu ráda, když se přidáš :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ten Balea Bodycreme mě láká čím dál víc:)

    OdpovědětVymazat
  21. Fakt máš toho hodně. :D Taky se chystám na články spotřebováno,ale u mě toho myslim bude fakt minimum. :D

    OdpovědětVymazat
  22. Já jsem dlouho přemýšlela o něčem z Lush, ale ten obchod je myslím jen v Praze ne? A ty to kupuješ přes internet? :)

    www.duty-live.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. tolik věcí nevypotřebuju ani za rok:DD.. plánuju si něco od Lush koupit, ale nějak se mi nechce za to dávat tolik peněz..

    OdpovědětVymazat
  24. Já jsem narazila ve výprodeji na Volume Million Lashes za 150 korun a jsem s ní spokojená také. Jenom teď mám dvě řasenky, jednu za 90 korun, jednu v plné ceně za 350 korun a nevidím mezi nimi rozdíl, ta levnější je stejně dobrá:-)

    OdpovědětVymazat
  25. Hi there :)
    Wondering if you would like to follow each other?
    Please let me know! :) I follow back right away.
    xoxo
    yuliconversations.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. super clanek :)
    jinak máš úžasnej blog, jsem tvůj nový čtenář :)

    jestli budeš chtít mrkni ke me :)

    www.wooklook.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Páni, ty s kosmetikou fakt nešetříš :D Super článek :)
    A sakra, už bych taky měla vyzkoušet něco od Lush :D

    OdpovědětVymazat
  28. Koukám, že jedeš ve velkým! :D
    Strašně dlouho chci vyzkoušet Lush, ale ta cena....! :///
    Také mám ráda vůni kokosu! :))

    OdpovědětVymazat
  29. Balea a tělové krémy, ty nejvíc miluju ! :) A tento se jim obzvlášť vyvedl :)

    OdpovědětVymazat
  30. Tak já zkoušela jen ten odlakovač a měla jsem ho ráda, ale teď mám od DM značky Ebelin a přijde mi ještě lepší než tenhle :) Lush chci zkusit, ale ta cena mě pořád odrazuje.. M.
    Can't stop

    OdpovědětVymazat
  31. syoss proti teplu jsem taky měla, určitě všem doporučuju :)

    OdpovědětVymazat