pátek 15. listopadu 2013

Another Weekend another Party!

Minulý víkend se nesl ve znamení čeho? Ano, párty! Párty a kina. Pro změnu:) Už je mi to trapný psát jenom o tom, že jsme každý víkend nedělaly nic jinýho, než pařily, ale pro nás je to tady prostě ta nejlepší zábava na víkend:) Navíc je to tady stotisíckrát lepší než v Čechách. Lidi jsou tu mnohem milejší a otevřenější. A klidně si můžete vyrazit i sami, protože se tady s Váma s největší pravděpodobností začne někdo bavit a vezme Vás do kolektivu. Větu Hi You´re alright? Slyšíme asi dvacetkrát za večer. Anglie je prostě na tohle boží!<3

 
 
V neděli jsme se zas pak jen poflakovaly. Doma si pustily ráno film Jobs, který byl vynikající a odpoledne pak zašly do kina na film Gravitace se Sandrou Bullock. Zas to bylo nějaké složitější na nás a pochopily jsme tak polovinu a ani se nám to moc nelíbilo. Musíme přestat do těch kin chodit fakt!



 
Ale jako né, zase tu jenom nepaříme:) Pár týdnů zpátky, ještě před Adélčinýma narozeninami jsme si dokonce udělaly výlet do centra Londýna a konečně se prošly trochu po památkách. Zjistila jsem, že tu fotky z toho vůbec nemám. Tak sice o pár týdnů později, ale přece:)









 

 
A tenhle víkend máme sraz s kamarádkami z Čech v Londýně, což bude super zase takhle někoho po dlouhý době vidět. A v neděli pak dokonce plánujeme výlet do jednoho přístavu kousek ode mě tak snad nám to vyjde:) Jo a ňáká ta párty se tam taky určitě vcucne no:D
Příště musim napsat článek z víkendu hned v neděli, protože jsem hlava děravá a už si po pár dnech nic nepamatuju!:-D
A jaké máte plány Vy na víkend?:)

 

15 komentářů:

  1. Jako vždy posílám velké čau do Anglie a užívejte si a pařte!! :) Jo a přestaňte chodit do toho kina :D

    OdpovědětVymazat
  2. Těší mě že pořád píšeš holka naše :).! To je dobře že si to tam tak užíváš a že se Ti tam líbí :).

    OdpovědětVymazat
  3. Anglie je tak úžasná! Už jen z těch fotek :) A ti kluci na druhé fotce! :Q

    OdpovědětVymazat
  4. Po centru Anglie bych chodila furt!

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ani nevíš jak moc ti to závidím! -_- :D

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno je jiny a lepší než u nás! :D tak si to užívejte, jak se patří ;) v neděli odpoledne jsem taky viděla Gravitaci a docela jsem to chápala, ale štvalo mě, že tam nebyl pořádný začátek a konec - jak to s ní dopadlo a tak.

    OdpovědětVymazat
  7. Markétko je tak super toto číst, jak si to všechno užíváte a jste rádi, že tam jste :) na první fotce vypadáte jako dvojčátka! Adél má výbornej outfit! a ty krásnou rtěnku :)

    OdpovědětVymazat
  8. Strašně ráda čtu příspěvky o tévm pobytu tam, i když tady prší a chodím do školy a nevím co, tak je mi tak fajn,když vidím,jak si tam užíváš :-) Adélce bych doporučila...je to jenom můj názor.. ty tmavé oči na párty jsou moc tvrdé. Líbila by se mi v něčem lehčím, ale chápu,že na párty je potřeba vyniknout.

    OdpovědětVymazat
  9. S tímhle přístupem angličanů se vůbec nedivím, že chodíte pořád jen pařit, úplně vám to závidím :D!

    OdpovědětVymazat
  10. Kamarátka žije už 5 rok v Londýne a tiež hovorí že ľudia sú tam totálne iný ako tu na Slovensku a Česku :) A ja by som tiež chodila vždy na párty kebyže ma tam pustia(keďže mám len 15 :D) Chcela by som ísť aj ja do Londýna(v budúcnosti určite pôjdem :D) lebo mi to pripadá ako krásne mesto :)

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. pozdravujem do uk :) je to tam krásne :)
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  12. Já dneska byla v Canterbury a bylo to úžasný...doporučuju, kdybyste měly čas. A kolem toho zlatýho pána jsem nedávno šla taky :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Sluší vám to holky! Celé jen záříte! Závidím, že si takhle užíváte :)

    OdpovědětVymazat
  14. úžasne foto !! Anglicko milujem takže ti strááášne závidím!! :D

    OdpovědětVymazat