čtvrtek 7. listopadu 2013

Birthday, Cleaning, Halloween, Chilling!

Ani nevím, kde začít:) Stalo se toho tolik a zároveň nic..Jsem pořád tady, pořád uklízím jak divá, ještě pořád jsou na mě milí, pořád miluju Anglii, pořád mě irituje starší Emmie, pořád mívám přes týden depresi a pořád máme s Adél o víkendy nejlepší párty:)
Akorát bordel mi tu dělaj!:-D


Celý minulý týden byla rodina na dovolené, takže jsem tady měla frídom:) Adélka přijela už víkend před tím a vzhledem k tomu, že měla narozeniny, jsme se těšily na párty snad ještě víc,než kdy jindy. Já, jakožto nejlepší BBF na světě, jsem dala Adélce krásný dárky, který si všechny moc přála. Tak jsem z toho měla hroznou radost, Adélka z nich taky měla radost. Tak jsme měly obě radost a šly to pořádně oslavit do Guilfordu:)
No nemilovali byste mě?



Druhý den jsme se tam pak vydaly znovu tentokrát za účelem sehnat kostým na Halloween. Což nám úplně nevylo, protože jsme při té příležitosti nějakým omylem šly nakupovat. Opět. Já nevim, proč my to děláme, když pak nemáme žádný peníze!:-D Ale ta radost z nových věcí je k nezaplacení,fakt:) Navíc jsme všechno nakoupily ve slevách, takže dabl radost:)










Adélka pak plánovala jet v pondělí domů, protože musela doma uklízet,stejně jako já, ale kvůli bouřce tu celou neděli a pondělí nejezdily vlaky, takže BOHUŽEL nemohla jet. Né, že bych z toho měla radost, že:-D Ale moje milá Host mum mi tady nechala tří stránkový seznam věcí, co všechno musím za ten týden uklidit a udělat, takže se mi Adélky šikovné ručičky náramně hodily:) Společně jsme vydrhly celou kuchyň. A když řikám vydrhly, tak fakt myslím vydrhly! Jakože ledničku, zdi, podlahu, všechny skříňky jsme myly a přerovnávaly, všechno prostě! Moje host mum je totiž psychopat na úklid a vidí každej flíček, každý zrnko a musí mít všechno pořád perfektně uklizený, takže jsme to musely dělat fakt pečlivě. Zabralo nám to celý den a byly jsme úplně vyřízený. Sama bych to děla asi tři dny, takže mě Adél nejvíc zachránila a jsem jí za to vděčná. S její pomocí jsem si tak mohla odškrtnou alespoň jeden bod ze seznamu, heeej!:-D Aspoň jsme si ale spolu užily  prodloužený víkend a frídom v jejich obřím domě. Vždycky jsme si pustily nejvíc nahlas hudbu, zpívaly si, tančily a dělaly si palačinky k snídani a různý vynikají anglický večeře a bylo to hrozně super:) Za to uklízení jsme jim tu kuchyň musely alespoň pořádně vyjíst,že! Adél pak jela brzo ráno domů a já až do čtvrtka uklízela. Kromě kuchyně jsem měla za úkol jenom vytřít prach v celým domě, převlíknout postele, vyprat několik praček prádla, umejt 3 koupelny, vyluxovat, vytřít, zamést venku terasu..pohodička! Abych se ten týden, co jsme tu byla sama nenudila asi:)


To je Jacket potato, kdyby Vás to zajímalo:)

  Adél pak přijela ve čtvrtek večer, kdy jsme se zas hezky najedly, daly film a těšily na pátek, kdy půjdeme oslavit Halloween. V pátek jsme ale jaksi zjistily, že všichni byly slavit v kostýmech už ve čtvrtek kdy opravdu BYL halooween a žádná halloweenská párty v pátek není, že všechny byly ve čtvrtek! Fail!:-D Nevím, proč jsme si jako myslely, že se to slaví v pátek?! Když je přece jasný, že se to bude slavit přesně na Halloween ve čtvrtek!?:-D Nevadí! Tak jsme si řekly, že kostými bereme stejně, když už je máme, i kdybychom tam byly jediný. No stres! Tak jsme si oblíkly svoje nejvíc (ne)originální kostýmy a vyrazily jsme. Adélka byla teda hroznej nešťastníček, když jsme se připravovaly, protože si vymyslela, že půjde za zombie kočku, ale hrozně jí to nevyšlo a asi patnáct minut před tím, než jsme chtěly odejít si rozmyslela, že to změní na normální kočku, jenže jí ta krev nešla odlíčit a měla úplně červenej rozmazanej obličej a vypadalo to, že to snad nikdy v životě neodlíčí a byla z toho chudák hrozně nešťastná až z toho skoro i brečela?:-D Tak jsem se jí jako správná kamarádka chvíli smála a pak jsme jí pomohla a společně jsme to nějak přelíčily:) V Guilfordu jsme pak naštěstí zjistily, že si kostým vzalo ještě hodně lidí, takže jsme nebyly jedinej trapas:) A užily jsme si tu bezkonkurenčně tu nejlepší párty zatím tady v Anglii:) Seznámily jsme se asi s miliardou nových lidí a neuvěřitelně se za celý večer nasmály:) My když jsme s Adél trochu napitý, tak jsme nějakým záhadným způsobem schopny bavit celou společnost lidí a několik lidí nám vyloženě řeklo YOU MADE MY NIGT! (You´re welcome!) přitom normálně nejsme schopný si pomalu ani objednat jídlo v restauraci, jak jsme stydlivý:-D No, je to normální?:-D




V sobotu jsme dlouho vyspávaly. Z postele jsme se vyhrabaly asi ve dvě a jely na jenom na obídek. Večer jsme pak měly sraz se dvěma klukama, co tady taky pracují jako aupair. Ano, dvěma klukama aupairkama!:-D Byly jsme jen na chvíli, ale v pohodě večer. Proti pátku teda nudnější, ale bylo to oka:) A v neděli jsme se pro změnu poflakovaly u filmů a na obědě, no:) Mi přijde, že o ty víkendy neděláme nic jinýho, než, že paříme, jíme m utrácíme a spíme. Jsme nejhorší!:-D Příští týden snad i na nějaký ten výlet vyrazíme zase:) Možná:)







9 komentářů:

  1. Abych teda pravdu řekla, tak ti celkem i závidím tý jo :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. jste úžasné<3 závist,jak nikdy!

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, nádhera, nádhera! Jak mě tohle baví!!!

    A Adélka má moc pěkný svetr s kočičkou:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, to jsou zážiky! :)
    SUPER!
    a fajnový masky

    OdpovědětVymazat
  5. Ooo sluší vááám to !!!! Markétko super fotky a myslím, že víkendy máte užité na 100%! Super!

    OdpovědětVymazat
  6. Závidím, máte sa tam úžasne...teda okrem toho upratovania :/ A Adél má fakt najlepšiu kamošku, tie darčeky úplne božské :)

    OdpovědětVymazat
  7. Joo, tak na podobný článek jsem se těšila už dlouho a teď jsem si ho nechávala ve čtečce až na sobotu a konečně jsem se k němu dostala! :) Halloweenskou párty moc závidím, muselo to být super, akorát jste teda trdla, že jste si spletly den :D Tak stane se :)

    (Uklízení samozřejmě nezávidím a jsem docela ráda, že máme jenom klasický byt a proto mě dnes čeká jenom jedna koupelna :D)

    OdpovědětVymazat
  8. dárečky jsou milý, přijde mi, že v Anglii je skvělej výběr takových drobnůstek. ach, ten cake...Adél má super košili. vy si tam spolu úžasně žijete, až to není možný. Oni mají 3 koupelny?? jste kočky krásný! o užívání přece víkendy jsou ;)

    OdpovědětVymazat