čtvrtek 7. listopadu 2013

UK Shopping!


Nákupy. Nákupy. Nákupy. Nákupy! Zbytečný, ale za to ve slevách!


Mám takovýhle stejný top už v černé barvě a hrozně ráda ho nosím. Asi můj nejoblíbenější top na párty, řekla bych. A já, když mám takhle něco ráda, tak si to hned musím koupit ve více barvách. Klidně rovnou ve třech, že:) Ten béžový je nejvíc boží, protože je z River Island, což je jeden z mých nejoblíbenějších obchodů tady, kam chodím očumovat oblečení, protože je tam všechno hroznej styl<3 Akorát tam všechno stojí miliardu liber, takže si tam zatím nemůžu nic koupit:-D Ale tenhle byl zlevněnej z 25 liber na 5?! Navíc ten náhrdelník byl už k němu k ceně, takže je můj a miluju ho<3 A ten růžovej jsem objevila v jiným obchodě asi za dvě libry, takže jsem ho ani nezkoušela a rovnou brala:)



Ty punčocháče nejsou z háemka, ale z River Islad a nejsou moje, ale Adelajn, takže pšššt
Ještě předtím, než jsme se teda rozhodly, že dneska jdeme nakupovat, jsme si s Adél řekly, že prostě tentokrát nebudeme trapný a neskončíme zase v háemku, jako vždycky. Jsme v Anglii a je tu plno obchodů, co u nás nemáme a všude maj slevy, takže si konečně nakoupíme tam! A schválně jsme si ho prostě daly na poslední místo, který chceme navštívit, aby už jsme měly v tu dobu nakoupeno a nemusely si tam už nic kupovat! Takže jsme asi po dvou hodinách malinko zklamaný, že nikde nic nemaj a je to drahý, s malou taštičkou v ruce s jednou věcí odjinud,  vstupovaly už oblečený od hlavy až k patě věcma z háemka do háemka. A zase jsme to udělaly prostě. Zase jsme si tam nakoupily každá plnou tašku věcí! Já konkrétně nejlepší černo-bílej teplej svetr, béžovej volnější světřík,( kterej už by the way mám vínovej z minulého roku!), šedý mikinotričko( něco mezi mikinou a tričkem - nevim), černý šaty a černý jeggings. Když ho miluješ, není co řešit:)
 
Plus jsem si tady koupila něco málo z kosmetiky, ale jsou to spíš takový věci, co mi dojdou a co potřebuju, než že bych si chodila do drogérky a brala prostě, co se mi zlíbí, jako jsme to dělávala kdysi. Za prví mi přijde, že všechno mám  a nic navíc nepotřebuju (ehm) a za druhý (A TO HLAVNĚ) nemám peníze, protože mě Adélka vždycky nutí všechnu svojí těžce vydělanou výplatu v pátek a v sobotu propít. Takže si dovoluju koupit vždycky jednu max. dvě věci z drogérky tejdně. Třeba už asi měsíc hrozně chci (ale vůbec nepotřebuju) jednu nejhezčí rtěnku od Rimmelu a prostě ji nemůžu mít, protože vždycky před ní musím posunout něco, co potřebuju víc. Jako šampon, kondicionér, krém, odličovák, tamponky…prostě něco důležitějšího a vždycky mi to zlomí srdce, když vím, že jí zase nemůžu mít. A víte co? Došly mi teď kapesníčky! Ou jé:-D

25 komentářů:

  1. Jéžiš, ani mi nemluv! Já si jen řikam, jak to potom potáhneme domu. A v River Island jsem ještě nebyla, to musim napravit... Btw teď jsem se byla podívat v obchodech v ČR a byly to oproti UK samý strašný a předražený hadry! Totálně nás tam okrádaji!

    OdpovědětVymazat
  2. super sis nakoupila..já chci taky jet nakupovat! :-D

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec nezávidím, ale vůbec :D

    OdpovědětVymazat
  4. same paradne veci hned by som si nakupila!

    Inak pozyvam na giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  5. Dokonalé nákupy :) Krásne veci si nakúpila :O

    werushberry.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. wau, wau, wau! Nabudúce idem nakupovať do Londýna. Samé krásne veci :)

    OdpovědětVymazat
  7. A já u nás nemůžu sehnat svetr, to je tak nefér! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Nejste v tom samy Market! :D Primark už mě nějak omrzel, navíc tam mají teď samé vánoční věci nebo zvířecí onesie. River island, topshop, new look všechno drahy a to háemko to je něco, připadne mi, že tady mají uplně jiný výběr než u nás! :D a ty ceny že :D

    OdpovědětVymazat
  9. Nakpupila sis skvěle! Ty topy z river islandu jsou úžasný. A já to mám zase naopak...přijd mi, že v háemku tady ve Skotsku majá strašný věci, takže tam vůbec nechodím.

    OdpovědětVymazat
  10. Ten béžovej top je nejvíc nejhezčí! u nás jsem tenhle střih ještě neviděla bohužel :(

    OdpovědětVymazat
  11. Háemko mám taky strašně ráda :), ale je škoda, že těch anglickej obchodů pořádně nevyužijete.

    OdpovědětVymazat
  12. Jéé krásné věci sis nakoupila :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Markét, ty vždycky tak parádně nakoupíš, že se nestačím za tím monitorem divit, kdybys viděla, jak u toho koulím očima, umřela bys smíchem :-D. Ty svetříky jsou prostě božíííí :-)))

    OdpovědětVymazat
  14. no parádní nákup :))

    http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Neviem teda, ale myslím že zbytočnosti to niesu :D Topíky sú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  16. to jsou krásný věci Markétko! nejvíc ten šedivý top.

    OdpovědětVymazat
  17. Markét utrácela, ale hezky utrácela :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Urobila si mi teraz najväčší nakupovací absťák aký si mohla. Ach a to nemám skoro ani korunu, prečo to robíš? :D Ja si asi nájdem nejakú robotu. Strašne pekné sú tie šaty s očami. Ja sa chystám teraz dosť nakupovať, kým sú zľavy a popri tom zohnať aj nejaký vianočný darček. Chcem ísť do Anglicka, moc.

    OdpovědětVymazat
  19. skvelé veci, v uk sa nakupovať oplatí :)
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  20. Já ti tak závidím,tolik nákupů! :)
    Nechceš se navzájem sledovat? :)

    http://cosmeticsisourlife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat