pondělí 9. září 2013

First Weekend in London!


Mám za sebou první víkend strávený v Londýně a u Adélky a bylo to úžasný a jako už teď se nemůžu dočkat dalšího víkendu!

V sobotu jsme byly s Adél v centru, kde naším hlavním plánem bylo zajít do kina na film This is Us o naších oblíbených 1D!<3 My totiž prošvihly premiéru, jak v Londýně, tak v Čechách, takže jsme z toho byly hrozně nešťastný, protože jsme se na ten film těšily snad půl roku. O to víc jsme byly ale v sobotu natěšený! Sice jsme neuvěřitelně dlouho hledaly kino, ve kterým to ještě hrajou. A pak jsme našly samozřejmě jenom to nejdražší přímo na Piccadelly Circus. Ale nenechaly jsme si tím zkazit náladu, protože film byl nejlepší na světě!! Zase jsme viděly,proč je vlastně milujeme:) A když jsme pak vycházely z kina, tak jsme úplně největší náhodičkou narazily na Nikoletku, mojí kamarádku ze školy, která dělá aupair od září přímo v Londýně. A ještě úplně hotový jí říkáme, že jsme zrovna byly na One Direction. A ona na nás,,Joo to tady slečna (nevím, jak se slečna jmenovala, ale byla tam s ní) bydlí kousek od Harrryho!!“ A my jak jako,že bydlí kousek od Harryho?!?! Tak jsme se s ní daly do řeči a říkala, že ho tam buď ona nebo někdo od ní prostě několikrát už viděly, že tam má vilu! Tak jsme samozřejmě vysomrovaly adresu a chystáme se tam!!:-D a že my ho tam sakra potkáme prostě!!:-D

 








 

 
Jinak  jsme se více méně v sobotu jenom procházely v centru Londýna a posedávaly na Trafalgaru, což je snad naše nejvíc nejoblíbenější místa na světe, protože tam můžeme relaxovat, povídat si, pozorovat lidi a poslouchat pouliční umělce. Ta atmosféra tam je úplně nejvíc úžasná!
No a večer pak jsme jely k Adélce, kde jsem poznala její milou rodinu. Její holčičky mi pak ukazovaly nějaký jejich poníky a hračky a byly to taky hrozný princezničky! Adélky baráček je asi o polovinu menší, než mám já. V pokoji má pak jenom postel a skříň, ale vůbec nám to nevadilo a v pohodě jsme se tam vešly:) 







 
V něděli jsme už jsme se chystaly za Harrym, ale nevyšlo nám to, takže jsme jely do Camdem Town, což je taková čtvrť, kde je snad všechno! Hlavně je tam obří trh a milion stánků a obchodů s oblečením a jídlem. Je tam plno extravagantních lidí s barevnýma vlasama, piercingy  po celým obličeji, tetováním po celým tělem a svým osobitým stylem. Taky je tam tisíc tattoo salónů, což nám malinko vnuklo myšlenku! Ale zatím to necháváme otevřené, Neděli jsme pak zakončily  nákupy v Primarku! Dokonce jsme objevily novej Primark kousek od Oxford street, kde nechcípáte, protože se tam nemůžete hnout a dýchat, jako v tom druhým na Oxford! Navíc se nám tam teďka líbilo plno věcí a dokonce jsme si je mohly i vyzkoušet, protože tam byly volný kabinky, takže to byl fakt úspěch. A samozřejmě jsme každá odešly s plnou taškou věcí! To Vám ale ukážu někdy příště:)








Pořád mi přijde hrozně divný, že jsem vlastně v Anglii a ikdyž je mi teď trochu smutno, protože jsem mohla být celý víkend s Adél a teď tu musím být zas sama, tak bych se do Čech ještě vrátit nechtěla....
Dneska čekám na babičku s dědou,kteří za chvíli přijedou a odpoledne mám jízdy v autoškole,tak snad to zvládnu.....Zatím se mějte pa!


25 komentářů:

  1. Amazing photos, hope you had a great time. :)

    xx,
    J
    www.jonnessa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jeej, já ti tak závidím! Hned bych se do Londýna vrátila, moc moc moc:)

    OdpovědětVymazat
  3. Babička s dědou z Čech za tebou přijedou? A autoškolu dělám v Anglii, jo? To jsi dobrá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. né jejich babička s dědou mi sem příjdou pomoct postarat se o holky,než si to tady všechno zařídím a naučím se všechno:)rodiče jsiu v práci až do večera totiž,,a do autoskoly musím na dvě lekce, abych se naučila jezdit vpravo,protože budu muset holky vozit do školy:)

      Vymazat
  4. Poslední věta zní jakobys byla v ČR:D hezké fotky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jo:-D až na to, že to bohužel není moje babička s dědou:-D a auroškolu v čechách už mám za sebou:-D

      Vymazat
  5. Opravdu nádherné fotky! :) Miluju Anglii a fakt ti to závidím i tu rodinku s obřím baráčkem! :) No, zřejmě máš štěstí ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Užíváš si teda fajnově :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ta Anglie je tak nádherná to je pecka. Hrozně jsem se těšila na článek a je tady, 3x hurááááá! :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Wow krásné fotky ! Hned bych jela do anglie :) Jen klidně i nakupovat :D Ale ta atmosféra je tam úžasná :))

    Coffee with milk and two sugars.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. To je úžasný :)! Vidět Harryho na vlastní oči, tak se asi rozbrečím štěstím :D, snad se vám to podaří a budete si to tam takhle užívat celou dobu :)!

    OdpovědětVymazat
  10. Oh lala. Nádhera, úžasné, perfektné. Uvažujem, že budem chcieť na Vianoce letenky do Londýna.

    OdpovědětVymazat
  11. V sobotu tam nebylo moc příznivé počasí na focení, že? Já tam totiž byla taky - taky Piccadelly, Trafalgar, Camden :-)) pak ještě Buckingham (ten mě zklamal mimořádně, taková barabizna šedivá :-/ ) Hyde Park...naštěstí to zachránily úžasné veverky všude po parcích :-) A nástupiště 9 a 3/4,to bylo bomba :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebylo:) bylo zataženo celý den a obšas poprchávalo:) a ty veverky mě tu taky hrozně překvapujou!:) a na tom nástupišti jsem ještě nebyla! tam musím zajít!:)

      Vymazat
  12. Tvoje fotky mě opět usvědčily v tom, že se tam musím opět podívat. Jinak přeji úspěšný lov na Harryho :-)

    OdpovědětVymazat
  13. jé vy jste blázínci Markétko :) Londýn je tak útulný...

    fotky jsou krásný, doufám, že budeš v blogování pokračovat tímto způsobem a budu hrozně šťastná.

    Moc si to užívej! :)

    PS: na poslední fotce máš krásný odstín rtěnky. Drž se v autoškole!

    OdpovědětVymazat
  14. krásné fotky, Markét, je vidět, že jste si víkend užily :) já bych se do Londýna hned vrátila, je to úžasný město, těším se na další články a fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý fotky!
    Tak ať Harryho potkáte :D A těším se na úlovky z Primarku :) Užívej, závidím :)

    OdpovědětVymazat