sobota 7. září 2013

I´m Here!

Ahoj:) Tak Vás všechny zdravím z UK:) Mám tu před sebou druhou noc a musím říct, že jsem nejvíc spokojená a všechno je ZATÍM dokonce lepší  než jsem si představovala:)
Loučení a ten stres před odletem byl jeden z nejhorších zážitků, co jsem kdy v životě zažila..Jako odjíždějte od rodiny, která brečí, že Vás rok neuvidí, od mámy, která brečí….To nešlo! Bylo to hrozně moc smutný a pořád to smutný je..,Jsem hrozně daleko od rodiny a můžu si s nima tak akorát skypovat....ale alespoň se to vykompenzovalo tím, že jsem tady fakt spokojená:)
 
Jako to ubytování tady? Mám svůj vlastní byt pod jejich obřím domem! Oni mají hrozně velký pozemek a vyloženě mega obří zahradu z bazéném a v domě to mají všechno tak hrozně krásný a anglický. Dokonce mají v domě knihovnu, pracovnu, dva obýváky, pokoj pro hosty, dvě koupelny..jako fakt úžasný dům!:) A já mám pro sebe dolní patro, kde mám velký pokoj a mám to jakoby rozdělený na obývák s gaučem a televizí a ložnici s postelí s skříní. A hned vedle mám svojí vlastní koupelnu. Jakože fakt luxus, no:) Vyloženě si přijdu, jako kdybych měla malý byteček:)
příjezdová cesta


 
Rodinka taky skvělý. Host máma je moc milá a všechno mi pomalu vysvětluje a povídá si se mnou stylem, že mluví hlavně ona a moc se mě na nic neptá, protože ví, že úplně moc mluvit anglicky zatím neumím. Uf! Navíc toho po mně moc nechce. Dneska jsem třeba žehlila a bylo tam asi 8 košilí a ty mi jako moc mi nešly, že jo, protože na to nejsem zvyklá, tak se mě pak jako ptala, jestli jsou i ty košile vyžehlený?:-D A já že jako jsou (nevim, co se jí nezdálo!:-D) a ona že je asi bude radši žehlit sama ne?:-D Jestli MI TO TEDA NENADÍ a já že teda jo:) Šťastná, že je nemusím žehlit!:)
Host tátu jsem viděla jen 10 minut, protože pracuje až pozdě do večera, ale je to hroznej sympaťák zatím. Zejtra spolu budeme mít půlhodinovou intimní chvilku v autě, protože mě veze ráno na nádraží, tak uvidíme:)



A mám tu na starosti dvě holčičky 7 a 8 let a jsou to největší princezničky. Jsou nejvíc hodný a vážně hrozně moc vychovaný. Fakt poslouchají úplně na slovo, každej den bez keců dělají úkoly a čtou si a na všechno říkají prosím a děkuju. Jako jak všichni říkají jaký jsou v Anglii nevychovaný děti, tak můžu říct, že určitě né všechny:) Nejraději mi češou vlasy a probírají se mojí kosmetikou:-D A mají v pokojíčku přístroj na výrobu parfémů a rtěnek  a mají rády One Direction, takže si prostě rozumíme!<3 Já jim teda rozumím všechno, oni mě moc né., že jo..Jejich nejčastější věta na mě, když se jim něco pokusím říct je, What do you mean? NIC  radši nic!:-D Akorát mám problém, že jsem kvůli nim zatím neměla skoro žádnej volnej čas, protože si se mnou chtějí vyloženě pořád hrát a pořád jsou u mě v pokoji. A teď večer jsem jim řekla, že jedu na víkend pryč a oni začaly brečet, že si myslely, že si se mnou o víkendu budou hrát? Aaaach jo:-D
 
Ánry
 
Taky mají pejska Henryho, kterej je neuvěřitelně hodnej a hrozně rád se mazlí a  pořád mě všude pronásleduje a je hrozně srandovní a už se jako milujeme!:) Plus mají 3 slepice, který nesnáším a kočku, kterou taky docela nesnáším.
můj pokojík


Jinak jsem dneska byla ve městě s rodinou nakupovat potraviny a ty angličani jsou tak hrozně slušní a hodni až to snad není možný! Tady KAŽDEJ dává přednost v jízdě a všichni si za to tak hrozně hezky poděkujou a je to takový milý prostě:) A ta máma ve městě potkala asi pět svých kamarádek a všichni se se mnou hned seznamovaly a chtěly se mnou hodit řeč a mě to úplně přivádělo do rozpaků!:-D
moje koupelna
A zejtra jedeme s Adélkou do Londýna a pak u ní budu spát. Nám obě ty rodiny dokonce dovolily, že u sebe budeme moct na víkendy přespávat, takže to je úplně super:)
Budu fotit páááá!:)

45 komentářů:

  1. tvoja izba je úplne skvelá :))) užívaj si to tam;)

    OdpovědětVymazat
  2. Překrásné fotky Markét, jen si to užívej a ať se ti je líbí :))

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, vypadá to tam moc hezky, užij si to tam!

    OdpovědětVymazat
  4. teda tak ten pokoj je úplně nejvíc luxusně krásnej! :) jsem ráda, že se tam máš tak dobře, foť, foť, foť a piš o všem, strašně mě to zajímá! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé, upřímná závist ! :) V Anglii jsem byla jednou na pár dní, ale úplně jsem se do ní zamilovala ! :) Máš moc krásné ubytování, a je super že u tak fajn lidí ! :)
    Krásné fotky ♥, moc se těším na další ! ;)

    Coffee with milk and two sugars.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Krásny Market! Užívej si! A můžu se zeptat, jestli se na Vánoce vracíte domů? Nebo zůstáváte i na Vánoce?

    OdpovědětVymazat
  7. Tyyyyjo, tak super! Hrozne moc Tidrzim palce at je vsechno pohadkovyy :))

    OdpovědětVymazat
  8. Markétko nemám slov?! Nádherné!! Máš štěstíčko!

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to skoro dokonale! :) Milá HM, krasny pes, hodne deti, svuj byt, velka zahrada..no saakra, snad budu mit taky stesti na takovou rodinku:) Tesim se na dalsi clanek!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Markétko to je skvělý, že jsi zatím spokojená :) moc ti to přeju a doufám, že se ti bude líbit i nadále a že budeš přispívat posty ze zahraničí, moc by se mi to líbilo :).

    OdpovědětVymazat
  11. Ty kks máš velice luxusní pokoj a ten jejich dům wow nádhera :)) Jen si to užívej!!

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Krásne fotky a už sa teším na ďalšie hlavne si to tam uži :) XOXO -N

    OdpovědětVymazat
  13. Wau, máš úžasnú izbu (bytík:D).. a rodina vyzerá byť tiež v pohode, takže si si vybrala správne:) už sa teším na tvoje update články ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to vypadá jako super práce! Krásné to tam máš!

    OdpovědětVymazat
  15. Markétko já Ti závidím. Anglicky bych se moc nedorozuměla, musela bych více zapracovat na anglině ale to je sen! Máš nádherný útulný pokoje, je to fakt útunoučký a krásný a ten barák, ten bazén, hodný děti, koukám že se máš opravdu dobře, a dostala jsi fajn rodinu. Užívej a ani Ti nedokážu slovy popsat jak se hrozně moc těším na to, až zase napíšeš článek kočko :-* !

    OdpovědětVymazat
  16. hezký článek a super fotky! přeji ať se tam máš fajn :-)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  17. Máš úžasnú izbu ♥ a aj ja by som moch chcela ísť do Anglicka ♥

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. téda Markét, to vypadá jako ráj! :) mam radost, že ty máš radost :D
    Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to máme obě radost!:-D dneska jsem byla docela nas*aná u toho řízení, ale jinak dobrý:-D

      Vymazat
  19. Jsem moc ráda, že se ti tam líbí Markét :) Všechno to vypadá moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tak to vypadá a zní naprosto dokonale :)!

    OdpovědětVymazat
  21. Krásný Markét, zatím to zní naprosto idylicky, držím vám oběma palečky!! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Úplne krásne to tam máš. Držím palce nech to vydrží čo najdlhšie.

    ZAZAlovelife

    OdpovědětVymazat
  23. Teda, tak to je úplná nádhera! To bydlení, bomba!

    OdpovědětVymazat
  24. Je to super, Marketinku. Na bydlení v Anglii máš zase kliku :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Jéééj to je úplne mega úžastné! Anglicko je fakt zem ,kde ti nikto nepovie chod do r*ti am sú všetcí milí a proste aach! Hoci si odišla od svojej rodiny na rok myslím si ,že v anglicku ti bude viac ako dobre:) tak len foť a pridávaj nám informácie a nezabuni ísť do Primarku!!! :))

    OdpovědětVymazat
  26. No máš to tam krásné Markétko :) Tak hlavně ať se ti daří a jsi tam šťastná! Těším se na fotečky ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Jééééé já ti tak zavidím!:D taky chci jet do Anglie, dělat au-pair:)

    OdpovědětVymazat
  28. Tak ať se ti tam daří! Jsem ráda, že jsi zatím spokojená. Těším se na další post z Anglie. Závidím ti :-)

    OdpovědětVymazat
  29. wow, potkalo tě obrovské štěstí, já sice trávím svou au-pair práci v Anglii v trochu jiných podmínkách (a hlavně s dvěma rozmazlenýma zlobivýma parchantíkama), ale přesto jsem si taky ten končící půlrok, na který tu jsem, patřičně užila. Ono taky když má člověk předchozí docela hororovou zkušenost ze samoty ve Finsku, kde se staral o 7 dětí a musel otročit a dělat úplně všechno., tak se raduje i z maličkostí :-) jako je velká měkká postel a právo dívat se na televizi a vstávat o víkendu, kdy chce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ježíš, tak to muselo být strašný:( alespoň, že na podruhé to bylo lepší!:) najít hodnou rodinu je to nejdůležitější no:)

      Vymazat
  30. Tak to je úžasné že je všetko v poriadku :) snáď to tak bude aj naďalej, držím ti palce a teším sa na fotky a články :))
    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
  31. Teda je to jak pohádka! vždycky jsem si přesně tohleto vysnila! Strašně bych chtěla někdy v příštích letech takhle vyjet, ale strašně se bojím že budu mít smůlu, třeba jako finská hrdinka (dva komentáře nade mnou) .. každopádně ti přeju ať si to tam užiješ, těším se na další posty! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu Ti držet palce, ať se Ti tvé sny splní Ems!:) určitě budeš mít taky štěstí, uvidíš!:) a děkuju!:)

      Vymazat
  32. Páááááni! Tak si ten článek napsala, že jsem každý obrázek úplně prožívala s tebou :-) Skvělý! Přeji ti, aby ti to nadšení zůstalo. Já byla taky rok pryč a ze začátku to bylo úžasný, no pak jsem měla jeden čas chuť to všechno vzdát, nějak se mi nedařilo,všeho bylo najednou moc a přišla jsem si na všechno tak sama... a pak jsem to překonala a bylo to ještě mnohem lepší, než na začátku :-) A taky ti radím, aby sis psala deníček, protože jak se jednou dostaneš do toho nového stereotypu, začne ti připadat všechno normální, já třeba dost lituji, že mám málo fotek a skoro nic v deníku, přijde mi, že si toho pamatuji velmi málo, pamatuji jen na to, že jsem se cítila jako doma, ale zpětně by mě docela zajímalo, jaké jsem měla dny a s kým jsem byla a ták :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Nat Aly:) jsem ráda, že se Ti článek líbil:) a to je dobře, že si se nevzdala:) jak bys toho pak litovala:) a mě je jasný, že když je člověk někde sám, že má občas chvíle, kdy je mu smutno a nejradši by se vším skončil a jel domů...ale takové chvíle se prostě musí překona:) a já fotím hodně:) a deníček mám tak trochu blog:) ale moc děkuju za radu, možná si budu psát ještě deníček zvlášť,abych vážně nic nezapomněla:)

      Vymazat
  33. Markétko, tohle je úplně skvělý :O Taky jsem přemýšlela na tím, že bych po maturitě alespoň na půl roku do Anglie jela, ale mám strach právě z té rodiny a z toho, jak by mě přijali. Máš obrovské štěstí, podle toho co popisuješ a ještě k tomu, když jsi tam s Adélkou :) Strašně moc si to užívej, hodně foť a piš články, ať Ti můžu závidět :D
    PS: ten kurník pro slepice je roztomilý :D a máš super byteček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Kačenko:) a najít hodnou rodinu jw určitě nejdůležitější:) já měla fakt štěstí:) ale neboj, myslím, že se dá v pohodě rodina určitě najít:) já si to zařizovala přes Coolagent a oni mi posílali nabídky rodin, z kterých jsem si pak sama mohla vybrat, která se mi líbí nejvíc:) a pak jsem si ještě dopisovala s aupair, co tu byla přede mnou, takže hlavně od ní jsem si zjistila, jaká rodinka je a, co tu musela dělat za práci:)

      Vymazat
  34. Wow, tak to je absolutně kvělý! Ten pokoj, ty se mááááááááááš:)

    OdpovědětVymazat
  35. Markétko zlatíčko, loučení ani nemůže být veselé...prostředí je na fotkách úžasné, ani jsem si nepředstavovala, že to může být tak skvělé...snad se ti tam bude jen dařit :) máš k tomu zatím nejlepší podmínky...

    OdpovědětVymazat
  36. Pořádně si to užívej! Závidím ti :)

    OdpovědětVymazat
  37. Tu jo, to vypada uplne luxusne! Takove stesti ach. Snad se ti tam bude moc darit a neboj, urcite se brzo romluvis, vis co. Ber to tak, oni umi jeden jazyk, ty skoro 2, takze:D A ten pokojicek je uplne luxusni <3

    OdpovědětVymazat
  38. Já ti to tak přeju!!! ♥ hlavně je super, že máš kámošku, se kterou jste se vzájemně domluvili a jeli jakoby společně! ))

    OdpovědětVymazat