čtvrtek 19. září 2013

Learn from Yesterday, Live for Today!


Ahoj:) Mám za sebou docela fajn den:) Ráno jsem vezla holky do školy skoro sama:) A tím skoro sama myslím, že já řídila, ale ještě s náma jela hostmama, pro jistotu. Ale už jsem neměla žádnej problém a myslím, že si na řízení na druhé straně, řazení levou rukou a celkově na jiný auto zvykám už fakt dobře. Zítra už je povezu úplně sama, tak  radši snad pojedu krokem, protože to auto nechci někde odřít hned první den. Tady mají všude hrozně úzký silnice, že se sem dvě auta stěží vejdou a já se vždycky modlím, aby nic nejelo v protisměru, protože jsou s tím pak hrozný problémy. Tak se zítra modlete za mě ať tam nic nejede prosím!:-D
Ve škole jsme pak vysadily holky. Ty děti v uniformách jsou tak hrozně roztomilý. Proč u nás nemáme uniformy? Vám je musím někdy vyfotit:)
dělám si tu ty nejlepší snídaně!

moje autokára
Pak jsme přijeli domů a já uklízela, pro změnu:-D Ale asi jen půl hodiny, možná hodinu. Moc toho nebylo. Navíc už mi to jde rychleji a rychleji, jak už vím, co mám dělat a víc to flákám že jo! Za chvíli to budu mít uklizený za deset minut!:-D Hostmáma meztím zahradničila. Ona má vždycky takhle čtvrtky volno, takže to bude asi jedinej den, kdy jí pořádně vidím, jinak je v práci vždycky až do pozdního večera. Né, že by mi to teda vadilo:-D Ale ona je fakt hodná a na mě hrozně milá, takže mi zase ani tak nevadí s ní být:) Teda jako jsem radši v pokoji na počítači že jo:-D Ale takhle když musím, tak je to v pohodě:) Potom jsme si udělaly vynikající oběd v podobě těstovin s pestem a cuketou a potom jsme pekly koláč. Jako i já pekla! Já nikdy v životě nic nepekla, takže to bylo poprvé, co jsem pekla koláč!:-D  Pekla jsem teda stylem, že mi řikala doslova co mám dělat a já jen přidávala suroviny k sobě a míchala no. Ale to se taky počítá! Jako nechci to zakřiknout, ale mám takovej  pocit, že se tady dokonce naučím vařit a péct!:-D
dalo by se řct, že vlastnoručně upečený koláč!
P obědě jsem byla s Ánrym na procházce a mě to fakt tak hrozně baví s ním chodit na procházku:) On je to tak hrozně hodnej a pořád tak hrozně šťastnej pejsek, že mi vždycky zlepší náladu, když  s ním chodím.  Navíc my tady bydlíme uprostřed ničeho a všude kolem jsou lesy a desítky různých cest, kam se můžete projít. Já tu chodím na jednu takovou asi hodinovou procházku , která vede k místní poště a jedinému malému obchůdku blízko nás. (fakt tu nic jiného,než tohle není!:-D) a  vždycky si tak odpočinu na tý cestě, protože si můžu poslouchat hudbu a na chvíli úplně vypnout a miluju to prostě:) Včera jsem teda chtěla zkusit jinou cestu a ztratila jsem se a hodinu a půl jsem bloumala lesem a už jsem začala chytat paniku, že nikdy nenajdu cestu zpět a budu navždy ztracená v lesích:-D Naštěsti jsem pak s pomocí Ánryho cestu zpět našla, ale málem jsem umřela, fakt. Radši budu chodit k tý poště:)
chodím vybavená holinkama a pršiplášťem:)

Ánry:)


Místní pošta a jedinej obchod široko daleko:)

,,Chocolate house" jak tomu tady říkají, protože prý vypadá úplně stejně, jak nějaký dům na jejich vánočních čokoládičkách
 No a pak přijely holky udělaly jsme rychlou večeři, najedly, ochutnaly koláč, který byl vynikající a hostmáma  a holky pak jely ještě na jejich koně a já mám zbytek večera volno. Tady v tý Anglie mají koně všichni hrozně rádi a zrovna v části, kde bydlím prej skoro každej vlastní koně! I když chodím na procházky, tak vždycky někoho na koni potkám. Už si na to docela začínám zvykat, že je tady pomalu víc koní, než psů!
byl vynikající!:)
A zejtra jsem zase smutná, protože za mnou nemůže přijet Adélka už večer, protože mi to zas moje rodina zkazila jako vždycky:-D Musím zítra hlídat až do noci, protože rodiče jdou na nějakou večeři..Prý chodí takhle jednou za tři měsíce,  takže je to fakt VÝJÍMEČNĚ!:-D Tak uvidím no:) Alespoň v sobotu pojedeme s Adélkou do Londýna a uvidíme se s kamarádkou Mejdlenkou, která tam bude a pak pojedeme k nám a vyrazíme si spolu v sobotu:) Už se na ten víkend těším:)  
Věci z minulých nákupů z Londýna:)
 
Mějte se krásně pááááá:)



37 komentářů:

  1. Ty se tak máš, já ti prostě závidím úplně šíleně moc :) Nesmím být letos líná a taky si to zařídit :)
    Moc mě tyhle anglický články baví! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda!:) a zařiď, určitě je to skvělá zkušenost:)

      Vymazat
  2. Dobře ty, že tak bravůrně zvládáš to opačný řízení, já bych to určitě do někoho napálila a ještě se divila, že jede v protisměru :-D Ať ti i jízda zítra vyjde dobře :-) Mimochodem moc ráda čtu tyhle tvoje články :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to já měla taky zezačátku strach, že to do někoho napálil, ale zvykám si na to, že jsem vlastně na druhý straně:-D a děkuju Terezko!:)

      Vymazat
  3. Teda, ty si to dáváš, držím palce i dál! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Opět skvělý článek, je strašně fajn, že takhle sdílíš svoje zkušenosti :) A nové věci jsou krásné!

    http://mijacek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!:) z nových věcí mám hroznou radost:)

      Vymazat
  5. jedným dychom som prečítala tvoj príspevok a som unesená...veľmi rada čítam o tom, ako sa niekto má v zahraničí,a ty si to pekne do detailu popísala, že sa teším na ďalší denníčkový typ príspevku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přišlo mi to napsané trochu zmateně, to asi jak si plna dojmů...fakt tě obdibuju že si odjela..já ted mam nastoupit na vejšku a běsním, bojím se..nervuju!!! Krásné hrnečky!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? tak to je asi tím:) a neboj vejšku určitě zvládneš!:) jde o to přežít ten začátek, pak už se tam rozkoukáš a půjde to samo!:)

      Vymazat
  7. Markét, ty seš prostě úžasná...já bych asi nezvládla mít takhle opačně celý auto :D Budu ti držet palce, určitě dojedeš v pohodě bez odřenýho auta ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Šári!:) Zvládla jsem to dneska bez odření a na čas:)

      Vymazat
  8. Já teda neřídím, ale pořád mám hrozný problém si zvyknout na to ježdění a občas když jedu s mámou a jede do protivky auto, tak mám strach, že se vybouráme! :D Ta sukně je pěkná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já taky měla no:-D a to si představ, když musím jet na kruhák, to je teprve peklo:-D

      Vymazat
  9. Tak ti budu zítra držet palce, při řízení:)
    Ta snídaně: jogurt + banán + vločky? Mňam:)

    OdpovědětVymazat
  10. Odpovědi
    1. Ahoj:) já bydlím v městěčku Witley:) 50 minut od Londýna:) Do Brigtonu bych se chtěla podívat tam to musí být krásné!:)

      Vymazat
  11. Prostredie je úplne krásne, taktiež milujem prechádzky so psom, kedy môžem poriadne vypnúť :) Ale nato šoférovanie by som sa nedala, obdivujem ťa! Ja ledva viem jazdiť tu na Slovensku a predstaviť si, že by som mala jazdiť vľavo, och bože :D A úžasná sukňa, i ja takú chcem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. procházky jsou prostě nejlepší navypnutí:) a to by sis zvykla!:) ze začátku to byl pro mě taky šok, ale teď už to tak nějak zvládám:)

      Vymazat
  12. Kousek od Guildfordu :) Ty? Děti v uniformách vypadají hrozně "smart" taky se mi to líbí, ale nelíbí se mi fakt, že mám uniformy na starost já a musim denně myslet na to hodit je do pračky na další den :D Vážně jenom jeden obchod? tam se asi před den nic moc dělat nedá co :/ ale nebuď smutná, babysitting má normální aupair taky jednou do týdne hmm. Nicméně užij si víkend :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky!:) Bydlím ve Witley a do Guilfordu to mám 15 minut vlakem, takže to bydlíme kousek od sebe!:) a uniformy naštěstí na starosti nemám, moje děti jich mají několik, takže to můžou střídat:=D a jo já bydlím úplně v lesích:=D do civilizace musím zajet vlakem:) taky si užij víkend!:)

      Vymazat
  13. Dokonalej nadpis. Musím si ho někam napsat! A máme stejnej Starbucks cup nebo to je tvé rodiny? :D Každopádně ať se ti tam daří :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. né to je rodinky, oni mají samé takovéhle heyké hrnečky:) a děkuju moc!:)

      Vymazat
  14. Tie veci z Londýna sú krásne :)

    http://stylebeautyfashiontips.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  15. ty botyyyyyy - jsou vážně krásný :) i oba hrníčky!
    a navíc ta pošta a obchod ( a ta budka !!!:-D ) vypadá to magicky a krásně ! :))))))

    OdpovědětVymazat
  16. Taky děláme domácí chlebík)

    OdpovědětVymazat
  17. Líbí se mi ty hrníčky :D Krásné věci z nákupů i fotky :))♥
    GIVEAWAY 2

    OdpovědětVymazat
  18. jeej krasne fotky :) ♥

    pozývam ťa na moju giveaway, pridaj sa ak chceš: http://lifewithstylebysaj.blogspot.sk/2013/08/tak-dnes-ziaden-prispevok-o-dnes-som.html

    OdpovědětVymazat
  19. Jee, ja chci vidět holčičky v uniformách! :) jsem ráda, že se tam máš dobře, v Londýně sis krásně nakoupila! Mohla bys nám napsat recept na koláč, protože vypadá vážně krásně a udělala jsi mi chutě :D
    Opravdu krásně o Anglii píšeš, vždycky mám pocit, jako bych to mohla alespoň trošku zažívat s tebou :)

    OdpovědětVymazat
  20. souhlasím s tebou ohledně uniforem Markétko. Zavedla bych je tady ze dne na den. to vypadá, že se tam máš úplně krásně a dostala ses do jedné z nejlepších rodin...věci na poslední fotce jsou skvělé, přesně to sháním :D :) měj se tam hezky a stále nám popisuj!

    OdpovědětVymazat
  21. Vidím, že jsme na tom s těma obchodama podobně. Myslim potraviny, to tu mám "pouze" hodinu pěšky tam a zpět. :D
    Jinak to tam vypadá nádherně, chválim snídaně, já to jejich full english breakfast už ani nemůžu cítit. :D Tak hlavně ať se všechno daří a děcka sou na tebe hodný :)

    http://maplecupcake.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  22. Ahooj :-)
    Zvu tě ke mě na GIVEAWAY: http://callmeketrin.blogspot.cz/2013/09/zarijova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  23. Ach, ty fotky pošty a čokoládového baráčku jsou boží, je to tak "anglické"!!!! Je to krása, doufám, že se brzy do Anglie vrátím, protože to tam miluju. Jinak krásné věcičky z nákupů, také velmi anglické!! :))) Ať se ti daří <3

    OdpovědětVymazat
  24. Ta snídaně vypadá báječně a zbytek fotek také :)

    OdpovědětVymazat
  25. Dala bych si ten koláč :/ dáš mi recept prosím? :) a tie topánky a sukňa!!! nádherné :)

    OdpovědětVymazat