neděle 1. září 2013

My Weekly Diary!

Ahooj:) Už je září?!? Jak to léto mohlo takhle rychle uběhnout, to nepochopim! Když se ale ohlédnu zpátky, tak musím říct, že jsem si ho fakt moc užila a na nějaké zážitky budu ještě dlooooouho vzpomínat:) Spíš na ně asi nikdy nezapomenu, abych byla přesná:) Ale všechno musí někdy skončit, aby mohlo začít něco nového. Což pro mě a pro Adélku začíná už příští týden! Momentálně teda začínám malinko propadat depresi a panice, protože  už se doma prostě jenom 4 krát vyspinkám a jedu pryč na rok! NA ROK!! Já, největší mazánek opouštím rodinu a hlavně maminku a jdu do světa:-D To je šílený!

Abych tam teda měla na co vzpomínat, snažila jsem se tenhle týden sejít s rodinou i se všemi kamarády a pořádně se s nimi rozloučit!

Nejdřív jsem se sešla s mojí nejmilovanější Aleninkou v Palladiu, kde jsme si daly naše oblíbené džusíky a malinko prošly obchody, ale to čistě jenom proto, abychom mohly udělat populární fotku v kabince!:-D Asi budu smutná, že se s Aleninkou teď dlouho nebudeme moct chichotat  a  nebudeme spolu sdílet názory, nakupovat, chodit do divadla... Máme tam v Palladiu svoje místečko a je to prostě taková naše tradice se tam alespoň jednou do měsíce scházet a probrat všechno. A teď to tam bude bez nás opuštěný…To ne, jako! Hezky si to nějak zařídíš v tý škole, abys za mnou mohla přijet, Aleninku!


Ve čtvrtek jsme byly u Bety na koních:) Bety má nejhezčího a nejhodnějšího koně Abose a dovolila nám, abychom se na něj všechny projely:) Já, Adél, Janka a Domka jsme na koni jely asi poprvé, maximálně podruhé v životě, takže jsme u toho asi vypadaly dost legračně. Přitom jsme měly v hlavě krásnou představu, jak hezky si na něm budeme hopsat do rytmu! No, nechtějte nás při tom vidět!:-D Pak si na něj vlezla Bety a samozřejmě jezdila tak, jak jsme to my měly naplánovaný! Dokonce skákala přes překážky, dělala různý tríčky a co bylo úplně nejvíc nejlepší? Že pak jezdila jako princezna s oběma nohama na jedné straně!:)


V pátek jsme pak jely s Adél za Martininkou, kde jsme opět (pro změnu) vyrazily na párty do Nebe. A bylo to moc fajn:) Trošku nás tam teda  ze začátku obtěžovali arabští tanečníci:-D Ale pak jsem se jich zbavily a na to, že je tam ten parket nejvíc miniaturní, jsem si i docela zatančily:) S Martininkou jsme si řikaly, že spolu musíme na párty snad celej rok a dostaly jsme se k tomu až teď! Kdy prostě odjíždím a už jsme musely:-D   Takže Martininku další párty v Londýně ju? Tak ju:)

Jsme šťastný za ty rtěnky!:-D

 Mimo to, že jsem pařila, jsem si taky dělala nejlepší snídaně s ovocem a četla 50 odstínu šedi. Proč je tahle porno knížka tak populární?:-D

Seznamovaly jsme Belinku s Adélčiným pejsek Vikinkou. A bylo to hrozně srandovní! Viki celou dobu na procházce dělala, jako že jí to štěně nezajímá a vůbec si s ní nechtěla hrát a pak se něco stalo a hrozným způsobem si spolu hrály asi hodinu! A to takovým způsobem, že Belinka vždycky na Vikinku skočila a začala jí kousat do obličeje a Vikinka jí vždycky nohama odkopávala. No, nemilujte je!<3

Taky Tadísek se přišel rozloučit a  museli jsme si zahrát naší oblíbenou hru Panenku na plese! Což je hra asi pro pětileté holčičky, jejímž účelem je nasbírat střevíček, kabelku a hřebínek, aby panenka mohla jít s Kenem na ples:-D KONEC tahle hra, fakt!:-D My jí spolu hrajeme už od dětství a vždycky se jí smějeme, ale úplně nás vidím, jak jí spolu prostě budeme hrát klidně i ve 40!:-D

Načež jsme celý týden zabily sobotním večerem u nás v Kralupech!:-D Nejprve jsme byly v té nejvíc nejmilejší restauraci, která v Kralupech je  s Adél,Jankou, Domkou a Mejdlenkou, kde jsem se nechtěně přiopily, ale měly jsme se nejlíp. Dala jsem si vynikající tortilu, holky bagetku a Mejdlenka dortík. Holky vypili KAŽDÁ láhev prý vynikajícího růžového vína! Já pár frisek:) Pokecaly jsme si o všem možném, naučily Janku, jak to funguje na instagramu a pokračovaly jsme ještě do vinárny, kde jsem měly sraz s kolegyňkama Verčou, Šárkou a Anet, se kterýma jsme si daly konečně pořádnou rozlučkovou párty:) Holky byly pak teda zabitý a kromě mě, Adél a Janky odešly všechny už kolem půl druhý. Prý únava z práce! Jasně!:-D  My pak dorazily domů asi až v půl čtvrtý, takže jsme si to opravdu užily!:) Sice se pak vždycky s Adélkou trochu proklínáme druhej den, protože jsme v opilosti až moc otevřený a prozradíme na sebe všechno!:-D Že Veru, Anet, Šári?:-D Ale tak nevadí, ještě, že už odjíždíme, že!:)




A pro naše kamarády:

Asi se mi po Vás bude stýkat jako…
A všichni, kdo jste nám řekli, že za náma přijedete, tak si to pamatujeme a koukejte za náma přijet!:)

31 komentářů:

  1. I just love your cross sweater! :) xx

    -Mitzee

    factshionista.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Marketinku, mě už se stejska teď, jako... strasne mi budou chybět naše pravidelne akce a rozhovory, už abych si chystala kufřík na cestu k tobě! Mám te ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nedovedu si představit že bych odjela na rok, vážně Tě obdivuju :).
    Koukám že sis to užila a pořádně se se všemi rozloučila a strašně se mi líbí jak nazýváš hezky a zdrboněle své kamarádky :) To je krásný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to taky ještě pořád moc nedovedu představit:) Snad to zvládnu:) A to víš, mi se tak oslovujeme, že už mi to ani nepříjde:-D

      Vymazat
  4. panenku na plese mám doma! :D Jinak super souhrn :-)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. ježiši ta hra!:D:D byla to únava z práce, přísaháme! :D jinak napráskaly jste se krásně no :D konec prdele, Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně!:-D To, co jsme tam vyprávěly se nesmí nikdo jinej dozvědět, konec prdele Veru!:-D Koukej si radši šetřit penízky na výlet!:)

      Vymazat
  6. Taky mi budeš chybět i Adél, ALE uuurčiiitě za váma přijedu :-) to se nebojte! už se těším, dáme PÁRTYYY. Anet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo PÁÁÁRTY! Tu musíme dát v Londýně jako!:) Už se těším až přijedete a zapaříme!:) Musíte!:)

      Vymazat
  7. Jéé parádní fotky na kterých ti to moc sluší :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ty si furt užívaš joj závidím ti. Krásná jak vždy a s tym koníkem nádherné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné fotky. Tu hru si pamatuju :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  10. Boože tú hru si aj ja pamätám :D to boli časy! :D :) skvelé fotky Markét :))

    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten svetr s kříži je úplně boží:))) Podzim je tady a já jsem úplně nadšená, miluju tohle období:))) Krásný začátek týdne <3

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, Panenka na plese, tu mám ještě někde doma!:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkné fotky, asi zajímavý týden :))

    OdpovědětVymazat
  14. Nesnáším loučení..
    Ale až budu plnoletá, taky bych ráda vyrazila do Anglie, nebo někam, ale na rok a třeba i dýl!
    Markétko, ty si to v té Anglii užij! :))

    OdpovědětVymazat
  15. Jedeš na rok do Londýna? Závidím ti! A jedeš studovat nebo pracovat? :)
    Jinak super fotky, je vidět, že sis rozlučku se všema užila a tak to má být :)
    A tu hru si pamatuju, určitě jí ještě někde doma mám! :D (A když už jsme u tý hry, tak Tadeáš je fešák :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju!:) a jj jedu jako aupair:) a tu hru snad mají doma všichni!:-D

      Vymazat
  16. jéé, Londýn! <3 užij si poslední dny v ČR, ale hlavně pak z toho pobytu v Londýně vytřískej maximum! Jak jazykově, zážitkově, tak i s poznáváním lidí a tak... :) ať se ti tam hodně líbí a málo stýská :)

    OdpovědětVymazat
  17. na první fotce vypadáte úžasně :)

    s Abosem to muselo být skvělý.

    Tak Panenkou na plese jsi mě rozesmála, protože nechápu, kam se před lety ztratila ta naše. Ta hra byla vážně nejlepší :D :)

    OdpovědětVymazat