čtvrtek 26. září 2013

Po neuvěřitelně dlouhé době Outfit!


Ahuj:) Já mám za sebou tak hrozně moc proflákanej den!! Jedinou mojí povinností dneska bylo vyndat nádobí z myčky, vynést koš, udělat si oběd a jít na procházku s Ánrym:) Takže jsem pak celý odpoledne strávila v postýlce, koukala na x factor, projížděla blogy, dokoukala Orange is new Black, pohovořila s celou rodinou na skypu a chvilkama spala. Asi budu milovat čtvrtky:) Zejtra musím ráno bohužel vstávat a vypravit holky do školy, ale pak už jen musím trochu vyželit a vyluxovat, jinak bych měla mít taky odpoledne volno:) A večer přijede Adélka, rodiny nám to tentokrát nezkazily!! A půjdeme na párty a pak budeme celý víkend u mně a já už se hrozně moc těším:) To bude super:) A outfity jsou z víkendu, kde jsme se vyfotily na Liverpool street:) Skoro celej můj outfit je z Primarku že jo!:-D Adélka se nechala vyfotit úplně dobrovolně, vůbec jsem jí nemusela přemlouvat! A ano, máme stejný čepice a Ano, naše oblíbená barva je černá!:D










Ja: mikina- Primark// sukně - Primark// nadkolenky - Primark// čepice - C&A// boty- H&M
Adél: triko - Primark// sukně - Pull&Bear// čepice - C&A// boty - Baťa

20 komentářů:

  1. Super! :)

    Ráda bych Tě pozvala na giveaway, která probíhá u mě na blogu! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší vám to holky! :) Už jsem taky začala nosit čepici je tu zima :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný jste :) Moc se mi líbí tvoje rtěnka Markét, sluší ti :)

    OdpovědětVymazat
  4. Strašně vám to sluší kočky! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Typické "angličanky":)!! Jste kočky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké fotky :) Nenudíš se tam někdy? Já právě od nudy chci utéct ale obávám se, že tam to bude hodně podobné..:/ že taky bude pár dnů kdy nebudu mít co dělat a to nechci:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne:) já jsem právě šťastná za ty volný chvíle, který můžu mít pro sebe a můžu spát nebo se jen tak válet s notebookem v posteli:) kdybych chtěla, tak bych mohla napsat na fb nějaké slečně, která bydlí v okolí a klidně s ní někam vyrazit nebo i trávit ten čas s tou rodinkou:) myslím, že se nudit nebudeš:)

      Vymazat
  7. Veľmi vám to pristane :) XOXO -N
    http://believeforever-n.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Haha vážně Witley? Jsem netušila že budeme od sebe tak blízko, já bydlim v Cranleigh! Dneska mám bohužel babysitting, takže žádná párty pro mě :/ Ale někdy se určitě můžeme sejít :))) Závidím ti tu pohodu, já dneska nevim co dřív! Líbí se mi tvůj styl!

    OdpovědětVymazat
  9. Marketinko ty aj Adélka ste uplne prekrásne, nádherné, úžasné !! :3 Na každej jednej fotke :)

    OdpovědětVymazat
  10. wow you look great !

    Would you like to follow each other ?

    OdpovědětVymazat
  11. černá je krásná a elegantní v případě, že umíte outfit rozsvítit. A to vy umíte :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já tak miluju černou. Zvlášť ty boty jsou parádní! :-) Jen ta čepice... něco podobného jsem naposled nosila v osmé třídě, když jsme chodili sáňkovat za školou a nějak mi to prostě na dospělých slečnách nesedí. Asi zase někdo prohlásil, že je to moderní, protože si nějak nedokážu představit, že to vůbec na někom může vypadat hezky.

    OdpovědětVymazat
  13. miluju tento styl. skvělý Markétko :)

    OdpovědětVymazat