neděle 30. září 2012

Balzámy Carmex - aneb nejlepší balzámy na světě!

Balzámy Carmex jsou nejprodávanějšími balzámy na světě od roku 1930. Každou minutu se na světě prodá 130 těchto balzámů! A to už o něčem svědčí, že?
Jakmile se mi naskytla možnost tento balzám koupit, neváhala jsem. Slyšela jsem o něj básnit tolik lidí, že jsem prostě musela vyzkoušet, co na něm je tak výjimečného. V první řadě musím podotknout , že balení mě  na první pohled vůbec neuchvátilo. Trošku mi připomíná vteřinové lepidlo, což není zrovna věc, kterou byste si chtěli patlat na rty. Ale tak šanci jsem mu dát musela.
Už při prvním použití jsem byla překvapená, že opravdu funguje a ihned jsem si ho zamilovala. Určitě je na něj poznat, že jeho hlavní složkou je mentol, po kterém nejen voní, ale zanechává díky němu na rtech takový chladivý pocit a mírně brnění, které však není nepříjemné. Naopak - dodá Vám pocit svěžesti. Jeho konzistence je hodně hutná, mnohem hutnější než jakýkoliv jiný balzám, který jsem vyzkoušela. Což je mi  mnohem sympatičtější, protože nesnáším, když jsou balzámy pak celé rozteklé. Roztírá se velice snadno a zanechává rty lesklé a hydratované, po velice dlouho dobu. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že okamžitě zacelí podrážděné a rozpraskané rty. Navíc díky SPF 15 chrání rty i před slunečním zářením. To ale není všechno! Má mnoho dalších výhod, mezi které patří například to, že není testovaný na zvířatech a patří mezi oblíbené balzámy vizážistů a  modelek v UK. 
Jedinou jeho nevýhodou je, že u nás bohužel není běžně dostání. Můžete si ho však objednat v různých e- shopech. Cena se pohybuje i s poštovným kolem 70 Kč. Já si své pořídila ve Vídni a v Londýně, kde mě vyšly na nějakých 45 Kč. Takže doporučuji až budete někde v zahraničí zajít si do drogérie a po balzámu se podívat. Opravdu stojí za to!:)

6 komentářů:

  1. Im a big fan of carmex,thx for following by the way,followed back, of course;D Have a great week! #Lynn

    OdpovědětVymazat
  2. O téhle značce jsem ještě neslyšela. Letos pojedu ještě do Rakouska, Německa a Španělska, tak to tam budu střežit a kdyžtak se nafasuju:-). Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  3. Hi dear,

    Greaaaat post and super blog ♥

    We can follow each other if u want.

    Lots of ♥♥♥

    Nico

    www.nicoleta.me

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj :) kde vo Viedni si si ho kúpila lebo idem tam tento týždeň a Carmex zháňam dlho ďakujem za odpoveď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:) Kupovala jsem ho tam normálně v drogérii, mám takový pocit, že to byla BIPA, tu tam mají na každém rohu:) Tak se tam jukni:)

      Vymazat