úterý 18. září 2012

Můj oblíbený parfém - Vera Vang Princess

Moje momentálně nejoblíbenější vůně je vůně Princess od Very Wang. Vzpomínám si, že je to asi rok,možná rok a půl zpátky,co jsem jí začala vídat na youtube a zahraničních blogech, kde o ní bloggerky básnily a vychvalovaly si, jak úžasně voní. Proto jsem se rozhodla,že jí musím také mít!:-D Když jsem jí proto viděla ve velké slevě na Fashion Days neváhala jsem! K vůni jsem si předtím nikdy nepřivoněla,což byl trochu risk,ale vyplatil se! Vůni jsem si absolutně zamilovala a rázem se stala jednou z mých nejoblíbenějších.

Vůně není žádná novinka,na trh byla uvedena už v roce 2006 a je to první parfém ze série Princess, kterou Vera Vang připravila. Tato květinově-ovocná vůně je určena zejména pro dívky a ženy od 18 - 24 let , které se chtějí cítit jako opravdové "princezny". Sama Vera Vang o vůni řekla, že že je vytvořena pro moderní princezny, které se narodily vládnout a jiskří podmanivým, sladkým aroma jemným jablek a přestižní tiaré květiny a je zakončena vůni vanilky.

Složení vůně:
HLAVA: leknín, jablko, mandarinka, sněhová pusinka, meruňka
SRDCE: guava, tiaré, tuberóza, tmavá čokoláda
ZÁKLAD: růžová poleva, vanilka, ambra, dřeva

Moje hodnocení:
Parfém mě na první pohled zaujal svým vzdhledem- růžová barva, flakón ve tvaru srdce, víčko ve tvaru korunky ,prostě vůně pro princezny! Čekala jsem proto,že vůně bude hodně sladká. Mě osobně sladké vůně nevadí .Naopak,většinou si vždycky vybírám ty které jsou růžové. Byla jsem však velice překvapané, že není tak přeslazená, jak vypadá. A úplně si vzpomínám, když jsem si k vůni přičichla poprvé. Cítila jsem tam hlavně tu vůni ovoce- jablka, mandarinky a také květiny. Po chvilince, ale nastoupila vůně čoklády, dřeva a vaninlky a tento mix zapříčinil naprosto úžasnou vůni, které jsem hned podlehla. Vůně je opravdu  podle mého názoru velmi dívčí a něžná, ale zárověń je i lehká , svěží, svůdná….
Vůně je podle mě vhodná pro každodenní nošení. Co se týče ročních období, tak mi nejvíce pasuje k jaru a létu, díky květinovému složení. Výdrž má zhruba 8 hodin. Jsem přesvědčená,že tato vůně nebude vonět každému. Ale ti, kteří mají rádi sladší vůni, si ji určitě zamilují.

3 komentáře:

  1. Tak ten bych milovala už jen díky tomu jak vypadá, ale i z popisu si myslím, že by mi slaďoučká vůně sedla :).

    OdpovědětVymazat
  2. jojo, ten flakon je skutečně luxusní :D

    OdpovědětVymazat
  3. zaujímavý parfum, pekný flakón a aj zloženie vyzerá super :)

    OdpovědětVymazat