neděle 16. září 2012

Prague Fashion Weekend!

Díky úžasné kamarádce a budoucí návrhářce Kateřince jsme měly možnost se podívat na jednu z přehlídek letošního Prague Fashion Weekendu. Byla to sice ,,jen´´ přehlídka modelů studentů z VOŠON,ale i přesto to byl krásný zážitek a modely bylo moc povedené. Byla to moje vůbec první módní přehlídka, které jsem se zúčastnila, takže jsem byla absolutně nadšená a užívala si úžasnou atmosféru, která přehlídku doprovázela. Jediné mínus,které bych vytkla bylo to,že to bylo tak krátké!:-D
Nejlepší na to všem bylo,že jsem se zase viděla s holkama ze střední. Konečně! Miluju naše srazy a vždycky se na ně hrozně těším! Vůbec jsme se od střední nezměnily a máme spolu vždycky největší legraci a vždycky se spolu hrozně nasmějeme. Naší vtípky sice nikdo jiný kromě nás nechápe, ale nám to ani nevadí,hlavně že se chápeme my:-D A tak to má být!  Není to tak,mezi kamarádkami vždycky?:-)  

 










Takovéhle krásné kabelky Katka navrhuje! Máme spolu plán,jak dobýt Londýn viď?!(Haha!:-D)

Aleninka je naše budoucí modelka!



2 komentáře:

  1. Tak to jste si musely skvěle užívat. Já jsem ještě na žádné přehlídce nebyla, tak snad někdy ;)
    Nemají slečny blog?? Obě dvě jsou hrozně sympatické a zajímavé :)
    Mohla bys mi prosím odepsat na můj blog?? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Markétinku:-* Best blog ever
    Pro M. - Ahoj,musím i se zpožděním reagovat, děkuji moc za lichotku i za Aleninku (naší budoucí modelku), budu o vlastním blogu přemýšlet:-)) Módní přehlídka byla vážně super,snad co nejdřív zase nějaká bude.

    OdpovědětVymazat