sobota 22. září 2012

Top 10 - Oblíbené Podzimní Laky Na Nehty

Podzim je pravděpodobně moje nejoblíbenější roční období. Mám ráda, že není úplně zima, ani už není úplné horko. Navíc miluji padání listí, ranní mlhy, počasí kdy je zataženo a já můžu sedět doma s čajem.. .a celkově do jakých barev se příroda zbarví. Podzimním barvám přizpůsobuji nejen svůj šatník, ale i nehty. Na podzim mám ráda na svých nehtech zemité, syté, teplé odstíny, které jsou pro podzim typické - červená, hnědá, oranžová, ale najde se u mě i vínová, tmavě modrá a tmavě růžová.


1) O.P.I. - Pompeii Purple  1) O.P.I. - From A to Z - Urich  3) O.P.I - Bronzed To Perfection   4) Orly - Striking Sabdy Brown  5) Avon - Sateen

6) Rimmel - 400 Blue Vogue  7) Rimmel - 939 Desire  8) Rimmel - 306 Velvet Rose  9) Rimmel - 260 Funtime Fuschia  10) NYC - Vernis a Ongles


Laky O.P.I. jsou podle mě ty nejlepší, ale zároveň nejdražší laky na trhu. Já osobně mám jen 4 a koupila jsem si je vždy, když byli ve slevě. Za plnou cenu 330 Kč bych si je nekoupila. Mají opravdu kvalitní krémové barvy, dobře se nanášení, kryjí už v jedné silné vrstvě a na nehtech mi vydrží až 5,6 dní.


Laky od značky Rimmel jsou pravděpodobně moje nejoblíbenější laky z drogérie. Jsou cenově dostupné a skvěle se s nimi lakuje. Mají hustý větší štěteček, kterým se lak dobře nanáší. Naprosto mi vyhovují, barvy jsou krásné, vydrží na nehtech dlouho a co je pro mě důležité, rychle schnou a krásně kryjí.

Lak Orly má velice zajímavou barvu, na podzim ideální. Má řidší konzistenci, ale po dvou vrstvách dobře kryje. Jediná jeho nevýhoda je cena.
Lak Avon je jediný, který od této značky vlastním. Mám ho již pár let a lakuji se s ním celkem často. Má hustou konzistenci, takže kryje velmi dobře. Nevýhodou je, že nemá moc velkou výdrž a celkem rychle se oloupe.
Lak NYC má krásnou vínovou barvu, hodně se podobá laku 939 od Rimmelu, ale je trochu světlejší. Je poměrně dost tekutý, takže dvě vrstvy jsou nezbytné. Přesto se s ním dobře lakuje a výdrž má průměrnou.

7 komentářů:

  1. Moc hezké laky, nejvíce se mi líbí ten oranžový. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, to teda užili :)

    Nejvíce mně zaujaly ty laky od Rimmelu, mají takovou sytou barvu. Hlavně ten vínový :)

    OdpovědětVymazat
  3. všechny mají krásnou barvu:) nejvíc se mi líbí ten druhý z prava:) (na první fotce)

    OdpovědětVymazat
  4. toto su presne odtiene, ktore patria jeseni!!! :) krasa

    + GIVEAWAY u mna :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné odstíny :) Nejvíc se mi líbí ty od Rimmel :)

    OdpovědětVymazat