čtvrtek 8. listopadu 2012

ASTOR - Skin Match Make-up


Dneska bych Vám chtěla představit make - up, který jsem si poslední dobou velmi oblíbila. Kupovala jsem si ho už v lednu minulého roku. Zlákala mě na něj tenkrát reklama s Heidi Klum, kde se Heidi rozplývala nad tím, jak krásně jí zakryje všechny nedokonalosti, rozjasní pleť a přitom splyne s pletí tak, že to vypadá, že vůbec žádný makeup nemá. ( Haha:-D ) Po týdnu používání jsem ho ale přestala používat, protože se mi v tu dobu hrozně zhoršila pleť a já myslela, že je to kvůli němu. Naštěstí jsem mu dala minulý měsíc ještě jednu šanci a zjistila jsem, že jsem mu chudákovi ukřivdila, že on za to nejspíš vůbec nemohl, protože teď už jsem žádné zhoršení pleti nezaznamenala.
Astor Skin Match se na oficiálních stránkách představuje ,,neviditelný make-up,, To znamená, že dokonale splyne s texturou a tónem Vaší pleti .Obsahuje elastickou gelovou texturu na bázi vody, která se lehce roztírá, vyhlazuje pokožku a zanechává ji přirozenou a hebkou. Toto gelové složení pomáhá udržovat více než 45% vody, díky čemuž bude Vaše pleť svěží, vláčná a hydratovaná. Navíc chrání pokožku díky ochrannému faktoru SPF 20. Je dermatologicky testovaný a neobsahuje žádné olejové báze. Vaše pleť by tak měla dýchat a nemělo by docházet k uspávání pórů.
  
Nejprve musím zmínit obal. Moc se mi líbí. Je jednoduchý a přitom elegantní. Představuje se v úzké skleněné lahvičce s černým uzávěrem. Takovéhle skleněné lahvičky se mi líbí mnohem víc, než ty obyčejné plastové. Působí pak podle mě mnohem luxusněji. Navíc můžete snadno vidět kolik make- upu Vám ještě zbývá, což je velké plus. Flakonek samozřejmě obsahuje pumpičku, takže si můžete regulovat množství make-upu, které chcete z lahvičky dostat.
 Je celkem dost parfémovaný. Cítím z něho takovou jemně květinovou vůni. Za co má ode mě naopak mínus. Nemám ráda parfémované make- upy, ale celkově i krémy. Připadá, že pak nanáším na pleť příliš chemikálií. I když ta vůně je moc hezká a myslím, že většině lidí vadit nebude. Krytí hodnotím jako střední, spíš menší než větší. Já vlastním odstín 103 Porcelain a vyhovuje mi. Podle oficiálních stránek je nabízen dokonce v 11 odstínech, takže vybrat si může opravdu každý. I když pochybuji, že k nám tolik jeho odstínů dorazilo. Myslím, že jsem viděla asi tak 6 odstínů.

Moje hodnocení:
Tento make- up mě příjemně překvapil. Je lehoučký, hodně tekutý, takže se dobře roztírá. Krásně sjednotí pleť. Jestli máte bezproblémovou pleť bude pro Vás jistě ideální. Pokud jste ovšem jako já a máte pleť se sklonem k akné, nezakryje úplně vše a bez korektoru se určitě neobejdete. Tmavá místa, které způsobují kruhy pod očima, trochu ano. Pupínky a zarudlá místa už však nezakryje. S tím jsem ale počítala., to neudělá perfektně téměř žádný make-up. Mě ale stačí použít na problémová místa korektor, lehce přepudrovat a je to Ok. Co se týče výdrže je slušná. Řekla bych tak kolem 6-8 hodin. Myslím, že by vyhovoval každému typu pleti. Já bych mu dala tak 7/10 a minimálně za vyzkoušení podle mě určitě stojí!
Fotka před je úplně bez make- upu . Fotka po je pak po nanesení make- upu a ještě před použití korektoru. Omluvte prosím můj obří pupínek na tváři!:-D



15 komentářů:

  1. Asi už mě čeká zase koupě make upu a tak bych možná zkusila tento :) Vážně kryje moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná napsaná recenze :)). Podle tvého popisu mi přijde fajn a vyhovovat by mi mohl.. nejsem nějak extra náročná :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezká recenze. Astor jsem používala když jsem byla mladší a vždycky jsem byla poměrně spokojená. Ale tenhle make-up pro mě bohužel není, potřebuju vyšší krytí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezky napsané, já makeup prakticky nepoužívám, už hrozně dlouho mi leží ladem ve skříni, používám jen pudr a korektor a - musím zaklepat :D - zatím si vystačím :-)

    OdpovědětVymazat
  5. I love 'Astor'♥

    http://free-to-be-myself-forever.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Ja si ho pujcovala od mamky, ktera ma stejny odstin a delal mi hrozne oranzove fleky:/ tak nevim, asi jak komu sedi no:)) ale kryje docela dobre teda:D

    OdpovědětVymazat
  7. Astor má celkovo dobré make-upy! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tu reklamu si pamatuji, ale zkušenosti s ním nemám

    OdpovědětVymazat
  9. I love astor;) I have the same base:) kisses J.

    OdpovědětVymazat
  10. myslím, že kryje dost dobře! Já s pupínky nemám problém, ale s červenými skrvnami ano, proto vyzkouším CC cream :)

    http://eattrainbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat