neděle 18. listopadu 2012

Berlin Baby!


Tak jsem se vrátila z Berlína:) A výlet se moc povedl. Máme všechno, co jsme chtěly a viděly jsem všechno, co jsme vidět chtěly. Berlín je hezký, i když zas tak moc mě neuchvátil. Dost mi připomínal Prahu. Navíc všechny ty hlavní čtvrti jsou si hodně podobné, takže nám kolikrát přišlo, že jsme vystoupily z metra na tom samém místě:-D A bylo blbé, že jsme měly na všechno hrozně málo času, vzhledem k tomu, že jsem měly na výlet jen páteční odpoledne a večer a celou sobotu. Takže bylo vše takové hektické a myslím, že jsem nakonec nejvíc času strávily v metru:-D My sice stejně nejsme moc na památky a chtěly jsme se hlavně procházet a nakupovat, ale něco málo jsme vidět chtěly, takže takhle jsme si to nemohly ani pořádně užít. Celý pátek jsme navíc strávily hledáním tetovacího salonu. Proč si taky psát ulici, když stačí mít zapsanou čtvrť že?:-D  A už neřešíme, že ta čtvrť je obří:-D V sobotu jsme pak zase lítaly z jednoho místa na druhé a nikde jsme nepobyly víc jak půl hodiny, aby jsme všechno stihly. Takže to bylo opravdu hektické. Jinak pařit jsme ani nešly, protože jsme zabitý a nesnáším nás za to!:-D Ale po tom celodenním chozením to nejde prostě! Jako my jsme opravdu chtěly hrozně moc, ale nešlo to. A budeme si dokonce života vyčítat, že jsme nazapařily v Berlíně!:-D A ani jsem moc nefotila, protože mi byla zima a byla jsem líná no.Tak mi odpusťte:) Pár věcí bych ale z našeho výletu chtěla vytyčit.

Jako první, co bych chtěla zmínit je náš hotel/ naší postel!
S Adél jsme sehnaly v akci čtyřhvězdičkový hotel. Pro nás něco naprosto úžasného a do této doby nepředstavitelného. Na takový luxus vůbec nejsme zvyklé. Bereme spíš hostely, kde je na pokoji dobrých 20 lidí. Indické hotely, které ani nemají právo si říkat hotely!:-D Jednou jsme spaly dokonce v katakombách! To byli pokoje v jedné černošské čtvrti v Londýně o průměru asi tak metr na metr, se stěnami z papíru, v podzemí, bez oken a bez vzduchu!:-D Prostě jsme spíše na taková studentská ubytování no:-D Takže jsme byly hrozně nadšené z našeho nejhezčí a nejvíc luxusního hotelu. A bály jsme se, že tam něco zničíme, ale nakonec to dobře dopadlo. Ale co bych chtěla hlavně zmínit je naše postel! Ta peřinka a ten polštářek? NEUVĚŘITELNÝ! Jako to jste nezažili!:-D Něco tak hrozně měkoučkého a zároveň teploučkého!:-D To, když jsme jí měli na sobě, tak jste to vůbec necítili! Přísahám, že ta peřinka musela být snad vyrobená z obláčků!:-D Jinak to totiž není možný! Od teď je můj největší životní sen sehnat tyhle peřinky a spát už do konce života jako na obláčku!:-D Protože do té doby už se nikdy nevyspím tak dobře jako tam! Jakože Never Ever Ever!:-D Naštěstí máme napsanou značku té peřiny, takže jí seženu a pak Vám to řeknu, aby jsme mohli být všichni šťastní a spát na peřince z obláčků:)








Tetování
Ano, máme nová tetování. Původně jsme měly dokonce v plánu, že si dáme každá tři! Ale jen takové miniaturní. Nakonec nás to ale přešlo (hlavně po poznání tatérů) a máme pouze jedno. Máme s Adél takovou tradici, že si vždy přivezeme z cest tetování nebo piercieng. Už máme z Amsterdamu, Londýna, Barcelony, Prahy a teď i Berlína. Ale jako řeknu Vám najít v Berlíně tetovací salon není žádná sranda. My ho hledaly asi tak tři hodiny a už jsme to chtěly vzdát, protože to bylo šílený. Naštěstí jsem pak v jedné ulici našly rovnou dva za sebou:-D V tom prvním nás nevzaly, když jsem nebyly objednané a ten druhý patřil indiánům:-D Ale vypadal moc hezky a čistě. Akorát větší krávu, než tu tatérku, co tam byla jste nezažili!:-D Jako ta pani začala nejdřív s tím, že nás tetovat nebude, když je nám asi 16. Načež jsme jí teda řekly, že nám jako už 21. Tak ona teda, že jo, ale pak nám začala v podstatě říkat, že tetováním si zničíme celý život a že nás za to všichni lidi na světe odsoudí. A co děláme teď. A co bude naše budoucí zaměstnání a jestli si uvědomujeme, že už nikdy neseženeme žádné dobré zaměstnání a tak?!? Jako prostě něco, co by zrovna tatér asi říkat neměl. A když už sakra jsem v tetovacím salónu, tak už je přece jasný, že to tetování chci ne? No každopádně pak se trochu uklidnila, když jsem jí ukázaly,že už tetovaný jsme, ale zase nám řekla hrozně vysokou cenu a argumentovala to tím, že nezáleží na velikosti tetování, ale na místě, kde to tetování bude. Adél chtěla původně jedno na ruku a jedno také za ucho a to je podle ní vůbec to nejdražší místo. Zajímavé pak ale bylo, že mě řekla úplně tu samou cenu a to já chtěla dvě miniaturní na ruku. No naštěstí zrovna nemohla a řekla nám, že máme přijít za půl hodiny. Tak jsme se rozhodly vrátit do toho prvního salonu a zeptat se na tu cenu. Jestli je to takhle normální, nebo jestli nás chce ošidit. A tam když nás viděli, tak jen zvedli oči v sloup a že teda dobře, že nás vezmou!:-D Navíc jsem tam platily o 40 euro méně, takže hrozný uf!:-D Akorát víc mimo slečnu, než tu, co nás tetovala jste neviděli!:-D Jako ona byla hrozně milá a pečlivá, ale já se vsadím o cokoliv, že jsme byly její první zákazníci!:-D To, co by měl jiný tetér za 2 minuty. Jí trvalo asi 45 minut!:-D Jakože neuvěřitelně zpomalená a zmatená. Ale zase si na tom dala hrozně moc záležet a povedlo se jí to. Akorát už jsme si neuměly představit, že by jsme u ní strávily další dvě hodiny na dalším tetování. Takže jsme si daly každá pouze jedno. A jsme za něj hrozně šťastné a moc se nám líbí. A proč zrovna mašličku? No aby jsme dělaly čest mému blogu přeci!:-D 









Nákupy
Nákupy se povedly:) Navštívily jsme Primark a chtěly jsme se tam zabít, protože tam byla miliarda lidí a nedalo se to prostě. Já vím, že je to normální, že je tam vždycky hodně lidí a když jsme byly v Londýně, tak to snad bylo ještě horší, ale já to nesnáším a nemůžu si tam pak kvůli tomu ani nic zkusit a pořádně nic vybírat. A obdivuji všechny, kteří to dokážou! Každopádně jsem si tam koupila jeden svetr,šálu a něco do vlasů. Ale kdyby tam bylo prázdno, věřím, že bych odcházela s plnými taškami. Protože ty ceny jsou vážně neuvěřitelný. Taky jsem celou dobu sháněla bundu, protože mám nejhorší a už jsem z toho byla hrozně smutná, protože jsem si myslela, že žádnou neseženu. A pak asi v osm , když už jsem i přestala sháněl navrhla Adél, že ještě zkusíme C&A.  A i přesto, že se mi nechtělo, protože v C&A vůbec nenakupuji, tak  jsem jí tam objevila!<3 Mám svojí bundu a jsem za ní hrozně šťastná:) Z čeho ale máme tu úplně největší radost je to, že jsme sehnaly nové cd One Direction!:-D  Jak jste si již asi všimli, jsem jimi mírně posedlá:-D Jejich nové cd vyšlo teprve tenhle týden, takže jsme ani nevěřily, že by ho tam už měly, ale bylo tam!<3 Takže máme konečně, co poslouchat v autě:) Jinak plánuji samostatný článek o tom, co jsem si z Berlína přivezla, tak se ještě máte na co těšit:)

Vše ostatní!:-D
Povinně jsme navštívily Berlínskou zeď a Braniborskou bránu. Ze zdi jsem viděli jen malý kousíček. Ona se táhne přes velkou část Berlína, takže se ani nedá jí vidět celou. My si vybraly část East Side Gallery, která je pomalovaná od různých umělců a bylo to vážně moc hezké. Braniborskou bránu jsme pak viděly ještě za tmy osvětlenou a to byla snad ještě krásnější. Taky jsem tak trochu omylem narazily na berlínskou televizní vež. Kdy jsme běžely do Subway, krerý byl vedle ní. Předtím jsem si jí ale vůbec nevšimly, protože byla tma a hrozná mlha. Takže jsem jí viděly, až když jsme stály úplně pod ní. A bylo to hrozně srandovní, protože je ohromná a my vůbec nečekaly, že tam bude, takže jsme jen viděly její dolní část a zvedly jsme hlavu a nad námi takový MONSTRUM prostě!:-D Tak to bylo překvapení:) A když jsme odjížděly na autobus, tak jsem měly úplně tu největší paniku, kterou jsme kdy měly!:-D Do poslední chvíle jsem si totiž myslely, že náš autobus nestihneme. Měly jsme to od hotelu asi půl hodiny cesty metrem s jedním přestupem a daly jsem si ještě půl hodiny k dobru, ale jaksi nám nedošlo, že metro jezdí v neděli po delších intervalech, takže jsme na jeden vlak čekaly vždy 20 minut a ještě jsme se málem ztratily. Takže největší panika, že nemáme šanci to stihnout!:-D Nakonec to ale dobře dopadlo a my to na poslední chvíli stihly a v pořádku se vrátily domů:)
Prostě a jednoduše to byl moc povedený výlet. Moc jsme si to užily:) Ale hned bych jela někam zase. Nebaví mě to tu!!







Na jednom náměstí měli dokonce udělaný svah se sněhem, na kterém se lidé jezdit! 




A z kluziště tam měli udělané!

Doufám, že jste měly i Vy hezký víkend!:) A tomu, kdo to přečetl celé děkuji a gratuluji!:-D


40 komentářů:

  1. ta postýlka! ty polštářky! TA PEŘINKA!!..nepochopim!:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný Markétinku, hotel luxusní :-) A.

    OdpovědětVymazat
  3. Páni tak super, že jste si to užili! Ta obláčková postýlka O:) A vůbec všechno! Skvělý, hned bych někam jela :))) A holky jste si neuvěřitelně podobný! Jsem si vždycky myslela, že jsi to ty a ono ne :D hehe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No my jsme no:-D My to víme, i nám to všichni říkají:-D Ale kdyby si nás viděla na živo, tak nás rozeznáš,fakt!:-D A děkuji, ta postýlka byla prostě neuvěřitelná!:-D

      Vymazat
  4. Wowww I want to go to berlin so badly!! i am following back on GFC and bloglovin!
    Don't Call Me Fashion Blogger
    Bloglovin'
    Facebook

    OdpovědětVymazat
  5. i love this tatoo.soon i will make also one new!

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to, že sis to krásně užila Markétko :) Fotky jsou skvělý ;)

    OdpovědětVymazat
  7. kdyz mi bylo dvacet, tak jsem taky vsude kolem rikala, ze mi moje tetovani nikdy vadit nebude. omyl. ted bych to dala nejradsi dolu.. :(
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to doufám, že já takhle nedopadnu..Zatím svoje tetování miluji, jsou pro mě srdeční a nesundala bych je ani za nic!

      Vymazat
  8. Ach bože! Já potřebuju do Berlína! Okamžitě! Hlavně na ty nákupy. A do těch výborných cukráren. Bože, já miluju Berlín a z celého srdce Ti těžce závidím!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi tam moc líbilo, i když třeba Londýn jsem si zamilovala víc:) Budu Ti přát, ať se tam brzy také znovu podíváš:)

      Vymazat
  9. Neuvjeritelné! Moc luxusné to vypadá a teda aj je ked vravíš :) Nekedy sa človjek potrebuje vypísat jak vidím a poznám to aj na sebje, ale to je len dobre aspon človjek kerého to moc zajíma má možnost si šecko prečítat a obeznámit sa ze šeckým :) to tetovaní ej strašne moc zlaté, možem sa opýtat že proč to máte obvázané? lebo nejak sem to v článku nevidela neco o tem zmínené :/ no tak sem zvjedavá na tú bundu, to céďo ti závidím :D si mi spravila strašnuú chuť stýma nápojma :D tá stena uáu strašne moc peckové!!! strašne super článek, aspoň vím naco sa mám tešit ;) moc super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc!:) Jsi hrozně zlatá! Jsem ráda, že se Ti článek i fotky líbily:)Já jsem měla hroznou potřebu, to všechno sepsat:) A obvázané je to proto, že se každé nové tetování musí na pár hodin zavázat, aby se tam nedostala nějaká špína a různé nečistoty. To se tak dělá vždycky:)

      Vymazat
  10. Tak to musel být super výlet! :-) No nic, utírám poslintanou klávesnici a doufám, že i má plánovaná cesta klapne brzy :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl hrozně super!:) A přeji Ti ať Ti cesta vyjde!:)

      Vymazat
  11. Ahoj, označily jsme tě u nás na blogu na TAG 11 :)Tak budeme moc rády, když se taky zůčastníš! :))

    http://cerisefees.blogspot.cz/2012/11/tag-01.html

    OdpovědětVymazat
  12. yaaaayaya! Nice pic and nice tattoo!


    http://smaajll.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Jé, to musel být super výlet ;) Já jsem teďka ráda za každej, alespoň mini výlet (v pátek jedu nakupovat do Prahy a mám z toho druhý Vánoce :D). Za dva týdny ale jedu na týden do vánočního Švýcarska, tak se děsně těšim už! :)
    Jinak koukám, že seš stejnej maniak do tetování jako já! :D Jakmile člověk jednou začne, tak s tim prostě nejde přestat.... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:) A nejde právě!:) Už teď plánuji další!:-D Je to hrozný:-D A tak mini výlet je lepší než žádný výlet,že:-D A Švýcarsko Ti závidím, doufám, že budeš fotit!:)

      Vymazat
  14. Také bych si takto s kamarádkou chtěla vyrazit jen tak, na nákupy někam do zahraničí.Muselo to být skvělý!
    Nákupy Vám závidím, co tu kecám, já Vám závidím VŠE!!!! :-D
    Nebolelo Tě tetování? já bych z toho měla docela vítr, ta jehla a jak rychle kmitá s tou jehlou, asi bych se ubrečela bolestí! :-D
    Fotky jsou pěkné, opravdu umíš fotit! :))
    svah ze sněhu se mi líbí, fakt dobrý! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Mě přijde, že právě fotit vůbec neumím:-D A bylo to skvělý:)A tohle tetování skoro ani vůbec nebolelo! Mám ještě na noze a to jsem myslela, že zemřu bolestí:-D Ale to bylo proto, že to trvalo hrozně dlouho.. Ona je to taková nepříjemná bolest, ale dá se to vydržet, fakt:)

      Vymazat
  15. Ty fotky vypadají moc hezky:) muselo to být moc dobrý;) ,a parádní tetování nebolelo to?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji) A jako bolelo, ale málo:) Dalo se to vydržet:) Jak je to takhle malinký tetování, tak se to dá přežít:)

      Vymazat
  16. To tetování je krásný, fotky taky, já chci taky do zahraničí! A nové cd One Direction, ty písničky jsou skvělý :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! A 1D jsou celkově nejvíc nejlepší!<3 To jejich cd zbožňuji!:)

      Vymazat
  17. Označila jsem tě na TAGU u mě na blogu, snad to neva :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky:) Mě tam označilo už víc lidí, takže se na to už musím podívat:-D

      Vymazat
  18. Měly jste krásnej výlet!
    Na značku těch peřinek se moc těším, tetování krása! (Už se konečně pustit do toho mýho) A ohledně Primarku jsme na tom úplně stejně. Já tam zbožňuju ty věci a ceny, ale je prostě nemožný se dostat do kabinky, když si chci něco vyzkoušet a ty mraky lidí a oblečení válející se na zemi, no prostě ne! :D Sice tady u nás ve městě je to slabej odvar Oxford street v Londýně, ale taky to tam už nemůžu vystát :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:) Už se těším až uvidím to tvoje tetování:) A já bych si přála aby udělali v tom Primarku nějaký rozpis a pouštěli tam vždycky jen přiměřené množství lidí, protože takhle se to vážně nedá!:-D

      Vymazat
  19. Love Berlin...I'm from germany.:)
    Thank you so much for the follow,dear.
    Sure,follow you back on gfc. Do you also follow me on bloglovin???
    Let me know follow you then back again.;-)

    OdpovědětVymazat
  20. Chci se nechat tetovat, na zápěstí nejlépe, slyšela jsem, že tam to dost bolí, je to pravda? nebo to zvládnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam mě to ani moc nebolelo, třeba na kontníku mě to bolelo mnohem víc..a jako záleží na tom, jak to budeš mít velké. Na to zápěstí se většinou dávají menší tetování, které trvají třeba 10-15 minut a to se dá v pohodě vydržet:) Takže to zvládneš, neboj:)

      Vymazat
    2. děkuju ti moc za odpověď :)

      Vymazat
  21. I love these pictures! :)

    http://www.highheelsandcakes.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  22. Já osobně bych si nikdy nenechala vytetovat žádnou kérku spojenou s jakoukoli osobou. Ať je to kamarádka nebo partner. (Snad jedině s výjimkou vlastních potomků, protože ti budou naprosto nepopiratelně moji i když se leckdy nebudou chovat dle mých představ.) Upřímně doufám, že ti tvé kérky nezačnou nikdy překážet a že se nerozkmotříte. Ale máš odvážné rodiče, že ti kérku v patnácti nezakázali. I když, co na tom zakazovat, kdyby bylo nejhůř, na laser si budeš šetřit zase jen ty. :-)

    OdpovědětVymazat