čtvrtek 22. listopadu 2012

Sephora - Dvoufázový odličovač voděodolného očního make-upu


Dneska bych Vám chtěla představit nejlepší odličovač, který jsem zatím vyzkoušela. Přišla jsem k němu úplně náhodou. V Sephoře tenkrát byla akce 1 + 1 výrobek za korunu, jak tam často bývá. A mě zrovna došel můj odličovač od Nivei, který jsem v tu dobu používala. Proto jsem se na doporučení od jedné z přítomných asistentek rozhodla vyzkoušet tento. Toto je už moje druhé balení v řadě a dokážu si lehce představit, že si koupím i třetí. Jestli chcete vědět proč, čtěte dále:)


Pokud nosíte kontaktní čočky (jako já) nebo máte hodně citlivé oči ( jako já :-D ), jsem přesvědčená, že s tímto odličovačem budete nadmíru spokojeni. Odlíčí normální i voděodolný make- up úplně z přehledem. Je dvoufázový, to znamená, že obsahuje dvě fáze. Jedna je olejová a druhá je vodní. Tyto dvě složky se musí promíchat jinak nebude odličovač fungovat tak, jak má. Takže předtím než ho začnete používat, ho musíte pořádně protřepat. Vznikne pak úplně neuvěřitelně krásně modrá barva, která mě vždycky fascinuje. Ve skutečnosti je ještě krásnější, než vidíte na fotce:) Není nijak parfémovaný a lahvička je úžasně elegantní. Celkově se mi hrozně líbí design, jaký Sephora má u všech svých produktů.
Odličuje úplně dokonale. Stačí nechat vatový tampon na víčku nějakých 5 vteřin a pak už pár tahy vše z očích smyjete za hrozně krátkou dobu. Z čehož jsem byla také nejvíc překvapená. Normálně jsem musela make - up s očí smývat několik minut, abych měla jistotu, že je vše odlíčení. S tímto odličovačem to mám za pár vteřin hotové. Navíc v očích vůbec neštípe a nemusíte oko ani nějak dřít, aby jste vše dostali pryč.
Mám jen dva malinké mínusy. Za prvé ho můžete používat vážně jen na oči. Na celý obličej ho nepoužívám, ani bych to nikomu nedoporučovala. Je hodně mastný, díky čemuž je odlíčení očí tak snadné. Z obličeje by ale určitě udělal jeden velký mastný flek.
A za druhé - cena. Stojí okolo 200 Kč možná víc, což je dost, ale řekla bych, že vzhledem ke kvalitě a značce to odpovídá. Navíc v Sephoře mají neustále nějaké zvýhodněné akce, které k nákupu můžete použít.

Na závěr bych jen řekla, že jsem s ním maximálně spokojena a určitě ho doporučuji, hlavně těm, kteří mají citlivé oči. Já mám totiž úplně neuvěřitelně citlivé oči. Nosím kontaktní čočky a mám alergii, takže mám tendenci si oči neustále mnout. Na očích proto snesu jen velmi málo produktů. Téměř všechny odličovače, které jsem před tímto vyzkoušela mě v očích pálily a měla jsem je po nich zarudlé. Až přišel on! :-D A dokázal to, co jiní ne:) Vážně mě vůbec nedráždí a odličuje skvěle, takže vřele doporučuji!:)

30 komentářů:

  1. Také mám celkem citlivé oči a zatím jediný odličovač, který mi vyhovuje, je jeden od Nivei. Tenhle vypadá skvěle, tak ho možná zkusím - děkuju za tip! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý tip na nákup :) Já teda nedám dosputit na expresní odličovač očí s chrpou od YR.

    OdpovědětVymazat
  3. my (Slováci) bez tej Sephory môžeme iba slepo závidieť, čo všetko si český národ kúpiť môže :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé to jsem ani nevěděla, že tam nemáte Sephoru..tak až třeba budeš někde v zahraničí, tak se tam jukni podívat:)

      Vymazat
  4. Mamka má podobný ale já bych ho nemohla mnet lebo mám mastnú pleť a musím mnet takový mlékový od garnier a ten mi vyhovuje moc :) ale pro tebja je tento určite super jak ríkaš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně s tebou souhlasím!:) Taky mi vyhovuje jenom jeden mlékový od garnier a tyhle mastný nemohu:)

      Vymazat
    2. Jj to chápu:) Každý máme holt jinou pleť a snášíme jiné produkty:)

      Vymazat
  5. Pří zmínce o tvé alergii se mi okamžitě se smíchem vybavily vzpomínky na gympl a výmluvy Maršálovi :D Jinak odličovač vypadá stylově a ta modrá barva je fakt krásná :-)Sama jsem několikrát zkoušela takový typ odličovače, ale nevyhovuje mi právě kvůli té mastnotě :-) A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem přece největší astmatik a alergik že jo:-D A nemůžu halt kvůli tomu chodit do školy no:-D A tady ten vyzkoušej Aleninku!:)

      Vymazat
  6. Moc děkuji za typ, mám hodně citlivý oči a micerálkou od Biodermy je dřu několik minut..takže velký důvod, proč ho vyzkoušet :-)
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co:) Jestli budeš mít možnost, tak vyzkoušej!:)

      Vymazat
  7. Zrovna dnes jsem byla v Sephoře. Škoda, že jsem si tvůj článek nepřečetla dřív :D Ale děkuji za typ :) Sice nemám nějak citlivé oči, ale tenhle produkt se mi líbí. Na oči pozor vždyť máme jen dvě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí, tak příště!:-D A nemáš za co:) A já vím já se je snažím mnout, co nejmíň to jde:)

      Vymazat
  8. Věřím, že tento výrobek je skvělý! :))
    Já jelikožse nemaluji, toto moc nevyužiji, ale super recenze! ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Už kvůli té barvě je odličovač velmi sympatický :D S mastnými odličovači zkušenost nemám, ale možná mě tvá recenze přiměje tento zkusit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě taky:-D A jestli budeš mít možnost, tak zkus:)

      Vymazat
  10. Vypadá moc dobře :) ale nejdřív chci vyzkoušet ten z listopadového senzaboxu a pak se uvidí :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já osobně nemám tyhle dvousložkové odličovače ráda. Stačila mi jedna zkušenost :/ :(
    V.

    OdpovědětVymazat
  12. Hey you´ve a wonderful blog
    LIke to follow each other
    let me know
    And if you want we can also follow on bloglovin / Lookbook
    xoxo
    <3

    OdpovědětVymazat
  13. hmm.. vypada dobre. priste ho zkusim. bohuzel mam ted jests jeden jinu cely. ale az dojde zajdu si pro tenhle :)

    OdpovědětVymazat

  14. congratulations for your blog, wonderful content and superb graphics. I will follow you, I hope you'll join my followers. I hope to soon.

    http://ragazzocomune.blogspot.it/
    http://scrivimidamore.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  15. Mně boohužel nevyhovuje, je šíleně mastný, to ti nevadí?:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Né, já ho používám jenom čistě na ty oči. Na obličej by mi vadil, jak je mastný, ale na ty oči mi je to naopak příjemné:)

      Vymazat