neděle 14. července 2013

My Weekly Diary!

Ahooj:) Mám za sebou hrozně fajn týden. Takový správně prázdninový:) Sice utekl hrozně rychle, ale oproti hroznému minulému jsem si ho fakt užila a doufám, že nějak podobně a líp budou pokračovat celé prázdniny:)

A co pěkného jsem dělala?:)

Adélka z blogu dullsinea.blogspot.cz se mnou posledních pár týdnů dělala rozhovor, který je konečně hotov a můžete se na něj podívat zde:)

Od Adélky k svátku jsem dostala svojí vysněnou Bobble láhev:) Už několik měsíců jsem o ní mluvila a pořád jsem Adél říkala, že si jí koupim a nezajímá mě, že je drahá. Prostě jí potřebuju:-D Načež mě Adélka překvapila a darovala mi ji:) Přísahám, že od ní dostávám vždycky ty nejvíc nejlepší dárky, které vždycky fakt chci:) Děkuju Adélko!:-*

Viděla jsem se s Aleninkou a Martininkou, které měly by the way stejný outfit akorát jinak barevný:-D. Daly jsem si čerstvý džusík a probraly jsem zase všechno důležitý i nedůležitý:) Přísahám, že kdyby naší konverzaci poslouchal někdo další, kdo nás nezná, tak by nás musel jít zabít, protože to, jak my tři spolu komunikujeme a jak se pořád něčemu smějeme, to nikdy nikdo nepochopí:-D Máte to taky tak s kamarádkami?:-D



Naučila jsem se dělat těstoviny Pomodoro a miluju je!<3

Párkrát jsem hlídala toho svýho malýho závisláčka  Kubíčka:) A těch fotek mám v Ipadu ještě asi tři sta tisíc, protože takovéhle focení ksichtů je jedna z jeho nejoblíbenějších činností:)


Dostala jsem hroznou spoustu dárků od maminky, která mi přivezla hrozně moc věcí a jídla z Itálie, kde byla na dovolené. Toho jídla je ještě tak dvojnásobek, ale ani se mi to tam nevešlo:-D Přivezla mi spoustu těstovin, sýrů, oliv, olivový olej, omáček na těstoviny, náramek, šátky, nějakou tu kosmetiku a tričko s One Direction (který samozřejmě miluju nejvíc)!<3 Nemám já tu nejlepší a nejhodnější maminku na světě?:)

Poprvé v životě jsem ochutnala Bubble tea a ty kuličky v něm byly nejvíc srandovní:)

Vyrazily jsme si s Adél zapařit do Prahy:) Bylo to trochu spontánní rozhodnutí, navíc ještě cestou ve vlaku jsme nevěděly do jakého klubu přesně půjdeme, ale nakonec jsme si vybraly Nebe na Václaváku a bylo to správné rozhodnutí:) Večer jsme si hrozně užily, zapařily jsme, zatancovaly si, domluvily si randíčko na září v Londýně s jedním angličanem, na který určitě půjdeme, že?:-D A prostě jsme měly hrozně fajn večer:)Dokonce tam měli můj nejvíc nejoblíbenější koktejl EVER a to Blue Lagoon, kterej NIKDE nemají, takže jsem byla šťastná:) 
Příprava:)
Cesta vlakem byla dlouuháá
Párty!:)

Byla jsem na výletě s Adélkou, Mejdlenkou a Janinkou v Lidicích a v takové miniaturní zoo v Zájezdu jsme se byly podívat na zvířátka:) Že pojedeme na výlet jsme se dohodly dneska v půl třetí a ve tři už jsme jely:) Bylo krásně, ale né vedro na chcípnutí, takže to bylo hrozně super:)  V Lidicích jsme posmutněly v muzeu, ale jinak jsme se krásně prošly parkem:) Zoo jsme bohužel nestihly celou, protože jsme tam přišly asi 10 minut před koncem, ale alespoň pak z dálky jsme obdivovaly lamy a malá kůzlátka:) Celou cestu domů jsme pak s Adél poslouchaly Janku s Mejdlou, jak prostě musíme jít na nakládaný hermelín, že na něj mají největší chuť světa a když jsme teda našly osmou restauraci, kde měly konečně otevřeno, tak tam měli ten hermelín hrozně hnusný a holky z toho byly hrozně ale hrozně nešťastný:-D Ale aspoň, že my měly s Adél dobrý jídlo:-D





A co pěkného jste dělaly Vy?:)

35 komentářů:

  1. Ty jo, takovy dlouhy clanek. Ale je super, ze se tak bavis a uzivas si leta. To jidlo ti zavidim, ja ho mam sice kazdy den, ale nikdy ho neni dost. A jsem rada, ze ti chutna "Pasta Al pomodoro".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj chutnala moc:) Díky za tip, ten recept je úplně jednoduchý:)

      Vymazat
  2. Jo a moc ti to slusi, mas krasne ombre :) ( chtela jsem to napsat v predchozim komentari, ale blbne mi mobil :D:()

    OdpovědětVymazat
  3. Toľko krásnych fotiek. Na každej ti to veľmi sekne ;)

    OdpovědětVymazat
  4. mala si naozaj skvelý týždeň :) na všetkých fotkách si veľmi krásna, a aj spolu s kamarátkami sa na vás skvele pozerá :) bubble tea by som chcela aj ja vyskúšať, lebo som na neho počula všelijaké názory :) tebe chutil ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Verčo!:) Ta šťáva je taková hodně sladká,ale dá se to:) Hlavně ty kuličky jsou tam hrozně dobrý:)

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, ta lahev je vážně skvělá, stejně jako tvé zážitky!

    OdpovědětVymazat
  7. Hezké fotky :) Také na tu láhev v Avonu pokukuju :)) Dál si užívej prázdnin Markét :))

    OdpovědětVymazat
  8. krásné fotky :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Super fotky a krásně sis to užila! :))
    Markét máš super náramky a ty vlasy! Ta červená barva ti hrozně moc sluší!:))
    Dál si užívej prázdnin! :))

    OdpovědětVymazat
  10. Měla jsi krásný týden! :))
    Bubble tea je super, největší sranda je tahat z něj brčkem ty kuličky! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tak spatne vlastnosti mame uplne stejne.. Taky me obtezuje komunikace s lidmi, kdyz nemam naladu :D a bohuzel to umim dat pekne najevo :( :D
    A Bubble tea mi prijde odporne, vubec mi nechutna. A co se tyce kulicek, muj pritel je flusal brckrm po lidech.. Je mu 27 mimochodem :D :D
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak sranda musí být no:-D mě chutnaly hlavně ty kuličky:) Ta šťáva jako není nic moc, je to dost sladký, ale zas tak mi to nevadilo:)
      A jsem ráda, že v tom nejsem sama:-D

      Vymazat
  12. super článok! :)) musela si mať super týždeň. :)
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Normálně ti závidím, já zatím nic zajímavého neprožívám :(

    Čtenářky, nechcete si zasoutěžit? Na mém blogu právě probíhá giveawy :P
    www.adel-ma.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherný post! Markétko všude ti to hrozně sluší! "Ombre" ti hrozně sluší, jsi ďáblice :)

    OdpovědětVymazat
  15. Super fotky, je vidět, že sis poslední týden hodně užila:) Těstoviny vypadají fakt dobře, mňam:)

    OdpovědětVymazat
  16. Ombre je úžasné!! A jaké je Bobble láhev? Já po ní pořád pokukuju a nevím, jestli ji koupit. :D

    OdpovědětVymazat
  17. Na fotkách ti to moc sluší Markétko! :) To ombré je boží! A bubble tea miluju! Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  18. Miluju italskou kuchyni a taky bubble tea, zrovna dneska jsem ho měla ♥ A Bobble je závislost, já si ji taky konečně nedávno koupila a už ji nedám z ruky :)

    OdpovědětVymazat
  19. Bubble tea? To není možný, jak moc jsem mimo :D Ještě jsem o tom neslyšela. A o Bobble láhvy taky ne :D Mám co dohánět... Jinak to tríčo s One Direction vypadá supr, už se těším, až ho uvidím na tobě :)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásná jsi na té fotce Markétko!

    OdpovědětVymazat
  21. s tvým stráveným týdnem souhlasím :-D hlavně s tou částí tři grácie, směju se jak je tam Aleninka vždycky před výbuchem smíchu :-D :-D :-*

    OdpovědětVymazat
  22. Včera jsem se z Mallorci vrátila, byla to ta nejskvělejší dovolená :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tyjo Merkét a Adél, jste stále stejně prdlý jako tehdá v septimě na těch párty v Devítce :-D
    Na bubble se chystám, ale pořád tomu nějak nevěřím...řákíš jo teda???
    Nebe na Václaváku plně schvaluju a Blue Lagoon je taky asi můj nej nebo si dávám alternativu St.Patrick....ale asi se to jmenuje jak kde a ty obměny budou taky různý:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to se ti jenom zdá, my jsme úplně normální:-D a Bubble je dobrá, ale asi to není takový zázrak jako jsem čekala..pije se mi z ní docela blbě:-D ale zase je to hrozně dobrý, že Ti filtruje tu vodu:) a St, Patricka jsem snad nikdy neměla, ale musím ho zkusit!:)

      Vymazat