neděle 30. června 2013

My Weekly Diary!

Ahoooj:) Všimla jsem si, že jsem My Weekly Diary dělala naposledy na začátku měsíce, takže dneska po třech týdnech konečně nové My Weekly diary:)

A co pěkného jsem dělala?

Cvičila jsem s Jillian 30 day Shred. Dneska jsem docvičila 12 den. Tudíž už jsem druhý den v druhém levelu, který mi přijde celkem o dost náročnější, než ten první. Ale je to fajn, už jsem si na to zvykla a pokud můžu, cvičím každý den:) Také jsem si kupovala zdravé mňamky v podobě zeleniny a ovoce, které snídám každé ráno s bílým jogurtem. Bohužel jsem se také stala závislou na nejvíc nejlepších mega lentilkách, které momentálně miluju a které jsou podle mě mnohem ale mnohem lepší, než ty obyčejné malé lentinky:)



Byla jsem s Aleninkou v divadle a nakupovat. V divadle jsme viděly představení Testosteron a musím říct, že už jsem se dlouho tak nezasmála:) Bylo to dobrý hlavně tím, že to bylo tak hrozně sprostý:-D Na nákupy jsme pak vyrazily do Palladia, kde jsem obhlédly hlavně Topshop, kde teď mají velké slevy. Koupila bych si tam snad všechno, kdybych mohla a přála bych si, aby tam měli slevy celý rok! Co hezkého jsem si pořídila Vám ukážu, až se odhodlám a konečně to nafotím:-D


Modelku Aleninku musím přemluvit, ať si taky založí blog:)


Ve čtvrtek jsem měla tolik očekávanou promoci a bylo to nakonec moc hezké:) Sice nesnáším tyhle společenský události, ale tohle bylo takové slavnostní a dojemný. Naštěstí to bylo i krátké, takže jsme to všichni přežili, převzali diplomy, přísahali, že budeme dělat čest naší škole, stokrát se vyfotili a mohli se jít nadlábnout na rodinné obědy:) Na fotce s maminkou a bráchou, kterého nominuji jako nejvíc nefotogenického člověka na světě. (TOHLE byla jeho nejlepší fotka:-D)

Adélka byla nejšikovnější na světě a taky udělala státnice, takže jsme se konečně po dlouhé době mohly vidět. Udělaly jsme si výlet do kina, na nákupy a do starbucksu. Jsem hrozně šťastná, že už máme obě dvě prázdniny a můžeme si takhle spokojeně užívat:)

Co jsem dodělala školu, viděla jsem poměrně dost filmů, z nichž nejvíce se mi líbili Podfukáři a Bling Ring: Jako VIPky. Oba dva filmy doporučuji! O Bling Rings jste určitě slyšeli. Film je podle skutečného příběhu o partě středoškoláků, která se bez problémů vkrádá do domů hollywoodských celebrit, kde nakradou peníze, šperky, doplňky a oblečení za pár miliónů dolarů. Přišlo mi úplně neuvěřitelné, jak snadné to pro ně bylo! Jakože třeba k Paris Histon se vkradli několikrát, protože nechávala klíče od domů pod rohožkou?:-D Proč, Paris? Proč?:-D Jednu z rolí hraje Emma Watson a hodně se mi tam líbila. Je hrozně krásná a je vidět, že dokáže zahrát opravdu všechno. V některých scénách pobavila celé kino:) Koukala jsem se pak  na youtube, jak vypadá a mluví skutečná Alexis, kterou tam hrála a musím říct, že tu její mluvu Emma zabila!:-D Viděli jste to už někdo?:)

Na Youtube jsem si tenhle týden hrozně oblíbila videa TheFineBros, kde jsem se smála hlavně u reakcí dětí a teens:)


Jak jste se měli Vy?:)

15 komentářů:

  1. Jen si hezky užívej Markét, zasloužené volníčko :)) Také se snažím cvičit a jíst zdravěji, tak ať nám to oběma pěkně jde :))

    OdpovědětVymazat
  2. The Bling Ring už je venku?? Jejdaaaa a já myslela že to ještě premiéru nemělo, se picnu :D na to musím hned mrknout :D jinak gratuluji k ukončení školy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně, že se nenudíš, to je fajn:)

    OdpovědětVymazat
  4. super fotky , držím palce v cvičení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé fotky Markét a ta rodinná je nej :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásně nafocené!:)) Miluju brokolici a lentilky nemůžu :(D Zvu tě k sobě na GA :)

    OdpovědětVymazat
  7. Juu miluju Teens react kanál! :D myslím, že jednou dělali i reakce dědečků na gangam style:D jinak krásné fotky!:) moc ti to sluší a gratuluji k promoci♥

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý článek!
    Kde jsi prosím stáhla Bling ring? Nebo jsi byla v kině? :)

    OdpovědětVymazat
  9. The Bling Ring jsem viděla před 2 dny a jsem z toho paf :D Zrovna na to chystám článek a přišlo mi to všechno taky děsně neuvěřitelný... Nikde žádné alarmy, ani doma ani v autech... U Paris žádný další lidi (pochybuju, že v domě nemá personál..) apod...

    Ale stejně se mi to moc líbilo :)

    A gratuluji k promoci! :o)

    OdpovědětVymazat
  10. Jste všechny tři kočky! Na promoci ti to moc slušelo :) a nákupy vyfoť!

    OdpovědětVymazat