pátek 3. května 2013

April Favourites!

Kokosový olej – Od té doby, co mám blog trávím prohlížením jiných blogů opravdu hodně času. Tenhle zázrak jménem kokosový olej jsem tak viděla na spoustě z nich a to bych nebyla já, kdybych ho taky nevyzkoušela. Kokosový olej má spoustu využití. Já ho používám (zatím) jen jako masku na vlasy. Pomáhá regenerovat suché a poškozené vlasy. Používám ho zatím jen chvíli a musím uznat, že mi vlasy přijdou na pohled zdravější a lesklejší. Navíc je 100 % přírodní a levnější, než kdejaká maska z kadeřnického salónu.
Bonjois Healthy mix Make-up – Mám takovou malinkou posedlost, co se týče makeupů. Musím si neustále kupovat nové, protože je chci vyzkoušet a to i přesto, že ještě nemám vypotřebované ty, co mám doma. Takže momentálně jich mám doma načatých asi 6! (blázen!:-D). Tenhle makeup je můj nový objev, který jsem si zamilovala. Je mnohem lepší, než Wake me up od Rimmelu a já vím, že jsem o Wake me up psala v samých superlativech, ale postupně jsem začala zjišťovat, že se po něm opravdu hrozně moc lesknu( díky těm mikroperličkám, co má) a že mi to dost vadí. Tenhle makeup to nedělá, navíc krásně kryje a ovocně voní:)
Rtěnka Bourjois Rouge Edition ( odstín 3) – K této rtěnce mám takzvaný love/ hate relationship. Asi nikdy jsem neviděla hezčí barvu rtěnky. Je to nejkrásnější korálová barva rtěnky, jaká snad může existovat. Mám s ní ale takový malý problém, protože mi trochu vadí její textura a hlavně to, že zdůrazňuje nedokonalosti rtů. Takže pro ty, které trápí suché rty, takhle rtěnka nebude to pravé ořechové. Každopádně ta úžasná barva mi tenhle problém vynahrazuje, takže i tak jí určitě unosím.
Lee Stafford Heat Protection – Tenhle sprej na ochranu vlasů před teplem jsem si pořizovala, protože mi došel můj od Syossu a chtěla jsem vyzkoušet nějaký nový a myslím, že tenhle odvádí svojí práci stejně dobře. Oblíbila jsem si ho hlavně díky krásné vůni, které vydrží ve vlasech ještě dlouho po aplikaci.
Avon tužka na oči 2 v 1 Big Color – Tuhle tužku mám už několik let, používat jsem jí ale začala až tenhle měsíc. Předtím jsem trošku nevěděla co s ní. Tenhle měsíc jsem ale z nějakého neznámého důvodu měla náladu na trochu barviček, takže jsem jí používala pod spodní linky na rozzáření očního makeupu. A i přesto, že já a produkty od Avonu jsme nikdy nebyli velcí kámoši a málokterý produkt mi přišel opravdu dobrý. Tahle tužka dobrá určitě je. Je krásně krémová a nerozmazává se.

Favourite TV Show - The Voice
Jestli mě čtete už delší dobu, tak jsme si mohli všimnou mojí posedlostí různými pěveckými soutěži. Naprosto miluju X Factor a stejně tak The Voice, který teď běží v UK,US a v Austrálii. Já samozřejmě sleduju všechny tři řady a ve všech mám své favority. Nesledujete to taky někdo náhodou?:)
 
Favourite movie - Now is Good
Now is Good je dramatický romantický film o slečně, která umírá na leukémii a ještě předtím, než se tak stane, si napíše seznam věcí, které by ráda před svojí smrtí stihla. Už teď Vám musí být jasné, jak to dopadne, ale stejně si udržujete špetku naděje, že přeci nemůže umřít, když se na to díváte.  Řekla bych, že je to hodně podobné filmu Dlouhá cesta, který naprosto miluju, ale i přesto si myslím, že tenhle film určitě stojí za shlédnutí!:)
 
 
Favourite Thing
Tenhle měsíc jsem si hodně oblíbila nosit ve vlasech tyhle šátky. Mám je už hrozně dlouho, ale předtím jsem je v podstatě vůbec nenosila. Nakoupila jsem si je, protože se mi hrozně líbilo, jak je nosila Cher Lloyd (v X faktoru:-D) a já si tenkrát říkala, jak je to hrozně cool a že je chci taky, takže jsem si je koupila rovnou ve třech barvách a vůbec je pak nenosila:-D  Takže jsem ráda, že jsem na ně konečně našla odvahu:)

Favourite songs - Rudimental feat Ella Eyre- Waiting All Night

Nikdy v životě se mi nelíbil tenhle styl hudby a ani pořádně nevím, jak se tomuhle stylu říká? Nikdy jsem ho neposlouchala a ani nikdy nebudu. Ale tuhle písničku jsem tenhle měsíc nemohla dostat z hlavy. Myslím, že je to hlavně kvůli tomu klipu, který má tak silný a dojemný příběh a už jen kvůli tomu si ji pusťte! Slibuji, že toho nebudete litovat!:)

A jací jsou Vaši oblíbenci měsíce dubna?:)

30 komentářů:

  1. na film se určitě podívám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Chci kokosový olej! Také už jsem sio něm něco přečetla a je asi fakt dobrý! A mým nejvetším oblíbencem bude asi BB od Maybelline:)

    OdpovědětVymazat
  3. Kokosový olej jsem si také oblíbila :). Ta písnička, není to DnB? Ono těch stylů je tolik, ale na tenhle jsem jeden čas ulítávala, tak bych se mohla trefit :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec nevím, ale je to možný:-D já tomu vůbec nerozumím:-D

      Vymazat
  4. Já mám kokosový olej z Bali takže je 100% z kokosu a jsem na něj zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  5. To néé :p.. zrovna jsem s tu Bourjois rtěnku objednala v jiném odstínu, tak doufám, že nebude vážně moc suchá..Jinak chápu tvou posedlost pěveckými soutěžemi :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš taky takovou posedlost?:-D a tak pak napiš, jaká je:) to mě zajímá:)

      Vymazat
  6. ááá vypadá to že budeme mít jednoho stejného dubnového oblíbence :D

    OdpovědětVymazat
  7. S těma make-upama to znám, taky si vždycky koupím nějaký, pak všude vykládám jak je skvělý, ale za chvíli mě omrzí, tak koupím nový a pořád dokola :D o kokosovém oleji si říkám, jak si ho koupím, ale teprve teď, po 13545645 letech jsem se odhodlala ke koupi tangle teezeru, tak uvidím jak dlouho budu odolávat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nejsem sama:-D a kokosový olej vyzkoušej!:)

      Vymazat
  8. Kokosový olej plánuji koupit už asi měsíc. :-D Kdysi jsem ho už měla a není špatný, používala jsem ho na vlasy, na tělo místo tělového mléko, ale třeba i na bělení zubů. Je opravdu všestranný. :-)
    A s tím makeupem jsi mě nalákala. :-D Já používám Revlon Colorstay a jsem s ním nadmíru spokojená, ale vždycky když někdo nějaký makeup vychvaluje, toužím ho vyzkoušet. :-D

    http://www.diarybyangeeel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na bělení zubů? Ty jo, tak to mě nenapadlo, to vyzkouším:) a právě, že já to mám vždycky stejně:-D

      Vymazat
  9. Kokosáček je stejně nejlepší! Miluju ho a on miluje mě :-D A palačinky usmažené na něm zase miluje můj přítel :-D. S maeupem od Bourjois nemám zkušenosti, ale co jsem koukala na odstíny, tak jsou vhodné pro světlejší pleť, což je zrovna můj případ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ju někdy ho vyzkoušej, je vážně dobrý:) a myslím, že si kokosáček zamilují všichni, díky tomu, že má tak hodně možných využití:))

      Vymazat
  10. Aj ja som kokosové mlieko/plej našla ne veľa blogoch, a vidím to tak, že ho asi aj začnem používať xD
    Inak linky nepoužívam,mejkap tiež nie,ale ten rúž je fakt dokonalý...teda farbou!!!
    Takéto šou mám celkom rada,ale len pre tých spevákov..nenávidím reklamy, blbé názory apod. :D :D
    Film vyzerá zaujímavo,drámy mám rada, ale ani Dlhú cestu som nevidela :D
    Šatky!Škoda že mne to veľmi k vlasom nejde, alebo teda nejde mi to celkovo, ale tú modrú nosím strašne rada! Cher s nimi vyzerala úžasne!

    Pesnička je niečo ako elektro-dubstep??Nwm ani ja toto zaradiť..ale je to super song :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tak vyčerpávající komentář!:) a ty blogy to je zlo, to pak musíš vyzkoušet o čem všichni píšou!:-D a já na ty soutěže koukám taky hlavně kvůli těm zpěvákům:) třeba českou Superstar nesnášim kvůli těm reklamám a blbým názorům:-D a pusť si povinně oba filmy!:-D jsou fakt krásný:) a Cher s nimi vypadá asi stokrát líp než já:-D ale stejně je budu nosit:-D
      A ta písnička je to možné!:-D Budu ti věřit!:)

      Vymazat
  11. Ten make up od Bourjois mě láká a zajímá čím dál víc :) A k té písničce můj největší oblíbenec za poslední měsíc a posledních pár dní ještě víc :) Také jsem nikdy takovou hudbu neposlouchala,ale ta slečna má úžasnej hlas a příběh klipu je sice smutný, ale tak nějak mě vnitřně nakopá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím!:) úžasná písnička a ještě úžasnější klip!<3

      Vymazat
  12. The Voice dost sleduju na youtube a na film se taky už nějakou dobu chystám ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Bio kokosový olej bych brala hned :). Jinak super článek ;)))
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  14. tú pesničku poznám a je strašne super! :)

    OdpovědětVymazat
  15. ten film znie dobre, dakotu mám ako herečku rada a šatky sú super!

    OdpovědětVymazat
  16. Ten kokosový olej možná vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  17. ten kokosový olej ma fakt zaujal! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Na film Now is Good se těším hrozně dlouho, ale ještě jsem se k němu nedostala :D
    Tvářenku jsem opravila podle návodu od JaaackJack :)
    https://www.youtube.com/watch?v=2sgTzwnOt54

    OdpovědětVymazat
  19. Moc pěkný článek, většinu věcí vyzkoušených nemám, ale kokosový olej mě láká už pěkně dlouho :)
    Ale momentálně používám na vlasy už tolik věcí, že až mi něco dojde... :D :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tak po prvé tým kokosový olejom si ma teraz nakazila tiež, takisto často prehľadávam blogy a mnoho produktov si kupujem na základe dobrých recenzií aby som zbytočne nevyhadzovaka peniaze za zbytočnosti :) a The Voice - opäť súhlasím...dobre strávený čas :D

    OdpovědětVymazat