středa 8. května 2013

Vypotřebováno ( Únor, Březen, Duben)


Šampon Tigi S Factor Diamantové sny – Tento diamantový šampon je určen zejména pro lesk a ochranu vlasů a abych byla upřímná, žádný extra lesk jsem ve svých vlasech nezaznamenala. Nevím, možná třeba  tmavým vlasům by lesk dodal, protože ty lépe odráží světlo, ale mě se vlasy nikdy moc extra nelesknou ze žádného produktu. Jinak  krásně voní, to jo, ale žádný zázrak to není:)
Tigi Bed Head Epic volume kondicionér – mám doma i šampon z této řady a s oběma jsem moc spokojená. ,,Epický“ objem určitě nedodají, ale v rámci možností pomáhají a vlasy opravdu trochu nadzvednou. Nejlepší na něm je ale ta vůně.Voní krásně sladce po jahodové žvýkačce, kvůli čemuž ho mám vždycky chuť ochutnat:-D
L´oreal Elseve Nutrition and LumiereVyživující péče pro melírované vlasy – Popravdě jsem tenhle neoplachový kondicionér používala jenom proto, že mi doma ležel už jakou dobu a já už se nemohla dočkat, až ho vypotřebuji. Žádnou extra změnu ve vlasech jsem po něm nezaznamenala. Možná až teď , když už ho používat nebudu, poznám, že něco opravdu dělal. Koupit znovu si ho ale neplánuji:)
L´orel Studio Line Hot Curl Termofixacní sprej – Jakmile tenhle sprej vypotřebuji, ihned si kupuji nový. Jestli chcete vědět proč, tak jukněte na článek o něm zde. 

Čistící ubrousky Nivea Baby Soft Cream + Balea young čistící ubrousky – S oběma jsem byla moc spokojená. A až se konečně dokopu k sepsání recenze na čistící ubrousky, kterou mám už jakou dobu připravenou, tak se dozvíte, které ubrousky jsou podle mě nejlepší:) Snad příští týden, už to tady bude:)
Nevo Dead Sea Spa tělové máslo Milk and Honey – Trošku se mi chtělo plakat z toho, že už jsem tohle máslo vypotřebovala. Je vážně skvělé! Úžasně voní a stačí ho malé množství, aby pokožku krásně zjemnil a hydratoval. Jako klidně bych si ho znovu koupila, kdyby ovšem nestálo přes 700 Kč, že:)
 Balea pečující sprchový gel s vůni čokolády a fíků- Tenhle sprcháč mě malinko zklamal. Sice se s ním umyjete dobře, jako s každým jiným mýdlem, ale ta jeho božská vůně vydrží na pokožce pouze tak 10 sekund…
Bioderma Micelární voda – Kdo by neznal tuhle slavnou micelárku?:) Je to ta nejvíc nejlepší čistící voda, která existuje. Teda alespoň pro mě:) Neštípe, nemastí, ani pleť nevysušuje. Je zcela bez parfumace, takže při nanášení působí tak jemně, jako by jste se odličovali vodou. Takže ano, už mám doma nové balení:) I když ta cena vždycky zabolí:)
Dove deodorant Invisible Dry – Byla jsem s ním vcelku spokojená. Není špatný, ale stejně mi přijdou lepší deodoranty od Garnier.

L´oreal True Match makeup- tenhle makeup jsem používala velkou část střední školy a vždycky se k němu budu ráda vracet. Líbí se mi na něm, že je dost tekutý, takže se skvěle natírá. Poměrně dobře kryje a pleť krásně sjednotí. Jediná věc, která mi na něm vadí je ta cena. Na make-up z drogérie mi 400 Kč přijde docela přehnané.
Lush Bubblegum Peeling na rty – Jeden z nejlepších produktů, které Lush nabízí. Vydržel mi přes rok, takže investovat do něj se určitě vyplatí. Dokonale odstraní odumřelé části ze rtů a zanechává je krásně hebké. Opět se mi chtělo trochu plakat, když mi došel, ale už jsem si pořídila nový, takže uuf:)
Labello jelení lůj – Skvělý! Kdo by neměl rád jelení lůje od Labelly?:)

28 komentářů:

  1. Konečně někdo, kdo má tak "normální" spotřebu... myslím, že tam není 150 věcí za jeden měsíc :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normální spotřeba.:D Jinak používáš supr značky, mylsím!!.)



      http://twonakedminds.blogspot.cz/

      Vymazat
  2. Nivea ubrousky jsou úžasný, krásně voňavý, a fíkovo-čokoládový sprcháč od Balei miluju, ale musím říct, že mě na pokožce nějakou dobu vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  3. teeda,toľko vecí :) Labello,Baleu a Dove mám vyskúšané aj ja :)))

    OdpovědětVymazat
  4. S tím sprcháčem Balea souhlasím - voní po něm sice celá koupelna, ale na pokožce se ta vůně bohužel neudrží, což je škoda. S deodorantem Dove jsem spokojená, ale chtěla bych teď vyzkoušet tu novou Rexonu. Micelárku od Biodermy mám taky, ale tu na problematickou pleť (Sébium). Pěkně odstraní nečistoty, ale že by se mi po celé jejich řadě pleť nějak zlepšila, to tedy ani náhodou... Labelo je stálice :-) Peeling na rty mám od ELF a nic extra, tenhle vypadá zajímavěji. No a True Match jsem si nedávno koupila (byl snad o stovku levnější v akci), je fajn, ale odstín jsem moc nevychytala... Snad bude vypadat lépe, až se opálím :-D Ostatní výrobky jsem nezkoušela.

    Andrea z Like I See It

    OdpovědětVymazat
  5. Ten Loreál make up mám taky teď a jsem s ním spokojená. Takže se nedivím, že jsi ho používala celou střední :)A Bioderma je jasnačka! Hezký zbytek neděle Markétko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ehm už jsem tak zblblá, že ani nevím co je za den. :D Tak hezký zbytek středy! ;)

      Vymazat
  6. Taky souhlasím ze sprcháčem od Baley, ale i přesto si ho koupím, protože takové vůně nemá nikdo :D :D

    OdpovědětVymazat
  7. páni ty máš spotřebu :)) no i když tři měsíce, taky toho asi tolik spotřebuji :D
    micerální vodu bych moc ráda také vyzkoušela, bohužel mě pořád odrazuje ta cena :DDD (tak snad někdy v budoucnu))
    ten sprcháč mě v drogérii docela zaujal, ale když píšeš, že vůně za chvíli vyprchá (tak celkem ne nic):(
    jinak moc pěkný bloček :))
    K.K.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný recenze :)) Labella mám dvě a chci si pořídit další, nikdy neurazí a ten lush peeling by mě docela lákal.

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé tipy :) Ten deodorant mám taky, ale ještě jsem ho pořádně nezkoušela.. A ten lush peeling putuje na můj wishlist :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem ráda, že tohle množství jsi vypotřebovala za několik měsíců. Když vidím, kolik toho některé holky vypotřebují za měsíc, tak si říkám, že toho asi používám málo :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten peeling na pery vyzerá fakt skvele! A s Labellom máš pravdu ! :) Andy

    OdpovědětVymazat
  12. No joo.. kdo by neznal tenhle čupr sprcháč od Balei :)
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  13. no, jak holky píší, taky toho vypotřebuju tak jako ty, i méně :) A sprej na vlny je jednička, zrovna s ním mám článek :)

    OdpovědětVymazat
  14. ten sprcháč je vážně skvělej

    OdpovědětVymazat
  15. spotrebovala si toho dosť veľa museli to byť fakt dobré produkty :)

    sisablog

    OdpovědětVymazat
  16. Sprchový gel zrovna doma máme a máš pravdu, opravdu vydržim voňavá asi do tý doby než se utřu ručníkem:D Ještě že existujou tělový mlíka který mě v tomhle případě vždycky zachráněj:D

    OdpovědětVymazat
  17. REALLY GREAT POST ,NICE BLOG BTW !
    MAYBE WE FOLLOW EACH OTHER ON GFC , BLOGLOVIN AND FACEBOOK .. LET ME KNOW !

    Come and see my new post on :
    www.hypnocake.blogspot.com

    = BADER LAMONT FROM CASABLANCA =

    OdpovědětVymazat
  18. Vypotřebovaly jsem stejný sprcháč :). Taky mám tento bubble gum peeling a je fakt dobrý, jen mi vadí,ž e se u toho člověk dost nadře :D.
    Malamacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ten sprcháč od Baley vypadá hodně chutně.:-D

    OdpovědětVymazat
  20. ten balea vypadá dost dobře:D JInak micelárku od Biodermi miluju)

    OdpovědětVymazat
  21. I See hereinafter. I would like to invite you to their created blogs
    and sites. First, have a site named tubidy
    tubidy mp3 music can be downloaded
    via the mobile phone, even a very simple as you wish. Other than that,
    a great atmosphere and a chat with an extremely islami sohbet
    sites Waiting level, new friendships, friendships islami sohbet
    a great environment for the full verbatim by you. Finally, good words, aphorisms, and many others have
    shared with ayrılık sözleri sites
    ayrılık sözleri waiting for you, good blogs.

    OdpovědětVymazat
  22. Za ten tip s tím termosprejem fakt moc díky...zrovna jsem hledala nějaký dobrý, žehlím si vlasy žehličkou a používám SYOSS no a moc s ním spokojená nejsem, tenhle jsem viděla v obchodě, ale nevěděla jsem, který je správný, takže mooocc děkuji, fakt jsi mi pomohla, určitě to s ním zkusím....:-D :-D

    OdpovědětVymazat
  23. Páni, to je věcí! Na mě jich je hrozně moc!:D Ale taky že mám asi o třičtvrtinu méně věcí, než ty :D

    OdpovědětVymazat
  24. Ten sprcháč od Balei mě taky zklamal, kdyby ta vůně vydržela déle, byl by ale super. Ten make-up jsem si minulý týden koupila, v Rossannu na něj byla akce za 299Kč a ještě byla na make-upy L'Oreal akce 1+1 zdarma. Takže mám jeden za 150Kč (druhý putoval mamince jako dáreček ke dni matek) a zatím jsem s ním spokojená. :) M.
    Can't stop

    OdpovědětVymazat