středa 6. března 2013

February Favorites!


Goldwell vyživující krém na ruce – V zimě obvykle používám krémy na ruce, které zajišťují větší ochranu rukou proti mrazu a dostatečně je hydratují, což tento krém splňuje. Navíc nádherně voní po kokosu a rychle se vstřebává. 
Astor Matte and Shine oční stíny – Tyto stíny obsahují dva odstíny jedné barvy. Jeden je sametově matný a druhý je třpytivý. Díky tomu dokážou vykouzlit na světle zajímavé efekty. Já používám ten matný na celé víčko a ten třpytivý pak do záhybů víčka. Můžete si je pořídit v různých odstínech, já mám odstín 815 Gold in Fusion. Používala jsem je v podstatě celý únor, protože jsem měla náladu na stíny téhle barvy, která se mi vážně moc líbí.
Tigi Bed Head šampon a kondicionér pro objem – Moje maminka si poslední dobou velmi oblíbila šampony Bed Head, takže si jich spoustu objednala a kromě těchto máme doma ještě další dvě řady. A já jsem si je samozřejmě oblíbila s ní. Tenhle šampón a kondicionér je z těch, co máme doma asi můj nejoblíbenější. Nejspíš kvůli té vůni. Voní úplně jako jahodová žvýkačka, ale není to někam přehnaně sladká vůně. Na vlasech vydrží intenzivně dva dny. Někdy v příštím článku se můžete těšit na podrobnější recenzi:)
Rimmel Wake Me Up make-up – Tenhle make-up jsem nosila od té doby, co jsem si ho koupila, takže  v podstatě celou druhou půlku února a stal se mým nejoblíbenějším produktem tento měsíc. Má skvělé krytí a pleť krásně rozjasňuje. Více o něm najdete zde:)
Nevo Dead Sea Spa tělové máslo Milk and Honey -  Toto máslo bylo tuším v prosincovém ladyboxu a udělalo mi tehdy velkou radost. Začala jsem ho používat až teď a i když ho používám celý měsíc, přijde mi, že hrozně pomalu ubývá, což je určitě plus. Je hodně husté, takže se špatně roztírá, ale zase mi přijde, že stačí nanést na jednotlivé části těla opravdu malé množství, které bohatě stačí na to, aby byla celá pokožka jemná a hydratovaná. Voní hodně intenzivně a i když z něho necítím med a mléko, jak bych podle obalu měla, vůně se mi i tak líbí 

Favourite movie Silver Lining Playbook/ Terapie láskou
Terapie s láskou je hoodně netradiční romantický film, který má hodně silný příběh a zároveň se u něj zasmějete. Už dlouho se mi žádný film nelíbit, tak moc, jako tenhle:) Bradleyho Coopera absolutně miluju a Jennifer Lawrance za něj podle mě získala Oscara právem.Viděla jsem ho dokonce už dvakrát a vůbec by mi nevadilo, kdybych ho viděla i potřetí:) Zajděte si na něj do kina!

Favourite TV Show Carrie diarries
Na tento seriál jsem narazila prostřednictvím Vašich blogů, kde o něm spousta z Vás psalo. Takže děkuju!:) Je to o životě 16-leté Carrie Bradshaw, která teprve sní o tom, že jí jednou New York bude ležet u nohou. Tedy o Carrie ještě před Sexem ve městě. A vůbec nevadí, že jste neviděli celou řadu Sexu ve městě, já jí taky neviděla:) Budete se v pohodě chytat i tak, nějak extra se to k němu nevztahuje:) Je to takový oddechový seriál, hrozně milý:) Herci jsou sympatičtí a kostýmy, které jsou stylizovány do 80 let jsou naprosto úžasné! Pokud jste ještě nezačali koukat, tak určitě stahujte!:)

Favourite Album - Ed Sheeren +
Ed je anglický zpěvák a textař.  Objevila jsem ho před dvěma lety, když o něm mluvil Harry z One Direction v jednom rozhovoru a od té doby ho poslouchám. Nevím proč, ale tenhle měsíc jsem měla náladu na pomalejší a akustické písničky a to je přesně styl, ve kterém Ed vyniká. Všechny písně si skládá a textuje sám, takže jsou neuvěřitelně osobité. A když koukám na jeho záznamy z koncertů, tak prostě nepochopím, jak může naživo takhle neuvěřitelně zpívat, rapovat, beatboxovat a hrát na kytaru! Jeho cd jsem si slyšela už  tisíckrát a nutně potřebuju, aby Ed konečně vydal další cd!

Favourite song - One Direction One Way Or Another

Ani nemám slov! Miluju je!<3 Oficiální klip mi nejde nahrát, ale ten už stejně většina z Vás určitě viděla:)

Favourite Youtuber - LAURENBEAUTYY


Lauren pochází z Austrálie a pracuje jako vizážistka pro Bobbi Brown. Točí nejčastěji různé návody na líčení, přičemž používá i lehce dostupnou kosmetiku z drogérie, jako třeba kosmetiku od Essence, což se mi na ní hodně líbí. Přijde mi, že ví o čem mluví, navíc je neuvěřitelně krásná, vypadá úplně jako panenka, takže se na ní nemůžu koukat už jenom kvůli tomu:-D Objevila jsem jí úplnou náhodou a během týdne jsem zkoukla všechny její videa a přála bych si, aby měla nová videa častěji, než jednou týdně:)


Jací jsou Vaši oblíbenci za únor?:)

40 komentářů:

  1. jeej aj ja mám tie tiene od Astor:) a sú skvelé:)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  2. Pardon za rýpání, ale je to "Terapie láskou", ne "Terapie s láskou".. Byla jsem na tom v kině a ze začátku nic moc, ale nakonec se mi to moc líbilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju, opravuju:) a mě se to taky moc líbilo:)

      Vymazat
  3. Nevo je něcvo úžasný,lepší mazadlo jsem neměla.
    Terapii láskou bych ráda viděla a přečetla si. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Eda Sheerana taky ráda poslouchám :) a na film se na tvé doporučení těším ;)

    OdpovědětVymazat
  5. maslo som aj ja začala používať až teraz...a som veľmi milo prekvapená...povedala by som, že je to láska na prvé natretie... po zhliadnutí tej ceny som sa trošku odmilovala, ale aspoň si ho viac vážim a šetrím:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj já bych si ho taky za tu cenu nekoupila, takže jsem ráda, že ho můžu vyzkoušet:)

      Vymazat
  6. Ten make-up asi časem vyzkouším, ještě jsem nečetla asi žádnou špatnou recenzi :)
    p.s.: The Carrie Diaries je nejlepší seriál! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Awesome pics! And great videos:)

    http://theprintedsea.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  8. Super favoriti Markétko! :) To máslo Nevo mám také a jsem s ním moc spokojená! Je to opravdu kvalitka ;) A moc mě zajímají ty Tigi produkty :) Hezký večer :*

    OdpovědětVymazat
  9. Já si teď plánuju koupit ten Rimmel, až se mi sejdou penízky ;P

    OdpovědětVymazat
  10. Ten krém na ruce vypadá hodně zajímavě, hlavně protože já miluju kokos :D A zrovna mi můj krém dochází, tak možná zkusím tenhle. A Terapie láskou mám stažené, už se na to hrozně těšim :)
    A přes únor jsem si oblíbila balzám na rty od YVES ROCHER s hroznovým vínem, který také skvěle hydratuje.

    OdpovědětVymazat
  11. Super článek. Ten šampon a kondicionér chci vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý post, hlavně ty tipy na film a seriál. Jeden z mých oblíbenců za únor je asi tělové máslo mango NIP+FAB:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám to máslo kokosové:)´tak se na něj těším:)

      Vymazat
  13. Oblíbenou písničku máme stejnou! :D Do nedávna jsem vůbec nevěděla, co to One direction vůbec je... teď jsem z nich nemocná! :D :)

    OdpovědětVymazat
  14. Great post!
    Follow your blog by GFC, hope, you’ll follow me back)

    Kicky Jane

    OdpovědětVymazat
  15. Ten makeup se chystám v brzké době vyzkoušet, tak snad sedne i mě :) Za mě dělá Rimmel nejlepší makeupy (co se týče těch drogerkových) :)
    A stíny od Astoru mám taky, stejné, akorát v černé :)
    Hezký zbytek večera, Markétko :-)

    OdpovědětVymazat
  16. The Carrie Daires, Ed., 1D, ... No. Musím uznat, že máš sakra dobrý vkus! :)) (To je poklona) :'D

    OdpovědětVymazat
  17. Milk and honey je úžasná voňavá kombinace:)
    Na Terapii láskou už konečně musím zajít do kina!

    OdpovědětVymazat
  18. Hey your blog is so cool! I totally felt in love with it and with your unique style! What do you think of following each other? Visit my blog if you want and let me know, hope to hear from you soon <3

    Http://gowestyoungcowgirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Carrie Diares, to mi něco říká, musím to najít :D! Ten film také, díky tobě se teď o víkendu nebudu moc učit :D.

    OdpovědětVymazat
  20. jů a já myslela, že Carrie diaries bude nějaká pitomost, vůbec mě nenapadlo, že to má něco společného s Carrie Brashaw!! Jdu ihned stahovat! Miluju sex ve městě, děkuji za tip ! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je právě o Carrie z Sexu ve městě:)Tak stahuj, stahuj Marti)

      Vymazat
  21. Carrie diaries mi také něco říká a One Way Or Another od 1D jsem slyšela a i když tenhle styl hudby nevyznávám a víc se mi prostě líbí originál, mile mě překvapili :-)
    PS: ta nová fotka v menu je krásná! hrozně moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  22. silně uvažuji nad tím make-upem. Až zas zavítám do dmka, určitě přistane v nákupním košíku :)

    OdpovědětVymazat
  23. Aj mne sa zapáčili pesníčky od Ed sheerena, One direction no coment .. najlepšie pesníčky :D a Carrie Diares pozerávam tiež veľmi sa mi to páči pretože je to spojené s módou a ták takže úplne super ! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Na Terapii láskou se musím juknout. Carrie Diarries teď čtu a až dočtu, zkouknu i seriál :) No a make-up už je můj a první dojmy z něj jsou super :) M.
    Can't stop

    OdpovědětVymazat
  25. V DM toho lze najít opravdu hodně, a to rozhodně ne jen z oblasti přírodní kosmetiky, chodím tam relativně často, tak bych řekla, že to musím vědět :) Ohledně dekorativní kosmetiky ale teda moc zkušeností nemám, protože ji upřímně moc nepoužívám a představa, že absolvuji tohle na mě absolutně nesedí, aspoň podle mého názoru. Jinak mám ale v DM spoustu svých kosmetických oblíbenců a vracím se tam ráda :)

    OdpovědětVymazat